Grast Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Darq a ulaşamadığımız için selamisahine verdim accountu yarın darq oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ya pardon ben darq hesabının şifresini unutmuşum. selami yarın bana öm ile atarsın hesabı akşama sonrakine atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Grast'ın sayesinde çocuklar gibi şeniz :) Benim hazır kurulu D3 çalışmadı. Sildim şimdi baştan yüklüyorum client'ı, yarım saate bitecek. Umarım bir sorun çıkmadan deneme şansım olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Of pardon yanlış acc ile girdim, lethe benim dark tranquility zamanlarımdan kalma nickim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 lethenin mesaj daha samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 gökkuşağı unicorn pembe diablo istemiyoruz diyenlere; http://darkd3.com/ istediğiniz kadar karartıp indirin. dosyaları diablo kurulu dizine atın ve gerçek bir erkek gibi kıç tekmeleyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Heyecan içinde gireyim diyorum ama 3003 hatası veriyor. Biraz bakındım; server doluluğundan veya server down olduğunda oluyormuş bu. Sigaramı da yakmıştım halbuse, elimde patladı :? Ekleme: Böyle bi uyarıya karşı http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4138436448 şuradaki windowed çözümü ile açılıyor. Aynı hatayı alan olursa şey etsin işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Lol nerdeyse "Hepimiz Darq'iz !!" pankartlari geliyormus :D Ben zaman farki dolayisiyla bulusamadim bugun grast'la, zaten yarinim tum gun bostu selami hevesini alsin :) Bir de Senarious mesaj atmisti, mod eger beta'yi daha oynamadiysa ben utanirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Masquerade said: gökkuşağı unicorn pembe diablo istemiyoruz diyenlere; http://darkd3.com/ istediğiniz kadar karartıp indirin. dosyaları diablo kurulu dizine atın ve gerçek bir erkek gibi kıç tekmeleyin! süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 oyun karanlık falan değil ya gayet güzel ortamlar. fena olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 d3 bekledigim etkiyi gostermedi bende :( ortalama bir oyun gibi hayirlisi bakalim. siradan bir h&s gibi :) ne artisi var ne eksisi. cikinca ortam nasil olacak bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 3 garibanı sevindirdim ben de hesabımı vererek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 13 lvl kasanlar var nası kasıo onlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Grast şifreyi sıradakine verebilirsin. Bana 2,5 saat yetti. Çok teşekkürler. Cennetin kapısını araladın :p Bende de "aman aman muhteşemler ötesi" bir his yaratmadı ama sağlam olduğu aşikar. Act 1'in %30'u falan herhalde beta'da olan kısım. Item çeşitliliği deli gibi olsun da önemli kısım bu bence. @barnacle: lvl 13 çok zor değil. Ben Beta'nın sonuna geldiğimde (1 saat 50 dakika) lvl 10 olmuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Kanuni said: d3 bekledigim etkiyi gostermedi bende :( ortalama bir oyun gibi hayirlisi bakalim. siradan bir h&s gibi :) ne artisi var ne eksisi. cikinca ortam nasil olacak bakalim. keyi verirsen bizde belki beklediğimiz etkiyi gösterir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 WoW annual pass alanlar D3 client'ını indirebilmeye başlamışlar, doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Arkadaslar 17 Nisan dogru tarih. Yarin ya da Pazartesi resmen anons edilecek. Oyunun ilerisi cok iyi. Leah possesed falan degil, cok daha mindfuck bir senaryoya ve expansion packlere acik surprizlere hazir olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 evet arkadaşlar oyunun ilerileri çok güzel. biz yaparken çok eğlendik. umarım size de aynı duyguyu yaşatabiliriz. gogo 17 nisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 herkes blizzard developperı olmuş forumda asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Haha ben diyecegimi dedim. :) Blizzardda falan calisiyorum mu dedim be birde. Of. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 SenariouS said: herkes blizzard developperı olmuş forumda asdf bende çaycı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 teyzem blizz de cikacakmis 17 nisana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 nscorp said: Arkadaslar 17 Nisan dogru tarih. Yarin ya da Pazartesi resmen anons edilecek. Oyunun ilerisi cok iyi. Leah possesed falan degil, cok daha mindfuck bir senaryoya ve expansion packlere acik surprizlere hazir olun. abi öyle bi demişsin ki sanki bir şekilde oyunun developper editionını ele geçirmiş bitirmiş gibi. Tarih falanda çok iddialı olmuş. asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 knox said: SenariouS said: herkes blizzard developperı olmuş forumda asdf bende çaycı çaycılar developerdan bile önce bilirler... :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2012 Haha evet Oyle anlasilmis Oyunun ilerisini gormedim tabiki ama liseden bu yana arkadasim yapimda yer alinca onun sozlerine guveniyorum. Leah diablo cikar diyordum mesela o kadar ucuz degil dedi mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar