Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alan Wake'in optimizasyonu kötüyse ondan sıkıntı oluyordur. bi de Diablo 3'ün grafikleri Alan Wake'e kıyasla biraz daha düşük kalite olucak.

hiç olmadı medium'da sorunsuzca oynarsın.
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Nvidia çıkardı zaten D3 improvement içeren grafik sürüc.

bu sürücü tüm kartlar için geçerli mi?

yani ne bileyim sürekli güncellerim ama kafamda laptopumun gt9650m ekran kartımda performansın artıp artmadığını merak ediyorum.
Mesaj tarihi:
-Nae said:

Diablo 2 Lod Sunucusu 'nun ismini Diablo 3 yapmak çokda zor olmasa gerek. Tam anlamıyla bölümü var demek için bu konununda orası neresiyse taşınması lazım. Donanimhaberde bile diablo için ayrı bir bölüm açılmışken patinin hala açmamış olması bi eksiklik kabul etmek lazım.

gizli bir diablo3 bölümüde var. Oda açılabilinir :)
Mesaj tarihi:
eheheh.
Biraz açayim bölüm paticik diablo alt sitesini yapmak için açılmıştı. Bir süre devam ettik sonra askıya alındı.

son 3 msj falan benim herhalde. O bölüm açılırsa süper olur. Aslında diablo ehr ne kadar mmorpg olmasa online oyun olarak kendi bölümünü hakediyor. Ama diablo2 bölümünün adının diablo serisi olarak değiştirilmesi pek bi rşukela olur.
Mesaj tarihi:
Demon Hunter bana göre oldukça ideal. Kite imkanı, zor durumda vanish atıp kurtulmak ( Hardcore için çok kullanışlı ) zaten tepeden alttakileri okla :) max range salla gitsin.

Favorim Barbarian ve Demon Hunter
Mesaj tarihi:
bu arada yenı animasyonlu attack cok guzel olmus. bildiğin üstüme gelen canavar'a önceden shift attack la veriyorum tam menzile girdiğinde cakıyo barbarım gözüne gözüne yumruğu.

monkla uzaktan deadly reach'i shiftle kullanmalar falan. güzel güzel
Mesaj tarihi:
oyunda pause yok mu ya sözlükte öyle birşeyler yazıyordu. yani çok sıkıntı olmaz böyle 2 dk da sakin bir yere çekersin karakteri de gene de böyle oyunlarda illa en olmadık yerde telefon çalar kapı çalar falan.
Mesaj tarihi:
tp yok bu arada. oyun kolay oyun koly diyoruzdai insta tp yerine castingli heartstone'un nesi daha kolay kestiremiyorum tam, ne hardcorelar ölecek o casting son anda bozulunca
Mesaj tarihi:
casting olayı iyi olmuş ya. bir de boss'un mekana girdiğin zaman casting ile bile tp şansın yok. mekan dışına tp yapıp ölürsen fln tekrar baştan başlıyorsun. boss fln sıfırlanıo. eskisi gibi kolay olmayacak. pot fln biterse patlıyorsun tp olmadığından. =)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...