Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 -Deno- said: aang, katara, sue, az da olsa sokka çizgi filmdeki tiplerin hemen hemen aynısı. kareografiler son derece başarılıydı, her ne kadar breakdance, haka gibi şeyleri ben de düşünüp sırıtmış olsam da. sonuçta asıl seride de bu şekilde bend yapılıyordu, çizgi film olduğu için pek de dikkat etmiyorduk bunlara. bence sen ya başka bişeyler izlemişsin animesi yerine. yada çok olmuş falan izleyeli ve baya(!) bi unutmuşsun :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 ulan abartmayın işte, adamlar göz boyamak için uzatmış tabi ki bendingleri. kıçımla izledim he. fanboylar gibi bending uzunluğunun kritiğini mi yapıcaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 uzunluğunun tartışması değil ki bu. filmde rastgele el kol sallama var animede gerçek dövüş sanatlarını kullanmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 aluriel'in dediği. çizgi filmde her şey mantığa oturtularak yapılmıştı. çok da güzel "göz boyuyor"du. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 abicim. çizgi film serisi nickelodeon gibi bir kanalda yayınlanıyor. sizin bizim gibi insanların arada sırada kaliteli yapımları izlediği, ancak genel kitlenin ' çocuk ' olduğu bir kesim. bu izleyen kitlenin içinde evde birbirine hava, ateş büken küçümen arkadaşlarımız da var. ve eminim bu küçük arkdaşlarımızın büyük bölümünün ne çizgi filmde gerçeğe uygun bir şekilde kullanılan bendingden, ne de filmde haka dansı yaparak bend yapanlardan haberi var. filmi izlerken genel kitle çocuktu ve bu kitle breakdance gösterileri sırasında uuu, ii, üfff tarzı efektler çıkarıyordu. yani hedef kitle yeterince etkilenmiş, bu da filme rağbeti ve daha sonraki yan ürün sanayisini de canlandıracak demek. söylemeye çalıştığım gereksiz uzun breakdance sahnelerinde bende sırıttım, ' içimden bu ne lan ' da dedim, ama filmde bu sahneler uzun ve komikdi diye genel olarak filmden aldığım keyfi etkilemedi bu. çizgi filmde nitekim diğerlerine göre biraz daha uzun süren bend sahneleri de vardı, hatta açtım buldum bu sahneleri. ama doğal olarak çizgi filmdeki hız ile filmdeki oyuncuların hızının aynı olması beklenemez. benim söylemek istediğim filmdeki sahnelerde kullanılan el - ayak hareketleri vs.'nin çizgi filmdekilere benziyor olmasaydı, uzunluğu çok göz önünde bulundurmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Beyler izlediğiniz filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Oce4n said: Abi yapma gözünü seviyim. Bi üstteki sparkın vidlere ( (tu) ) bak bide filme: http://www.youtube.com/watch?v=c9-PG2mADZw&feature=related ZAAAAAAA abi o kadar mi kötü? bosuna gitmeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 En son sahnede Zuko'nun kardeşini görünce Japon çingenelerinin de olduğunu öğrendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guksot Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Film Değenlendirmesi Ayrıntılarını Birkaç Spoiler ALtında Yapıcam... -Ama ondan önce bir genel değerlendirmeme göz atın- Görüntü:7/10 Ses:6/10 Oyunculuk:4/10 Oyuncu Seçimi:2/10 Aksiyon:6/10 Irklar Bu ne biçim olaydır ya.. Ateş ulusunun hepsi Hindistanlı, Topraklar Çinli , Suları ben çözemedim :D ,Hava ulusuda zenci +.. Çizgi Filmle İlgisi Çizgi filmi izlemeyen filmden bir b*k anlamaz.. Bükme Gücü Filmde birkaç yerde gülme krizine girdik arkadaşlarla..O ne biçim hareketler öyle.Aang ordan oraya zıplıyıp duruyo küçücük hortum çıkıyo, toprak bükücüler 10 adım hareket yapa yapa yürüyo el kadar taş fırlatıo... Elinle fırlat o sürede 10 tane baş yararsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 aquila said: LordVithar said: Positive discrimination'ın boku çıkmış açıkçası, nerde arap, hintli var doldurmuş herif, istinye park günaydında bile 2 tane japon gördük, filmde göremedik.. dizide de japon yok? Espriyle karışık anlatınca anlaşılmamış heralde. Dizidekilerde amerikan değil ya bildiğin asyalı işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 666 mesajı gördüm 667 olması için mesaj attım. Allah korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 vaniLLe said: Oce4n said: Abi yapma gözünü seviyim. Bi üstteki sparkın vidlere ( (tu) ) bak bide filme: http://www.youtube.com/watch?v=c9-PG2mADZw&feature=related ZAAAAAAA abi o kadar mi kötü? bosuna gitmeyeyim. müzikalmiş la bu film :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 naha bunu bu threade 21 temmuz 2008'de yazmışım. Emaleth said: avatar threadinde de yazmıştım: SHAMALAYAN AVATAR'DAN ELİNİ ÇEK!!!! ühühühü... velhasıl iki seneden fazla süredir kendimi kötü bir filme hazırlıyordum, AMA BU KADARINI BEN BİLE TAHMİN ETMEMİŞTİM!! filmin kötülüğünü anlatmaya kelimeler yetmiyor. lanet kere lanet olsun. bu herifin avatar'a uzanan elleri kırılsın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 kelimeler yetmiyor ama yukardaki video yetiyor, üzülme apla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Koskoca Eeeenge AAAAAAAANG diyen filme gitmeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Korkumdan izleyemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 kesinlikle sinemada gitmeyin, batsın xpnetor. üçlemenin devamını kesinlikle yapamasın! patlasın hatta! bombacı olsa da patlatsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 resmen fanı olduum serinin filmine gitmiorum bu yorumları okuyunca ama biyandan da merak ediorum neyse çekip izlicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 you have been warned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Eheh gidin ya, görün bi film ne kadar berbat çekilebilir diye. böylesini kolay kolay bulamazsınız. Film o kadar güzel ki, sinema salonunda bi köşede bekleseniz kimler çizgifilmi izlemiş kimler izlememiş rahatça anlayabilirsiniz. Her sahne değişiminde şaşkın ördek moduna girip yanındaki arkadaşlarına ne oldu şimdi, bu ne kie diye çevresine bakınanlar ve her sahnede diş gıcırdatıp küfür mırıldananlar olarak ikiye ayrılıyo salon çünkü. Hatta şu dancebending sahnesinde, iroh un ateş bükme sahnesinde filan insanlar sinirlerinden gülüyodu resmen ya. Diğerleri de espri oldu da ben mi kaçırdım diye şaşkın ördek moduna giriyodu tabi. Bi de; şyamalan kanser olsun. Acı çeke çeke yavaşça ölsün. Ama geri kalan filmleri yetiştirecek kadar da yavaş değil. Öyle mükemmel bi zamanlamayla maksimum acıyla ölsün istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 pft = cok onemli detaylari atlamislar adeta = bi sürrüde gereksiz animasyon var yani katara hangi ara waterbending ogrendi büyükannesinin kolyesinden adamin taniması sonra kabul etmesi duelde kazanması bence chapter1'in efsanevi kısmı olabilirdi. zuko gibi bi karizmayida apaciye cevirenleri kinadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Çizgi dizisine bayılmıştım bunun. Dreagloth saolsun o vermişti. Bu filme çok hevesliydim ama burada okuduklarımdan sonra direk yıkıldım. Ama hala gidip izleyip, o kadar da kötü değilmiş, izlenirmiş demek gibi bir ümit var içimde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nedra Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Bir şaheseri rezil etmenin en güzel yollarından biri belgelesi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 keşke film hep fragman olarak kalsaydı da içimizde ki "belki güzel olur abi" umudu hep yaşasaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2010 Ben çizgi filmleri izlemediğim için film bana çok kötü gelmedi ama çok hızlı ve atlaya atlaya olduğunu bile farkettim. Yalnız o suları kaldırdığı sahnedeki müzik süperdi. baya etkileyiciydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar