Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warhammer 40k Online

Sylian

Öne çıkan mesajlar

Renk, zevk ve beklenti meselesi. Ben sonuca bakarım, WAR bence piyasada bu tarza uygun en lore'a ve atmosfere sahip bir oyundu.

Ve patladı.

Tamamen yapımcının suçudur benim gözümde. O malzeme ile çok daha kaliteli bir ürün çıkartmalıydılar, yarım yamalak oyun çıkartıp "göç yolda düzülür" mantığı ile maffedilmeyecek değerli dünyalar benim için. Belki de çok okuduğum için kendimi bu kadar kaptırıyorum hehe.

40k'dada aynı şeyi yapacaklardı adım gibi emindim, çok yerinde olmuş iptal olması. Ne zaman adam gibi bir şey çıkartabilecek alt yapıya sahipler, o zaman yapsınlar. Yarım yamalak oyunlar çıkartıp insanları soğutup, ürünün potansiyelini çöpe atmanın anlamı yok.
Sosyal ağlarda paylaş

"THQ has announced that Warhammer 40,000: Dark Millennium isn't going to release as a massively multiplayer online game as originally expected. The title has been "refocused" as an "immersive single player and online multiplayer experience with robust digital content, and engaging community features.""

nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

piyasaya taze kan gelecekti, war dahil mmorpg piyasası rezalet bir kısır döngünün içine girdi.
al işte, bunu kırabilecek potansiyele sahip bir oyunu da harcadılar gözlerini kırpmadan.

öte yandan oyunda chaos birliklerinden olup tyranid sopalamayı çok arzuluyordum, o da olmuycak.
lanet olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bari dediklerimi aynen dinlemişler aferinmph :o

thq: "If you liked Space Marine, you’re gonna love this thing. It’s much deeper. Space Marine was designed as a console experience. This one has tremendous multiplayer gameplay, and there is a lot going on in this game that’s spectacular.”
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...