Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 - Genel Topic

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Grast'ın sayesinde çocuklar gibi şeniz :)

Benim hazır kurulu D3 çalışmadı. Sildim şimdi baştan yüklüyorum client'ı, yarım saate bitecek. Umarım bir sorun çıkmadan deneme şansım olur..
Mesaj tarihi:
gökkuşağı unicorn pembe diablo istemiyoruz diyenlere;
http://darkd3.com/
istediğiniz kadar karartıp indirin. dosyaları diablo kurulu dizine atın ve gerçek bir erkek gibi kıç tekmeleyin!
Mesaj tarihi:
Heyecan içinde gireyim diyorum ama 3003 hatası veriyor. Biraz bakındım; server doluluğundan veya server down olduğunda oluyormuş bu. Sigaramı da yakmıştım halbuse, elimde patladı :?

Ekleme: Böyle bi uyarıya karşı http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4138436448 şuradaki windowed çözümü ile açılıyor. Aynı hatayı alan olursa şey etsin işte...
Mesaj tarihi:
Lol nerdeyse "Hepimiz Darq'iz !!" pankartlari geliyormus :D

Ben zaman farki dolayisiyla bulusamadim bugun grast'la, zaten yarinim tum gun bostu selami hevesini alsin :)

Bir de Senarious mesaj atmisti, mod eger beta'yi daha oynamadiysa ben utanirim :D
Mesaj tarihi:
Masquerade said:

gökkuşağı unicorn pembe diablo istemiyoruz diyenlere;
http://darkd3.com/
istediğiniz kadar karartıp indirin. dosyaları diablo kurulu dizine atın ve gerçek bir erkek gibi kıç tekmeleyin!

süper
Mesaj tarihi:
d3 bekledigim etkiyi gostermedi bende :(

ortalama bir oyun gibi hayirlisi bakalim. siradan bir h&s gibi :) ne artisi var ne eksisi. cikinca ortam nasil olacak bakalim.
Mesaj tarihi:
Grast şifreyi sıradakine verebilirsin. Bana 2,5 saat yetti. Çok teşekkürler. Cennetin kapısını araladın :p

Bende de "aman aman muhteşemler ötesi" bir his yaratmadı ama sağlam olduğu aşikar. Act 1'in %30'u falan herhalde beta'da olan kısım. Item çeşitliliği deli gibi olsun da önemli kısım bu bence.

@barnacle: lvl 13 çok zor değil. Ben Beta'nın sonuna geldiğimde (1 saat 50 dakika) lvl 10 olmuştum.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

d3 bekledigim etkiyi gostermedi bende :(

ortalama bir oyun gibi hayirlisi bakalim. siradan bir h&s gibi :) ne artisi var ne eksisi. cikinca ortam nasil olacak bakalim.

keyi verirsen bizde belki beklediğimiz etkiyi gösterir.
Mesaj tarihi:
Arkadaslar 17 Nisan dogru tarih.
Yarin ya da Pazartesi resmen anons edilecek.

Oyunun ilerisi cok iyi. Leah possesed falan degil, cok daha mindfuck bir senaryoya ve expansion packlere acik surprizlere hazir olun.
Mesaj tarihi:
nscorp said:

Arkadaslar 17 Nisan dogru tarih.
Yarin ya da Pazartesi resmen anons edilecek.

Oyunun ilerisi cok iyi. Leah possesed falan degil, cok daha mindfuck bir senaryoya ve expansion packlere acik surprizlere hazir olun.

abi öyle bi demişsin ki sanki bir şekilde oyunun developper editionını ele geçirmiş bitirmiş gibi.

Tarih falanda çok iddialı olmuş.

asdfsdf
Mesaj tarihi:
Haha evet Oyle anlasilmis Oyunun ilerisini gormedim tabiki ama liseden bu yana arkadasim yapimda yer alinca onun sozlerine guveniyorum.

Leah diablo cikar diyordum mesela o kadar ucuz degil dedi mesela.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...