BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 said: "It looks like a bell clacker." — Zack Snyder, director of Watchmen ahuhauhduasHDUHSAUDHASUDHUSDHUSAHDASUHDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 artık rahat uyuyabilirim. gerçek diilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 iyi de o penis kimin? cgyse kim cgledi? bunlar onemli sorular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Vingthor said: artık rahat uyuyabilirim. gerçek diilmiş böyle bi sahne mi vardı yoksa bu edit mi? çünkü dr. manhattan bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 kgns said: Vingthor said: artık rahat uyuyabilirim. gerçek diilmiş böyle bi sahne mi vardı yoksa bu edit mi? çünkü dr. manhattan bu değil dr.manhattan aslında bu. O mavi parlayan adamın üstüne ekliyorlar işte efekti dr. manhattan oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 bu arada under the hood ve tales of the black freighter da torrentte var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 hikayeyi beğenmeyenlere; tmm uzundu filan o ayrıda bu kadar net bi biçimde bi karatkerin(ozy) hem hero hemde villian olduğu başka bi hikaye biliyo musunuz die sorarım size? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 a song of ice and fire'in kitaplarına bakarken frpnet'te gördüm de; fırsattan istifade yıllardır ellerinde tuttukları çevirileri tamamlayıp basmış en sonunda gereklişeyler http://www.frpkitap.com/index.php?Uid=3363&Kid=144 27 milyon frpnet fiyati %20 indirimli, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Aegean said: hikayeyi beğenmeyenlere; tmm uzundu filan o ayrıda bu kadar net bi biçimde bi karatkerin(ozy) hem hero hemde villian olduğu başka bi hikaye biliyo musunuz die sorarım size? komik bir soru olur acıkcası, watchmenden cok once işlenen bi konsept bu. Watchmenın asıl irdelediği şeyde o değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Yane yazsammı yazmasammı emin olamadım.Burda Benim dışımda watchmenı okuyupda beğenmeyen(ki ben resmen verdiğim parayı acıdım) bir insan bile yokmu?Nesini beğendinizki bu kadar hiç anlamadım valla.Acayip yavaş ilerleyen,dr. manhattan gibi hayatımda gordüğüm en saçmalık derecesınde imba olan bir çizgi romandı yane.Ozy nin planları felan bence çok sıkıcı ve saçmaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 "Who's afraid of the big blue cock / Big blue cock, big blue cock? / Who's afraid of the big blue cock? / Tra la la la la." — David Poland [Hot Blog/Movie City News] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Sıkıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 film kotu, penis buyuk, kahramanlardan biri allahla esdeger... gg hf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 madem forumumuzda penis muhalefeti yer edindi, umut sarıkaya'dan şöyle bir karikatür diyaloguyla noktayı koyayım; bir fransız bir arap ve bir zenci konuşuyorlar; fransız; türkler bizim için tuvaletten sonra kıçını yıkamıyorlar diyormuş arap; evet abi yaa bizim için de pilavı elle yiyolar diyormuş zenci; abi bizim için ne diyorlardı? fransız; söyledik ya lan kaç kere anlattırcan?! zenci; ehehehehe olsun abi bi daa anlat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Aegean said: hikayeyi beğenmeyenlere; tmm uzundu filan o ayrıda bu kadar net bi biçimde bi karatkerin(ozy) hem hero hemde villian olduğu başka bi hikaye biliyo musunuz die sorarım size? star wars Anakin Skywalker aka Darth Vader otesi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 ZaugnaKhaldun said: "Who's afraid of the big blue cock / Big blue cock, big blue cock? / Who's afraid of the big blue cock? / Tra la la la la." — David Poland [Hot Blog/Movie City News] ahhhahahaaa supermis. filmden cikinca aklimda kalanlardan birisi o zaten. cizgi romaninida uyuklayarak okumustum bunuda o sekilde izledim. belki gec gittim ondandir ama kotu film degil sadece biraz uzun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Izledim 1 sorum olucak. O yuzu maskeli elemanIN TAM olayi nedir ? O maskenin yüzeyinde oynaşan siyahlık nereden gelme. Son olarak yukarda bashettiğim herif olmasa film komple fail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 progamer said: eldar said: Çizgi romanı okuyan arkadaşlar bu rorscharch'ın maskesinin olayı nedir, ya da bir olayı var mı merak ettim filmde. Rorschach gençliğinde elbise dükkanı gibi bir yerde çalışıyor. Orda bir kadının sipariş ettiği ama geldiğinde beğenmediği bir elbise buluyor. Elbise Dr. Manhattan tarafından yapılmış ve iki kumaş arasında hareket eden bir sıvı var. Kadın almayınca Rorschach alıyor elbiseyi. Elbiseyi kullanarakda maskeyi yapıyor. Hatta daha sonra elbiseyi isteyen kadının evinin önünde tecavüze uğrayıp öldürüldüğünü ve bunu gören komşuların hiç bir şey yapmadıklarını öğreniyordu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 o sekillerde gecmisinden gelen nefret anilari. gecmisindeki kotu anlarin hafizasindaki yansimalari sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Şimdi izledim. Rorscharch bomba olmuş. Manhattan'da güzel olmuş.(ama durmadan çükünü görmek bayıyor ya). Fakat, fakat, fakat filmin sonuuuuuu hiççççç olmamış ya. Keşke değiştirmeselermiş. Çizgi roman'da ki daha iyiydi. Neyse filim genel olarak iyi. 7.5/10 uygundur bence. Ama çizgi roman kadar iyi olmamış tabi ki. Çizgi Roman ile aynı performansı bekleyenler hayal kırıklığına uğrayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 yeni izledim watchmen nedir ne değildir hiçbişey bilmiyodum ilk defa duydum çektim izledim. çizgi romanı bilmeyen biri olarak güzel bi filmdi eğlendim. mavi çükten gözümü alamadım. çok fenaydı lan. O NE OLM? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 dvdrip çıkalı oldu birkaç gün bu arada aklınıza şeyola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 director's cut cikti hemde 20 dakika daha uzun. oyle de bir izlemek lazim cunku cizgi romandan daha fazla monolog ve diyalog var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Birde Ultimate Cut çıkacak diyye okudydum bir yerde. İçinde Black Freighter da olacakmış. Onun ne zaman çıkacağını bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2009 Ben çok beyendim nedense. Değişik ve hareketli eylenceli geldi. Tavsiye ederim herkes izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar