Khiran Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 oyun mmo olarak çıkmayacakmış. vigilden 79, relicden 39 çalışan şutlanmış. gelmez bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 pc games e tasinabilir single player oldu oyun bir anda :P http://www.destructoid.com/warhammer-40-000-dark-millennium-won-t-release-as-an-mmo-224762.phtml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 çok acı bir haber bu oyun single multi oyuna döndü 40k MMO su başka bahara kaldı... http://www.rockpapershotgun.com/2012/03/29/warhammer-40k-dark-millennium-no-longer-an-mmo/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2012 şubattaki thq patlamasından belliydi zaten herşey :D bkz: bi önceki sayfa başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 hakikatten üzüldüm. beklediğim bir mmo idi. fakat düşününce 2014 e sallamışlardı. o zamana kim öle kim kala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 yorum bile yapamıyorum o kadar dumur oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Çok yerinde olmuş. 40k dünyasını bayıla bayıla okuyorum, yine WAR gibi başarısız bir ürün çıkartıp maffedeceklerdi. Bazı şeyler bozulmadan daha güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 war gayet güzeldi bence pvp de çok keyif alarak oynamıştım server patladı dengeler bozuldu diye bırakmıştım war gibi olsa daha ne isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Renk, zevk ve beklenti meselesi. Ben sonuca bakarım, WAR bence piyasada bu tarza uygun en lore'a ve atmosfere sahip bir oyundu. Ve patladı. Tamamen yapımcının suçudur benim gözümde. O malzeme ile çok daha kaliteli bir ürün çıkartmalıydılar, yarım yamalak oyun çıkartıp "göç yolda düzülür" mantığı ile maffedilmeyecek değerli dünyalar benim için. Belki de çok okuduğum için kendimi bu kadar kaptırıyorum hehe. 40k'dada aynı şeyi yapacaklardı adım gibi emindim, çok yerinde olmuş iptal olması. Ne zaman adam gibi bir şey çıkartabilecek alt yapıya sahipler, o zaman yapsınlar. Yarım yamalak oyunlar çıkartıp insanları soğutup, ürünün potansiyelini çöpe atmanın anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2012 alt yapıya sahip olduklarını zannedip oyun çıkartıyorlar zaten ama süreklilik yaratamıyorlar. tüm mmo ların ortak sorunu bu düzelebileceğini zannetmiyorum. işte bu beh! dediğimiz oyunu bile bir süre sonra baydımm ya diip bırakıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 "THQ has announced that Warhammer 40,000: Dark Millennium isn't going to release as a massively multiplayer online game as originally expected. The title has been "refocused" as an "immersive single player and online multiplayer experience with robust digital content, and engaging community features."" nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo piyasaya taze kan gelecekti, war dahil mmorpg piyasası rezalet bir kısır döngünün içine girdi. al işte, bunu kırabilecek potansiyele sahip bir oyunu da harcadılar gözlerini kırpmadan. öte yandan oyunda chaos birliklerinden olup tyranid sopalamayı çok arzuluyordum, o da olmuycak. lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 ilerde EA alır bu oyunu, "ya bi Warhammer 40K mmorpg'si olcaktı di mi ehe ehe ehe" diye, WAR'a yaptıkları gibi rezil ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 saol bonec söylediğin için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 space marine i geliştirsinler bari ellerindeki materyalle, farklı classlar, space marine dışında diğer birlikler falan filan eklensin düzgün bi seri olsun, steam üstünden bide multi olursa bol ırklı seçenekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2012 işin komik yanı internette bir sürü kişi "oo mmorpg yerine singleplayer oyun olcak, feci tutar bu" diyor, ama space marine'in hali ortada, heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Space marine o kadar güzel değil doğru ama bence multi co-op u çok zevkli bir oyun. Single player mapleri de mesela uyarlayıp co-op yapsalar bayağı güzel ve zevkli bir oyun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 meh, yazık olmuş. enteresan setting'li başka da mmo yok ufukta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 secret world var ama nasil olacak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 konusu var mı bilmiyorum ama böyle birşey de var bugün gördüm. http://wrathofheroes.warhammeronline.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 http://forum.paticik.com/read.php?71,5837283 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2012 şu konuyu canlandırıp MMO olmayacağını bana hatırlatıp bağrımı deşmeyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 iyi bari dediklerimi aynen dinlemişler aferinmph :o thq: "If you liked Space Marine, you’re gonna love this thing. It’s much deeper. Space Marine was designed as a console experience. This one has tremendous multiplayer gameplay, and there is a lot going on in this game that’s spectacular.” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 mmo dan bilgisayar oyunları bölümüne taşınsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 konsola da taşınabilir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2013 what??? warhammer 40k mmo? Warhammer 40k: Eternal Crusade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar