yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 said: Şey var mı bey?" - yeni bir kondom markası Yılların markası Banat "Şey" adındaki kondomlarıyla pazara giriyor... Bakalım başarılı olacak mı? Malesef web sitelerinde Şey'le ilgili bir "şey" bulamadım (bu arada logo değiştirmişler haberimiz olmamış:)) Haber görselindeki kondom Şey değildir, bilginize... Online gazeteler, haber sitelerinde şöyle bir haber var: 'Şey' alabilir miyim demeniz yeterli. Şey markasıyla Banat sektörde devamı: http://www.bigumigu.com/haber.asp?hid=3481 çok zekice fikir, yeni markaya başarılar diliyorum burdan.
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 banata güven olmaz ama. diş fırçaları filan iğrenç oluyo genelde
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Hava alsın diye pencereli prezervatif yapmasınlar da.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 guzel isim :)
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ortalık yerde "şey" demek tehlikeli hale gelcek desenize. zamanının "miki filmi" davası gibi.
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 İnsan neden prezervatif alırken neden utanır sıkılır anlamış değilim.
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Gavur cozmus olayi condo-m-atic yapmis.
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Umarım kutusuna "lütfen kullandıktan sonra denize fırlatmayın" yazarlar.
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Kuşakabinin patentini almadılarsa piyasalara bomba gibi girebilirim.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Zamanında "Kere" diye mizah dergisi çıkartacaklardı böyle. "Abi bana bi kere versene" ya da "Bi kere verir misiniz" şeklinde falan. Sonra bayiler mi tehdit etti yoksa kafalarına saksı mı düştü nolduysa vazgeçtiler.
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 :D ama guzel fikir guzel isim =)
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 banat diş fırçasıyla tasarım ödülü almış bir firma. ama diş eti parçalamasını engellemiyor bu ödül. denemeden verdiler heralde ödülü.
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 fede said: banata güven olmaz ama. diş fırçaları filan iğrenç oluyo genelde bu entry ve benzerleri, +1.
Smoke Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2008 Of ya çok kötü lan. Gençken "nere" diye bi bar/restoran açalım derdik hep -nereye gidelim abi? -aaa işte "Nere'ye" gidelim gibi bişi olmuş.
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Smoke said: Of ya çok kötü lan. Gençken "nere" diye bi bar/restoran açalım derdik hep -nereye gidelim abi? -aaa işte "Nere'ye" gidelim gibi bişi olmuş. evet aynen katılıorum. ayrıca banat'a güven olmaz.
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Smoke said: Of ya çok kötü lan. Gençken "nere" diye bi bar/restoran açalım derdik hep -nereye gidelim abi? -aaa işte "Nere'ye" gidelim gibi bişi olmuş. bi arkadaşında mekan diye yer açma fikri vardı, gerçi her yer mekan "cafe,zart,zurt " doldu şiğmdi. -alo abi nerdesiniz -gel moruk mekandayız diye tanıtıyodu
bao Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 yalnız bence bi cafenin sadece laf ebesiyle tutma şansı pek yok. ama condomda işe yarayabilir.
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Joker'deydi sanırım. Her zamankinden diye bi içki vardı diye hatırlıyorum. jokerciler doğrulayabilir.
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 -Wissy said: Gavur cozmus olayi condo-m-atic yapmis. ingilterede görmüştüm çok güzel olay. bize daha gelmedi herhalde? ezcaneye gidip ezcaneci kızın suratına baka baka "prezevatif istiyorum" demek var, alete bozuk para atıp içinden almak var.
Queen Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Smoke said: Of ya çok kötü lan. Gençken "nere" diye bi bar/restoran açalım derdik hep -nereye gidelim abi? -aaa işte "Nere'ye" gidelim gibi bişi olmuş. İzmir'de Ora diye bi yer vardı. Lahmacun, pide falan yeri, oraya gidelim denebilir.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 condo-m-atic istanbul'da her yerde var. edit: en azından taksim civarında heryerde.
Öne çıkan mesajlar