hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Frostbite said: şu açılış sinematiği Türkiye saatiyle kaçta yayınlacak? Belli değil, VGA'in hangi safhasında yayımlanacak. TSİ 03.00-05.00 arasi tören. O arada bir yerde yayımlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Selam, adını vermek istemediğim bir oyunda brokers fee ve transaction tax var. İki ayrı, minimum belirleyen ücretler, % ler üzerinden Ayrıca bişi sorucam biri beni aydınlatsın, $$ harcadaman son bossu kesıp butun herşeyı oynayamıomuyuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Oynayabiliyoruz tabiiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2011 AH, biraz böle her türlü seti olup da hani bir parça eksik kaldı bunun için 13541 saat daha farm yapmiyim şurdan 15-20 $ a aliyim yada ahanda legendary düştü satarım bunu 100$ a diye düşünen akıllılar için daha çok sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Yeni cinematic video : http://www.gametrailers.com/video/vga-2011-diablo-iii/724829 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Ardeth said: Senin dediğin de çözüm değil ki. makul bir insan olarak sen onu oraya 10 dolara koyacaksın çinli gelip yine 2.50 dolara 50 tane koycak. Yine sen kaybetcen çinli ve blizzard kazancak. Gerçekten hiç anlamamışsın. Bir item'ın minimum ücreti 10 dolarsa Çinli 2.50 dolara değil 9.99'a bile koyamayacak. WoW AH'sinde ayda 400-500k kasan biri olarak bu sistemi faydalı buluyorum. Ancak kafamı karıştıran tek konu şu: Item1'in minimum price'ı 10.00$. Bunu satmak isteyenler var piyasada, aratıyoruz, 3 tane Item1 buluyoruz. X kişisi 10.00$'a Item1 koymuş, Y kişisi de 10.00$'a Item1 koymuş, Z kişisi de 10.00$'a item1 koymuş. şimdi ben Item1 almak istediğimde alış işlemini kimden yapacağım, random mı olacak merak ediyorum. En önemli soru bu, bu sistemde. İkinci bir husus, item sattın, Blizzard Balance'ın mevcut. Bunu cash-out etmek yerine daha rahat harcama yapabileceksin. Paranı bankaya transfer etmek yerine mevcut paranı item almak için kullandığında kesintiye uğramayacak paran. Böylece oyun içi ekonomi canlı tutulacak. Yani ister istemez AH daha çok kullanılacak. Haters gonna hate ama AH ekonomisiyle ilgilenen oyuncular için bunlar çok önemli detaylar. Çinli olmaya da gerek yok, sadece sistemi öğrenmek yeterli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 alfabetik sıralar muhtemelen yada kalan zamana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 ne kadar gereksiz bi sinematik ya. zerre kadar etkilenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Nasıl gereksiz, hikaye burdan başlıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 abi oynayabiliosak neyin tatavası ki bu, banane yani; oyundan kar edicek veya ah ye para harcayacak adamlar düşünsünler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Cinematic yine gayet iyi ama bi diablo II değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 olur olur guzel olur, sonuında uncle dıe bagırmasaymıs kjeske bu arada hıkaye nedır? o gelenler melekler deıl mı ya tyrael giller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 bu adamlar otursalar cinematicleri gibi bir film yapsalar 3 saat izler dururum. cok basarililar bu konuda. diger konuda da basarililar zaten.. cinematicle buyulenip girip oynuyorsun 4-5 sene. nefis olmus gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Muazzam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 cinematic iyi ama bi diablo 1 değil (ne?) o değil de videonun sonunda "you are not prepared" diycek sandım bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 meh bu ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Blizz'in diger cinematicleri ile karsılastırıldıgında bence en kotusu. Ama diger bir cok oyunun en iyi cinematiclerinden daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 dohtor bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Cinematic o kadar kötü değil de o kız nedir yahu allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 amca diye bağıran kilise kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 SW:TOR takılırız artık D3 gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Kızın mimiklerini o kadar abartmışlar ki kafamı çevirdim her kaşlarını 36 metre yukarı kaldırışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 trailer = alice in wonderland 2 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2011 Sorieno said: Gerçekten hiç anlamamışsın. Bir item'ın minimum ücreti 10 dolarsa Çinli 2.50 dolara değil 9.99'a bile koyamayacak. Senin dediğin farklı bir olay sen konuyu anlamamışın :p arkadaş çinlilerin sürekli hayvan gibi item kasıp onları hayvan gibi ucuza koyup kendinin item satamamasından şikayet ediyordu ben de bu sistemin ona saçma bir çözüm olduğunu iddia ettim. neyse ben oynarsam single player oynarım zaten item almak, satmak için para verecekler düşünsün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar