Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2014 http://i.imgur.com/2kHGHVx.jpg mirruk'umuz artık yok :( daha önce de 50-55 saat gelmediği olmuştu ama 6 senedir ilk defa bu kadar uzun süre ortadan kayboldu. bugün 1 hafta oldu. bu son gidişin karı-kız işi olmadığına karar verdik artık. yarın öbür gün olur da kapının önünde yeniden kapıyı açın diye bağırdığını duyarsak evdeki kasvet havası dağılacak. ama umudumuzu yitirdik iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 çok üzücü, ama 1 ay sonra bile geri gelen kediler oluyor. çok ümitlenmeyin ama hala dönme olasılığı var bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Namessar said: neutrino said: sdfjlsdf onun su olduğunu bilmiyor bence gecen cesmeyi actım baya bir. girdi lavabonun icine bildiginiz yattı akan suyun altına. hayatımda hiç melez ve suya meraklı kedi duymamıştım. halbuki yavru iken eve ilk alırken yıkamaya kalktığımızda çıldırmış bir hayvandır kendisi. abi benim kedi de aynı. açıyom banyodaki lavaboyu direkt suyun altına yatıyo. damacanadan su doldurcak oluyom koşuyo direkt ıslat beni diye. oyun falan zannediyo herhalde ıslatınca gidiyo 2 saat kendini yalıyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 kari kiz isidir. bir ihtimal insana aliskin oldugunu farkedip bilmeden birileri de sahiplenmis olabilir. kotu ihtimalleri saymayayim, siz zaten akildan hepsini geciriyorsunuzdur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 böyle olacağını biliyorduk zaten, günü birinde kız meselesinden dönmesi gecikecek sonra da hiç gelmeyecekti. akibetini bilemediğimiz için acaba bir gün çıkagelir mi beklentisi hiç geçmeyecek galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 kisirlastirmanin avantaji 1 gunden fazla ortadan yok olmuyor kisir erkek kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 kendi başlıkları da var ama şu an evde dişi ve erkek yavru var. dişinin hamile kalmasından da korkuyoruz haliyle. en erken ne zaman kısırlaştırmak gerekir kedinin gelişimine zarar vermeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2014 5-6 aylıkken kısırlaştırma yapılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2014 8 aydan önce yaptırmayın demişlerdi bize erkek kedi için. Ama dişiyi bilemiyeceğim. Googlelarsan bulabilirsin kedi forumlarından falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 DeadSkinMask said: Namessar said: neutrino said: sdfjlsdf onun su olduğunu bilmiyor bence gecen cesmeyi actım baya bir. girdi lavabonun icine bildiginiz yattı akan suyun altına. hayatımda hiç melez ve suya meraklı kedi duymamıştım. halbuki yavru iken eve ilk alırken yıkamaya kalktığımızda çıldırmış bir hayvandır kendisi. abi benim kedi de aynı. açıyom banyodaki lavaboyu direkt suyun altına yatıyo. damacanadan su doldurcak oluyom koşuyo direkt ıslat beni diye. oyun falan zannediyo herhalde ıslatınca gidiyo 2 saat kendini yalıyo :) şunu yazdıktan 2 gün sonra kedim kaçtı. evde bakmadığım yer sokakta aramadığım yer kalmadı. hatun kısırdı da anlamaz pompadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 :( belki geri döner. Nasıl kaçmış ki? Pencerede tel falan mı yoktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Nazar direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 pencerde tel yok ama o zaten çıkardı pencereden mermerde bi yürür sonra bi ses duyar tırsar geri kaçardı hep. ne oldu nasıl oldu nerden kaçtı bilmiyom hiç. ama baya ümidi kestim artık. 4 yıldır benleydi 3 aylıktan bu yana. insan üzülüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2014 Umarım döner kedileriniz eve. Baya bir bağlıyo insanı kendilerine veletler. Kısırlaştırma çok iyi birşey olmasada yaptırmak lazım özellikle evde bakıyorsan. Hem kedi rahat ediyor psikoloji olarak hemde bi nebze sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2014 çomar buldum bitane http://s28.postimg.org/4zkbq99nx/Camera_ZOOM_20140717202649625.jpg çadıra girince üzüldü http://s8.postimg.org/sf291spyd/Camera_ZOOM_20140717204502077.jpg sonra gitti kedilere artislik yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2014 kedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/t1.0-9/10530680_10152288817533590_7413458486648580955_n.jpg ekmek kuyruğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2014 Bir fotoğrafta kedi popülasyonunun yoğunluğu m2'de 3 ve üstüyse o post zipzip'in oluyor sdfs crazy cat lady title'ını hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 bence de zipzipe title lazım. multipati falan olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2014 o ev ne kokar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 http://i.imgur.com/KkJERij.jpg zibidinin biri bahçeye doğurmuş, hepsinin gözler kapalı üstlerinde pire kaynıyo, veteriner açık değil.gözleri açtım, sildim, temizledim de pireler çok feci http://www.ethicalagents.co.nz/Backup/EA/FiproVet%2096.jpg şunun turuncusundan var, bu yavrulara sıksam problem olur mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 yeni doğmuş immune sistemi yok hayvanların bence biraz bekle derim. ama bilemem tabi tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 abi vesikalik resmini pm'lermisin 1 man to rule.... yapıcam http://ugc-01.cafemomstatic.com/gen/constrain/500/500/80/2013/05/31/09/co/01/posc76d9ss1vxij.jpg?imageId=25337056 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Lectre said: yeni doğmuş immune sistemi yok hayvanların bence biraz bekle derim. ama bilemem tabi tam. ya bi de geçmişimde kötü bi olay var o spreyle alakalı.allahtan annem geldi şimdi şu an 300. pireyi patlatıyo sanırım.gözleri de hallettik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2014 zipziple veterinerde oturup sıra beklerken kedi köpek muhabbetine bir başlamıştık sayıyı söyleyince trollüyor zannettim ilk başta sonra baktım ciddi vay anasını demiştim. Ev ev değil kedi pansiyonu :D Çok takdir ediyorum vallahi. Yeni yavruların hayırlı olsun, sağ salim büyürler umarım. Veterinere gidince benden çok selam söyle ikisine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar