bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 sinirlenince duvara yumruk atmak ne salakça bi hareketmiş şimdi farkettim. Sanırım elim çatladı. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 odanın kapısı camlıysa oraya atmanı tavsiye etmem.duvar iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 elin çatladıysa uğraş şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Bak gotik kız annesine vurmuş, sen gitmişsin duvara vurmuşsun. Olacak iş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Etrafta yazıldığın hatun varken yapılırdı bu. Haşin erkeğim, agresifim havası yakalanırdı. Kızlar maçı izliyordur, şut çekersin saçma sapan bir yere gider, karizmayı kurtarmanın tek çaresidir herkesten çok sinirlenip sağa sola vurmak. Yarın kaldığımız yerden devam edeceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Eğer ağrısı seni çok rahatsız etmiyorsa, sadece ezilme vardır, geçer, np :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 ben duvara çarpıp özür dilediğimi hatırlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 dolaba yumruk atın sinirlenince hem aynı şekilde siniriniz boşalıyo hem de daha az hasar alıyosunuz. kafa atmakta olabilir. ama dediğim gibi dolaba.^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 yatağa vuurn.zarar da veremiyosun yatağa enerjin tükenene kadar vuruyosun en sonnuda pes.işe yarıyo sinirinde boşalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Sinirden duvara yumruk attıysan ve elin anca ezildiyse ben senin erkekliğinden şüphe ederim arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 sen atınca yıkıyomusun duvarı. şahsen ben atmıyorum duvara bişey olması diye. bi kere kapı camı kırdım öyle çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Erkek adam duvara yumruk atınca kırar elini, gezer alçıyla, üstüne özlü söz yazdırır kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 cama geçiren biliyorum elini, paramparça olmuştu avcu falan. bir de duvara hayvani bir şekilde vurunca o parmaklardan dirseğe kadar olan sinirler bir titreşir ya.. ohhş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 erkek adam testesteron deposu gibi gezer. patlamaya hazır bomba gibi. dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 İlla ki reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 vay amk herkesin içinde bi hulk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 xunn said: Etrafta yazıldığın hatun varken yapılırdı bu. Haşin erkeğim, agresifim havası yakalanırdı. Kızlar maçı izliyordur, şut çekersin saçma sapan bir yere gider, karizmayı kurtarmanın tek çaresidir herkesten çok sinirlenip sağa sola vurmak. Yarın kaldığımız yerden devam edeceğiz. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 o değil de duvara telefon fırlatan zihniyetin içine edeyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 elin çatlasa buraya yazıyor olmazdın şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Metakuso said: elin çatlasa buraya yazıyor olmazdın şu an insan 2 elle yumruk atmıyo. hagger değil o. insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 odanın kapısı camlıysa oraya atmanı tavsiye etmem said: 2 hafta önce farkında olmadan yaptım. camı kırdım. ama şans eseri, Allah'tan kesilmedi elim veya kolum. sadece azıcık kanadı. aşırı ucuz atlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 şans eseri ve Allah'tan olmaz ya şans ya allahtan xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 valla nasıl oldu ben de anlamıyorum. inanılmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2008 sanırım 8. sınıftım. çanakkale gezisi vardı, son anda ben gidemediğim için sinirden ayağımın burun kısmıyla kapıya geçirdim. 4 parmağım nasıl denir işte, içeri doğru girmiş, kakılmış falan, anlayın işte. eve tek ayak üzerinde seke seke zarzor varmıştım. dedem kolumdan tuttuğu gibi kırık/çıkıkçıya götürmüştü, ağlaya sızlaya o parmakları çıkardılar. artık nasıl olduysa. Ama ne benim sinirim geçti kapıya vurunca nede sakinleştim. Aksine daha çok başıma iş açtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar