Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3.5 seneden sonra kalbini kıran adamı gormek

dunno

Öne çıkan mesajlar

Dışarıdan bir yorumcu olarak laf koymanın kimde ve neden bir rahatsızlık çıkaracağını düşünüyorum.Ego lar savaşı diyerek sanırım kendimi cevaplarım.Ya da siteye özgü bir eğlence anlayışı diyebilirsiniz o zaman kısmen diğer dediğim men edilmiş olur.Bilemiyorum yeniyim merakta ettim.
Sosyal ağlarda paylaş

o geçen 3.5 senede 30 adamla birlikte olucagina sevdigin kişinin kapisinda 30 gun yatsaydin eminim şuan istedigini elde etmiş olurdun.. gerçi adam fazla ilgiden köpekte çekebilirdi ama şu anlattiklarindan anlamli olurdu en azindan. ayrica 2. bi one night stand olursa o adam seni birakamaz gibi geliyo bana. buyuk ihtimalle adama perfect çekiceksin çünkü bu kadar practice ile..
Sosyal ağlarda paylaş

13 sayfa geçmiş, bi kişi de sen kimin fakeisin gelmişsin itirafcomculuk oynuyosun dememiş, ben diyim tam olsun xD

veya trolling attempt, amacına da ulaşmış öyle ise.

ciddi yorum: herşeyden etkilenmiş gibi gösteren, duygusal ayaklarına yatan kızların aslında bir kez daha ne kadar şeytan olduklarına da güzel bir örnek diye düşünüyorum. no woman no cry falan filan yani.
Sosyal ağlarda paylaş

topicte agir laflar edilmis ikili tartismalara girilmis. boyle seylerden kacinin.
su baslik da orneklerden biri olsun. gereken kisiler uyarildi, ceza vermek suan cok sacma, cunku olmamasi gereken konularda olmayacak kisiler olmayacak laflar etmisler.

bundan sonra;
baslik acan kisiler, baslarindan gecen bi olayı, hikayelerini, tecrubelerini yaziyorlarsa altina ufak bi çıtlatmada bulunsunlar, ne tarz yorum istediklerine dair. eger hiç bişey yazmiyorlarsa bunu her turlu yorumu kabul ediyorum demek olarak algilarim, cunku boyle konuyu acip daha sonra yapilan yorumlari kaldiramama gibi durumlar olusuyor, bundan kurtulmak icin boyle bi cozum getirelim.
hatta ben bunla ilgili topic de acarim.

baslik temizlenmedi ama tartismalarin uzamamasini saglayalim, lutfen ikili tartismalarinizi PMle cozun, ya da bi insandan rahatsizsaniz unlmi kullanin. bana hic sikayet maili gelmemis ama masallah her turlu gurultu kopmus topicte. boyle seyler olmasin, (!) kullanin.

baslik sahibi, eger istiyorsa bana pm atsin basligi kilitleyebilirim.

edit:
soylemeden gecemiycem, BASLIKLARI TROLLEMEYIN.
Sosyal ağlarda paylaş

ya arkadaş neden muhabbetleri gecenin 3'ünde çeviriyosunuz.. yatıyoz biz o saatte.. erken çevirsenize. o kadar bekledim lan bu konuya dolmanızı ama kimsede tık yoktu..
2.sayfadan 13.sayfaya ulaşmışız..
yukarda biri yazmış ben de katılıyorum.. fake olayını kimse söylememiş nedense :D dunno'nun tavırları da çok sakin. aşırı sakin. sanırım gerçekten duygularını aldırmış.
sex mex bişeler dönmüş bi de. dunno ortalama ayda bi ilişki yaşadığına göre bunun adı one nigth olmaz. one month stand olur. kavramları karıştırmayalım.

kişisele böyle konular açılmasın plx. aile var burda. çocuklar etkileniyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

c.m.w said:
Var ya patidede iş yokmuş amma yüklendiniz 20-30 kişiyle beraber olmuş diye, lafa gelince çağdaşsınız ama hala o saçma geleneklerin etkisi altındasınız

pati bu durumlarda hiç acımaz. çok pis yüklenirler evet. o yüzden böyle şeyleri konuşmayacaksın. sevgili durumlarını bile konuşmayacaksın(bi şartla- kız değilsen)
Sosyal ağlarda paylaş

her şey neyin nasıl söylendiğiyle ilgili.
"ondan sonra bir sürü adamla çeşitli durumlarımız oldu" dese konuyu dağıtmadan daha iyi cevaplar alabilecekken orada gereksiz bir detaya ucundan dokanınca olay zıbıtmış. siz de hiç affetmiyorsunuz ama :P

dunno kızım, madem istedin, sana tavsiyem şudur
* ema sets güzin abla mode on *

taşıyamayacağın işler yapmaya girişmemelisin, bu bir. o herif bana çok şey öğretti, hayatı öğrendim filan diyorsun ama buradan bakınca pek öğrenmemişsin. ilk öğrenilmesi gereken şey herkese (kendin dahil) hakettiği kadar değer vermektir. seni üzen adamın peşinde kendini kasıp buralara dert soracak kadar üzülüyorsan pek anlamamışsın mevzuyu sen, kitabı baştan oku. göreceksin ki satır aralarında "ko götüne rahvan gitsin" yazıyor.

bu arada, hakettiği kadar değer vermek derken, konu şu ya da bu adamla ne yaptığın değil, kafanın içinde kendi hareketlerini nasıl doğruladığın, kendinle nasıl barıştığın, hayatta nasıl kaldığın. madem ilişkiler anlamında aktif olan bi kızsın, şunu anla: onlar yolcu sen hancısın, hanı nasıl çevirdiğin, kendini nasıl hayatta tuttuğun önemli. sonra bir gün öyle bir yolcu gelir ki, her şey yeniden değişir, kalıverir orda, han yuva olur etc. o zamana kadar kendini bozmaman, zıbıtmaman, yozlaşmaman, reseptörlerini bozmaman önemli... kendini korumayı öğrenmen şart, namusunu değil.

orijinal soruna cevap:
doğru yapmamışsın bence. hesabı da basit: içinde kalmış. nettir bu gösterge. hayat çok fazla biriktirerek yaşanmıyor aplacım. herhangi bir şeyi yapmak seni kendinle rahat ettirmiyorsa öyle yapma.

ha ne yapmalıydın. bilmem? mesela ben olsam yanına gidip "naber lem?" derdim gözünün içine bakıp. çünkü tahmin ediyorum herifin bende bıraktıklarıyla çoktan barışmış olurdum. adamı da en iyi ihtimalle hiç bir yerime sallamıyor olurdum madem notunu bir kere vermişim. hal böyle olunca bakkala günaydın der gibi "naber lem" demek gayet mümkün olabiliyor. "naber lem" deyip geçiyorsun, bir daha da o yöne dönüp bakmıyorsun.

sana kendini, herifleri ve başına gelenleri daha az önemseme reçetesi yazdım. daha küçük problemlerle daha rahat başa çıkabilesin diye. insan ilişkileri milyonlarca yıldır devam ediyor, senin başına gelen daha önce milyonlarca kişinin başına geldi, hiçbiri ölmedi. bu bir.

bir de her bir deneyiminden sonra kendine o deneyimi içselleştirmek için biraz ara vermeni salık veririm, öbür türlü yemiş yemiş sıçamamış bir insan olur kalırsın dunnocuum. öğrendim sanırsın, buralarda birilerinin seni doğrulamasını beklersin. halbuki sen kendini doğrulamadıktan sonra, piiiiii...

günaydın :)
Sosyal ağlarda paylaş

Klasik pati, gece yarısı kız topiği.
Kızım demen zaten topağa bi +10 sayfa eklemiş, işe sex filan karışınca ben bi 30 u buluruz diodum ama 13 de kesilmiş dalga, du bakalım kitlenmezse devamı gelir sanırım.

Bir de yaralı ceylan edebiyatı yapman da gereksiz. 24 saati 3.5 senedir unutmaıyorum demen de saçma. Onun üstüne tesbih dizer gibi erkek dizmen iyice bir absürtlük.
Şimdi 30 kişi geçince hayatından intikam mı aldığını düşünüyorsun? Kendi mantığına göre erkeğin tek amacı "skor" ise senin mantığına göre hizmet ettiğin tek şey milletin skor sayısını yükseltmek olmamış mı? Burada bir hata yok mu sence?

Muhtemelen hala o tek gecelik ilişkinin travmasını yaşıyorsun, bi psikologa görün derim.
Sosyal ağlarda paylaş

urmesque said:
biraz mı?

20-30 kişi ne ya??

pardon ama 3,5 yılda 20-30 kişiyle beraber olan birinin duygusallıktan bahsetmesi bana komik geldi.

Fistan said:
abicim 1 yilda 48 hafta var, demek ki ayda bir falan iste. nedir ki.

bonus:
zarekc said:
iki seviştik diye sevgili mi olduk ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...