Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PatiPet Album

irin

Öne çıkan mesajlar

Holy said:

Satın mı aldınız sahiplenme için buldunuz mu?

Çogzel hayvanmış. İkinci kedimi böyle sahiplenebilirim bulursam.

Ucuz yollu sahiplendik, Pet Shop karşıtı olmamız nedeniyle aylardır arıyoruz ama bedava sahiplendiren bir insan evladı bulamadık cins diye. Kısırlaştırmadan önce 1-2 doğum yaptırtmayı planlıyoruz, eş dosttan kalırsa buraya da yazarım :)
Sosyal ağlarda paylaş

istisnası her zaman (hem cins arayanda/hem cins yavru verende) var ama cins kedi bedava bulamamanız genel olarak cins kedi arayan/besleyen insanların da karakteri hakkında iyi kötü bir fikir veriyor. en iyimser ihtimalde en melek gibi olanında "bizim kedinin masrafı çıksın, kar etmiyoruz zaten" kafası hakim. kotumser ihtimali zaten siz de tahmin ediyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Sufi said:
soylu olsa da soysuz olsa da çamur çamur işte.

orası oyle zaten de dikkatimi çekti. melezlerde dedigim gbi koyu goz renkler (yeşil dışındakilerde de oyle) daha nadir. benim kedinin açık yeşil örneğin. çoğu yeşil gozlü melezinki de açıktır. genetik rulette agırlıklı ortalamada açık olması ihtimali daha fazla olduğu için koyu olması ilgimi çekti.

koyu yeşil safkan ırklar ilgimi çekmiyor, zira onlarda ihtimal kapalı üreme nedeniyle çok çok daha yüksek.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

abi nerden buldun bunu adamlar bin euroya satıyor sdfs

scottish kırması dimi bu.

Siyam - scottish kırması galiba ama çok da bilgimiz olmadan aldık valla paldır küldür denk gelince, UCUZMUŞ DA LAN diye :p Şu son 1 ayda yaptığım araştırmayı önceden yapsam böyle lap diye almazdım valla, anasını babasını sorardım iyice falan.

Hatun illa bunlardan istiyordu, gariban kedi aldırmayacan bari pet shop zengin etmeyelim dedim internetten falan kovaladık. Uğraşırsan denk geliyor. Bir kere daha bulmuştuk önceden ama daha evlenmemize çok vardı, beni tanımadan alışmadan eşşek kadar olmasın diye aldırmamıştım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...