Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 animetake gg oldu. alternatif arıyorum.
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 düzenim bozuldu hangi animede hangi bölümde kaldığımı hatırlamıyorum yokmu animetake gibi site?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 https://hummingbird.me/
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2015 ııh beğenmedim, içerik çok güzel olsada animetake in basitliği son çıkanın en üste olduşuydu. Ama güzel site bu da lakin benim alışkanlığıma ters geldi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2015 Xenus said: best shit ever sesi kısın açmadan kardeş allah razı olsun şirkette excellere boğulduğumda bunu açıyorum arkada çalıyor 5 dakkada bir de şarkı değiştirmeye ayarladım misss miss
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 arkadaşlar size bir sorum var; kissan,imeen stream izlerken veya veri indirirken ortalama ne hızda indiriyorsunuz?
Claiborne Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2015 Xenus said: best shit ever sesi kısın açmadan şu mükemmel
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2015 http://hikarinoakariost.info/ nyaa'da, bakabt'de olmayan anime OST'leri var
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 ya bu anime stream siteleri son 3-4 gündür takılıyor yüklemiyor, başka karşılaşan var mı yoksa sadece bana mı oluyor? bağlantıda sorun yok bu arada youtube ve torrent akıyor
yumy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Bende de aynı, dün izleyecem diye canım çıktı. Dolmasını bekliyorum, doluyor ama ortasında bağlantı hatası veriyor falan..
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 bende de oluyor bağlantıdan olduğunu düşünüyordum ama youtube de bişey yok
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 manga okumak için site öneriniz var mı ya böyle çok reklamlı olmayan filan ya da ingilizce olarak indirip o şekilde okuyabileceğim neresi var?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 https://bato.to ve https://www.npmjs.com/package/mangarack
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Manga Viewer online manga okurken şu extension'ı tavsiye ederim baya iyi. okuma overlay ayarlar hoş. kendi libraryni oluşturup, yeni sayı çıkınca haber de verdirtebiliyon falan
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2016 bato.to iyimiş ama onepunch-man in yenisini silmişler ordan galba ya da ben bulamadım manga viewer tam aradığım şeymiş ya çok sağol
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2016 http://themes.moe/ myanimelist'e listeniz varsa izlediğiniz serilerin OP/ED'lerini listeliyor baya iyimiş :) listeniz yoksa Archaeon yazın.
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2016 Ben masterani.me kullanıyorum, genelde 720p oluyor streamler, interface de temiz hızlı update oluyor. Ama evdeysem nyaa hala allah.
ShadowFury Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 hortlatıyim diyecektim de sticky, necro sayılmaz. bato.to kapanıyormuş, en iyi en temiz en güncel site hangisi şu anda? aynı soruyu app için de soruyim.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 14, 2018 Manra Rock app olarak. ZingBox site olarak, app da var.
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2018 Selam, Anime arşivi yapmaktan kurtaracak paralı/parasız bir site mevcut mudur? Eskiler/yeniler falan rahatça bulunabilsin falan. Saygılar.
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Manga Rock programı kendi sitesinden yüklemeye/update etmeye zorluyor (PlayStore'daki versiyon limitli, popüler mangalar filan yok) Güvenli mi bu? Reklamları filan da iyice abarttılar zaten. Alternatifi var mı?
Borastus Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 mangarock'a istedigin source'u ekleyebiliyorsun diye biliyorum öyle kendisine zorlama diye birşey yoktu. sade ekledikten sonra bu bizde de var bizi tercih edebilirsin falan diyor. bir tane manga arattırınca 4-5 farklı kaynaktan gösterebiliyor mesela. hiç reklam da görmedim zamanında acıcık bir para ile almıştım sanırım ondan mıdır bilmem. böyle editörden tavsiye bölümü var, normalde bu tarz şeyleri hiç sevmem ama bunda adamlar farklı farklı kategoriler için iyi liste hazırlıyorlar ordan baya farklı mangalar bulabiliyorum. şimdi yeni updateler ile yeni bölüm çıkınca otomatik indir okuyunca otomatik sil, sadee wifi varken indir gibi seçenekleri var baya memnunum ben. ben ipadten kullanıyorum androidte farklı mıdır bilmem
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 mangarock çok fazla takip ettiğim animeyi kaldırdı bazıları da kaynağından bozuldu. üzdü bizi bende alternatif arıyorum.
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 PlayStore'daki versiyon bütün popüler mangaları kaldırmış işte. Asıl versiyonu Manga Rock Definitive, onu da kendi sitesinden yükletiyor illa, şüphelendim tabi malware filan olabilir mi diye.
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2018 hee bende iphone var, para vermeye de razıyım. ama magaları kaldığım yerden devam ettirsin.
Öne çıkan mesajlar