Ringwraith55 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 neyse arkadaslar ciksin 16 eylulde hayattan soguyalim oynayalim gerisi bos :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 axedice said: Bide xbox için de wii çubuğu benzeri bi alet üretiyorlar. Fakat şu aşamada ms desteği yok projede. MS de destek versin be bi zahmet. Hayvan herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2008 çıksın şu. kafayı sıyırıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2008 Oyunun son trailer'inda ingiliz aksanli kiz haric hersey harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 versinler isteidkleir kadar calsinalr wiimote u konsolla beraber standart olarak veremedikleri cakma wiimotelara 3-4 oyun anca ciakr eyetoy hesabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2008 kfg said: eregorn2 said: kim ne derse desin ben bu oyunu wii de ps3 de ve psp de oynıcam... ps3 görüntü için...wii kontrol için...psp ekstra özellikler için... psp'de ne ekstra var ? artı bölümler ekstra savaş sahneleri ve karakterler die biliom... bide 6 filminde önemli sahnelerinde dövüşebileceiz... örnek vader vs luke gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 her konsolda / oyun aletinde farklı content var zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Şu oyunu neden PC'ye çıkartmazlar ki of oooofff... Oyssa Jedi Knight serisini çok severim ben. Yeni bir Jedi Knight oyunu için yanıp tutuşuyorum, bunu oynardık bari. E3'ten: Lightsaber Duel http://www.gametrailers.com/player/36698.html Rancor Battle http://www.gametrailers.com/player/36685.html Lightning Throw http://www.gametrailers.com/player/36679.html Mushroom Forest http://www.gametrailers.com/player/36677.html Junk Titan http://www.gametrailers.com/player/36563.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Efsane ps3de oynarim catir catir ama oyun tarzi hizli geldi bana kontroller nasil olucak acaba en buyuk merakim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Yukarda bir yerde ign hands-on review vermiştim, orada yazıyordu kontroller. Baya rahatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Empirical Station http://www.gametrailers.com/player/36794.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Vader May Cry 3? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Burak ben hala bekliyorum bu arada, sıkılmaya başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Kaancım beklemediğin bi anda patlatıcam ki anlamı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 axedice said: Vader May Cry 3? Jedi Knight in Vader? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Force güçlerini gösteren bir video izledim. Force kullanımını çok iyi yapmışlar ama biraz lightsaber la storm trooper lara o kadar combo yapıyor fakat stormtrooper ların üstünde çizik bile yok. Lightsaber ile kol bacak kafa koparabileceğimiz bir oyun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 light saber kesmiyo itiyo zaten.... yazık etmişler o acıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 progamer said: Force güçlerini gösteren bir video izledim. Force kullanımını çok iyi yapmışlar ama biraz lightsaber la storm trooper lara o kadar combo yapıyor fakat stormtrooper ların üstünde çizik bile yok. Lightsaber ile kol bacak kafa koparabileceğimiz bir oyun istiyorum. heç bekleme jedi academy oyna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 eregorn2 said: progamer said: Force güçlerini gösteren bir video izledim. Force kullanımını çok iyi yapmışlar ama biraz lightsaber la storm trooper lara o kadar combo yapıyor fakat stormtrooper ların üstünde çizik bile yok. Lightsaber ile kol bacak kafa koparabileceğimiz bir oyun istiyorum. heç bekleme jedi academy oyna Jedi Knight lar da şifre yazıp açıoduk kafa kol kopmasını ama onlarda kopan kafalar konuşmaya devam ediyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 auhauhauhuaua.... ciddenmi? hec denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 God of War u hatırladım ben, bu ne lan böyle? Olmamış, beğenmedim ben. Lightsaber adamı öyle döver mi, keser geçer bu ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Direk devil may cry işte. Havaya zıplatıp yavaş yavaş inerken kılıçlı büyülü combo çakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 gürüntü güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2008 Vader May Cry'ına katılıverdim eksdays Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2008 Oyundan video yayınlaya yayınlaya senaryo nun neredeyse tamamını gösterdiler. Oyungezer'in verdiği video bayağı bir spoiler içeriyomuş. http://www.youtube.com/watch?v=3ruAQvRqT30 Sadece wii'ye özel olan duel modun ve wii gameplay'in videosu. Duel mode için hem PS3 e hem Wii ye alırım diyordum. Wiimote'la süper lightsaber action'a gireris diye ama duel mode'da birbirlerine lightning atmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Hani lightsaber'a ağırlık vericeklerdi. Zaten bütün versiyonlardaki oyun içi videolarda Lightsaber ışıklı bir sopa gibi duruyor. Düşmanlarda çizik bile oluşturmuyor. Bütün hevesim gitti oyuna karşı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar