Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Marvel Online iptal edilmişti, gerçi basit bir video dışında trailer da görmemiştik. DC Universe Online için güzel bir trailer yapmışlar, hoşuma gitti. Jim Lee tarafından hazırlanmış karakterleri görüceğiz oyun içinde. Joker biraz tuhaf gözükse de, diğer hepsi müthiş bence. Batman'i ve Bane'i görmek güzel bir duygu olucak sanırım. http://www.gametrailers.com/player/36413.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ilginc.. =I Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bir seyler fena sekilde yanlis olmus bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 sony olması kötü olmuş gibi geliyor bana ^^ onun dışında :/ yani şu batman supermanden başka oyun içi karakter görseydikde dicemde anlamadım nese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 batman, superman, green lantern, flash, wonder woman, green arrow, nightwing bizarro, joker, catwoman, bane, poison ivy koymuşlar şu kısacık trailera, daha ne olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 herkes bu karakterlerle dolaşcak gibi bir hava uyandırdı bana :) bu hoşuma gitmez şahsen o yüzden oyun içi karakterden kastım varsa player karakter filan. yoksa böle oyunu oynamam ben gider single oynarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 oha lan, city of heroes'tan bile daha dandik bir oyun yapmayi basarmislar ya.. o grafikler ne.. uzaktan 3/10 yakindan 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Açtım baktım SOE yi gördüm kapattım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2008 Feci güç farkları var normalde bu karaterlerin. Oyun içinde dengelesen bi saçma, dengelemesen ayrı bi saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2008 BeIlow said: herkes bu karakterlerle dolaşcak gibi bir hava uyandırdı bana :) bu hoşuma gitmez şahsen o yüzden oyun içi karakterden kastım varsa player karakter filan. yoksa böle oyunu oynamam ben gider single oynarım :D hayır büyük ihtimalle epic battlelarda onlara yardım etçez. hani her oyunda "main lore karakterleri neden oyunda aktif olarak rol almaz" denilir ya, bunu yapçaklar herhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 videoda diyor ki, "batman klonu yapmanızı kolaylaştırdık" http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-dc-universe/100700 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2010 jonq said: Açtım baktım SOE yi gördüm kapattım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 pofff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 tum platformlari ayni servera koyma fikri oyunu basitlestirir muhtemelen ve bu oyun yalan olur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 trailer çok iyi yanlız luthorlu olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 http://www.gamespot.com/showcases/dc-universe-online?tag=tabs%3Blifecycle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 gözelmiş vidyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 oynarim ben bunu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 animasyon filmini yapsınlar kapışma seyredelim biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 betası başlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2010 captain marvel yok gibi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cathodic Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Betasında olan arkadaş yokmu ya ben kabul edilmedim. Betasında oynayan arkadaşlar bir zahmet izlenimlerini yazsa buraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 vivavale said: captain marvel yok gibi :/ nası yok vardı tra,lerda işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2010 marvel degil black adam di o. birileri parayi basip blura uzun metrajli film yaptirsin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar