Khiran Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Pek tutmadı herhalde patide? Sitelerde falan satılma oranları da ilk hafta sonrası düşmeye başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 sıkıyo oyun 30 olduktan sonra eğlenceni kendin yaratman gerekiyo işte world pvp gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2011 Bence guzel. Ama ben casual takiliyorum. Bir haftada 2 tane lvl13'um oldu. Mission'lar, instance'lar konulu, zevkli sikmiyor. Pvp'den de zevk aliyorum. Bu aralar cok oyun denedim hic biri sarmadi bunun kadar. Eksileri de var. - Mouse yok gibi bisey, saga sola bakmak icin kullaniyorsun. Interface zayif kalmis. - Crafting, Auction house yok. - Interface kotu yine. Chat vs.. zor ayarlaniyor. Target of target yok. Alliye'lari targetlayip ustune, leveline bakamiyorsun. 7/24 oyun oynuyorsaniz 1-2 haftada bitirsiniz almayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2011 +1 ben vaktim de uygundu abandim baya..seviyorumda dc comic dunyasini.. end game content te Khandaq raidini bitirdik, batcave kaldi oyunda Villian olarak gormedigim..acikcasi sirf onun icin oynuyorum hani batcave i de bitirim birde t2 armor parcasi kapim kendime :p yakinda gelecek patch ile ui overhaul sozkonusu imis baya..chat vs...umarim 2 raid falan daha eklerler...yada world event gibi birsey. ben sahsen oyunun ilk ayindayim halen, gelecek ay para kesmesin diye iptal ettim ama halen oynuyorum surem bitene kadar.. 1 ayda engame i gormek den ziyade butun t2 endgame armor unu yarisini b8ile alabilirsiniz. ama gorevler kuestler baya eglenceli ve guzel bence...yani heroe tarafini da gorim desem 1 ay daha oyalar rahat.. Open world pvp de baharat niyetine..bazen cozutuyor 12v12 savaslar oluyor, yandan gecen arabayi alip 5 kisinin ustune savuruyorsun falan baya eglenceli, fakat illa oyuncular organize olacak...yoksa arena anca :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 He he karakter ismi: upup-updullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 oeh nasıl bir yaratıcılıktır bu ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 yeni bir trailerı çkmış: http://www.youtube.com/watch?v=j1XASjNvNFY&feature=player_embedded bu adamlar animasyon işine girmeli oyunu falan bırakıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Batman, dark weider'a donecek ordan da kurtulursa. Film, dizi biseyler yapsinlar devami gelsin, cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 batmanin surati ne hale gelmis oyle, ben cok sey kacirdim herhalde cizgi romanlarinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 çizgi romanlarla alakası yok ya. ilk trailerı izlemedin mi sen. onun devamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 hiii yok izlemedim, thx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 oyunun başında çıkan video işte trailer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bemre Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 bu oyundan umduğumu bulamadım.. 30 lvl yaptım kenarda duruyor, açmıyorum bile chat sistemi rezalet olması en büyük etken, kimseyle adam gibi konuşamıyorsun, 30 lvllik hayatımda 3-4 kere grup belki kurabilmişimdir. artık millet de vaz mı geçti ne yaptıysa, ne pvp girebiliyorum ne de random grup ile alet yapabiliyorum. bekle allah bekle. parası olan alıp naslmış diye baksın, güzellikleri mevcut. adamı bir güzel giydiriyorsun, seslendirmeler falan güzel, arada girip bakarsın çok bağlamıyor da, yazık etmişler oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 buddy key atabilicek olan var mı ? oyunu bi denemek istiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 türkiyede oynayanlara buddy key vermiyolar diye biliyorum ama yinede bi araştır derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2011 Tier 1-2 item olayları nedir. Nerden bulunuyor. Mark of triumph vs biriktirilerek alınan itemlar mı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Hardcopy isteyen kullanılmamış arkadaş satıo 110 dio, mesaj atın ulaştıriyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 steamden alinca 1 aylik free veriyormuydu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2011 veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2011 ben aldimda oyunu simdi butun gece dl etti garibim.. nese bana trial falan vermedi, beles 30 gunluk, steamden almistim oyle bisey verdide benmi kacirdim yoksa falan dicemde genelde bu isler ilk cd keyi girince olmasi lazim degilmi... biri beni aydinlatirmi acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
semsem Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2011 Wayne stationdan hesabını falan oluşturduysan cd key gir, daha sonra kredi kartı bilgilerini falan gir bir aylık alır gibi seçtiğinde orda görüceksin 0 olarak göstericek çekilecek parayı. Böylece bir aylık beleş başlayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cajj Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2011 server Bloodstorm (en usttekı pvp olanı ıste. buydu sanırım) powerım neydı hatırlamıorum:) nıck: Techno Mage Allah askına atın bı pm de oyun ıcınden kuralım bı guild (ismide AYYILDIZ olsun) takılalım keyıflıce pm lerı beklıorum herkese ıyı oyunlar:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Almas Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Dc universe online hesap alinir arkadaşıma alcaz Controller olup Villian Tercihtir hero da olabilir Öncelik mentaldir ama gadget ta alinabilir , Fiyat Char özellikleri itemlarina göre degerlendirilcektir Bunun dışında Blood serverinda olmadir char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinn3r Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 ben oyunu torrentten indirdim üye olmak istiyorum ama kafamda bi soru işareti var :S. üyelik kısımlarında every 1 month,every 3 months yazıyo. merk ettiğm şey ilk defa üye olduğumz zaman key code vericekmi yksa onu farklı bi yerdenmi elde etmem lazım ve kredi kartından kesilen ücret her ay otomatikmi kesilicek yksa 30 gün sonunda bnm manuel yenilememmi lazım ? :S bile biris beni aydınlatırsa sevinirm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2011 Nasıl ayarlarsan öyle çekilir. İstersen otomatik çek dersin, istersen süresi bitince kendin yenilersin. Önce 50 dolar verip cd-key satın alman gerekiyor, sonra aylık üyelik alabilirsin. edit : 50 doların içinde 1 aylık oyun da mevcuttu yanılmıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar