Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PatiPet Album

irin

Öne çıkan mesajlar

1,5 ay önce sokakta kaza yapmış yavru bir kedi bulmuştum. 2 gün yoğun bakım, sonra yaklaşık 10 gün veteriner tedavisinden sonra kurtuldu. Evimde iki kedi olduğu için evlat edinecek birilerini aradım ama bulamadım. Sokağa da atamazdım bende iş yerime getirdim. Ayağımın dibinde uyuyor şimdi.

İlk hali

İştahının maşallahı var. Şimdi şişko bir patates olma yolunda :)

Sosyal ağlarda paylaş

çok tatlı. büyük sevap işlemişsin tebrikler :)

ben de bizim starbucksta sürekli kedilere mama verirdim. bunu ilk defa gördüğümde mama yemedi ama sakince kucağıma oturup 2 saat uyudu.
hasta sandım ama saat geçti veterinere götüremedim. dayanamadım eve aldım.
meğersem hiçbişeyi yokmuş aslan gibi :D

ertesi günü vete götürdüm. bizim veteriner bunu yavruyken hasta diye alıp tedavisini yapıp eski yerine bırakmış. parazit hapını vs. vermiş o zaman.
2 hafta sonra aşısını yaparız 2 ay sonra da kısırlaştırırız dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Burnunun ucunda ve kulağının altında çok az kaldı. Kırık dişide düşüp yeni diş çıktı. 2 hafta hiç hareket etmiyordu, tepkisizdi ama oynamaya başladı artık. Bir tek sesi çıkmıyor. Miyavlamaya çalışıyor garibim ama hiç ses yok. Kazadan mı doğuştan mı bilmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

nyks said:

Burnunun ucunda ve kulağının altında çok az kaldı. Kırık dişide düşüp yeni diş çıktı. 2 hafta hiç hareket etmiyordu, tepkisizdi ama oynamaya başladı artık. Bir tek sesi çıkmıyor. Miyavlamaya çalışıyor garibim ama hiç ses yok. Kazadan mı doğuştan mı bilmiyorum.

oyy kıyamam yazık lan hayvancığa. iyi bakmışsın ama tebrik ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Dragonfire said:

şurda şukadar meslekten adam var bi veteriner yokmu yahu? veteriner arkadaşları siteye davet edelim soracaklarımızı sorarız fena olmaz.

Önce sitede bulunanlara ihtimam gösterseniz onlarda arkadaşlarını bir umut çağırır.
İki baytariz sitede bir ben birde intihara meyilli biri daha
Sosyal ağlarda paylaş

https://lh3.googleusercontent.com/-6Cl1IN0RSfQ/Vk8xTfiIJ_I/AAAAAAAAALE/1iDYfVna8w8/s720-Ic42/20151120063910.jpg

https://lh3.googleusercontent.com/-uWEyAOVhtWw/Vk8xTWoNG-I/AAAAAAAAALA/351jEo4tZDM/s720-Ic42/20151120063927.jpg

akşam arabadan inerken kucağıma atladı random arkadaş, kedim oldu falan birkaç dakikalığına. biraz hırıltılı nefes alıyor ama büyük bir sıkıntısı yok gibiydi.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...