Holy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Single var zaten? Sadece oyunu oynarken internete bağlı olman gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Single Player oynamak için sürekli internete bağlı olmamız gerekecek. Şu bi dursun, tartışma farklı mecralara gidiyor ama bence önemli olan nokta bu. Çünkü ubisoft bu fikri ortaya ilk attığında adamları gerçek kötüler ilan edip gtümüzle gülmüştük. Şimdi en sevdiğimiz yapımcılardan biri olan blizzard ciddi ciddi bu fikri uygulayacağım diyor. Diablo 3'ü single player oynamak için sürekli internete bağlı olmak gerekecek, yani internetiniz kesilse, internetsiz bi yerde diablo oynamak isteseniz oynayamayacaksınız. Eğer bu trend yayılırsa bütün oyunlar için geçerli olabilecek korkunç bi senaryo var ortada. http://galeri.uludagsozluk.com/24/really-rottens_21729.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Baktılar millet ilaçlı oynuyor, onlar da dönecek bence. Ben şahsen oyunu alırım, multimi oynarım, farklı bir yere de ilaçlı falan kurarım single oynayacağım zaman ordan oynarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 "Single player için internete bağlı olmak GEREKECEK" diye bir şey yok, adamlar internete bağlı olursanız single player'da daha çok özellikten faydalanabileceksiniz diyor. Bu bir zorunluluk değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 yanlis anlamissin. oyunu oynayabilmek icin surekli internete bagli olman gerekiyor. hatta single play degil de oyunu calistirinca bile internet gerekiyor devam etmek icin. battlenet'e login olup devam ediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyla ilgili yapılan açıklama: "single player'ı internete bağlı şekilde oynarsanız daha fazla şeyden faydalanabileceksiniz" muadili bir açıklamaydı. Burada bir mukayese mevcutken demek ki bağlı olmadan oynadığımızda daha az şey olacak diye düşünüyor olmak anormal değil. Bundan sonra yeni bir şey söyledilerse bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 e karakter battlenette saklanıyo o nası olucak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 tabi karakterin battlenette saklanmasının da güzelliği vara slında. basladın single oynamak istiyosun oyunu coop dğel, hikayeyi lore2u sindire sindire. oynadın bıtırdın. hadi multiya kıcaz dedi millet girdin lvl 1 karakter.. hadı daha 3 saat önce 1 gün 1 hafta öcne bitirdiğin oyunu bastan oyna. hele bide oynadığın sınıfı beğenmişsen tekrar onunla oyna. şansa bala düşürdüğün itemları biriktirdiğin goldu vs vs vs oda ayrı sinir bi durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Peki bize bi seçenek sunsalar? Yani multideki karakterle single oynama ve gerçekten internet olmadan ayrı bi karakterle single oynama? Hayır çok absürd bişey gibi de gelmiyor kulağa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 valla en güzeli o olur. istiyen gidip offline oynar, zaten multiyle bi derdi yoktur falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Sorieno said: Konuyla ilgili yapılan açıklama: "single player'ı internete bağlı şekilde oynarsanız daha fazla şeyden faydalanabileceksiniz" muadili bir açıklamaydı. Burada bir mukayese mevcutken demek ki bağlı olmadan oynadığımızda daha az şey olacak diye düşünüyor olmak anormal değil. Bundan sonra yeni bir şey söyledilerse bilmiyorum. Son açıklama, daha doğrusu tek açıklama bu sanırım said: It’s the trend that we’ve been moving towards,” Alex says. “Obviously StarCraft 2 did it, WoW authenticates also. It’s kind of the way things are, these days. The world of gaming is not the same as it was when Diablo 2 came out.” I check with him to be absolutely sure: there’s no way to play without being online? “There’s no offline play, you have to be connected to the internet.” http://www.pcgamer.com/2011/08/01/diablo-3-cannot-be-played-offline/ Şu yüzden bu oyuna para vermeyeceğim. Net. Skyrimi gider alırım, hatta Mass Effect 3'ü gider alırım ama Diablo 3'ü almam. Oyunu satın almak, blizzin bu politikasını onaylamak gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bu herifler terminatör,battlestar galactica falan izlememiş mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Online geyiği yüzünden orjinal alacağım oyunu almam. AC2'yi de sırf bu yüzden almamıştım. Skyrim için donanım parasına ilave ederim daha faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ac'ler offline oynanıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Yapmayin ya alicaz iste hepimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Omurgayla ilgili bi olay. Yoksa penny arcade de hepimiz alıcaz diyor PA http://i.imgur.com/QrF57.jpg Bu da yine başarısız bi eylem steamde http://gamebane.com/wp-content/uploads/2009/11/boycotters-playing-modern-warfare-2.jpg Ama MW2 oyuncuları gibi omurgasız değiliz biz. Almayacağım. Ahanda buraya yazıyorum. Eğer bu çirkinliğe ortak olmak istemiyorsanız sizler de almayın. Çünkü eğer diablo3 ü orjinal olarak alırsanız, single player oyunları oynamak için internete bağlı kalma zorunluluğuna destek veriyorsunuz demektir. Devasa dağıtımcı firmaların faşizanlığına hayır demek sizin elinizde. Hatta dur slogan yapalım. Ben axedice, ve ben single player oyunda internet bağlantısı zorunluluğu ortadan kalkmadıkça diablo3 ü satın almayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ben dreagloth, CE alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 O zaman dreagloth, sen singleplayer oyunların internet olmadan oynanamamasına destek veriyorsun. Bu ilerde endüstri standardı olabilir bence sorun yok diyorsun. Aynı zamanda para ile oyunda avantaj elde etmeye de herhangi bir itirazın yok. Bir oyuncu olarak hayal kırıklığına uğradım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZQHGbZJYKP0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 axedice said: O zaman dreagloth, sen singleplayer oyunların internet olmadan oynanamamasına destek veriyorsun. Bu ilerde endüstri standardı olabilir bence sorun yok diyorsun. Aynı zamanda para ile oyunda avantaj elde etmeye de herhangi bir itirazın yok. Bir oyuncu olarak hayal kırıklığına uğradım. ikincisinin mevzuyla bir ilgisi yok. günlerdir carpıtıyosunuz sunu ama d2 dede parayla avantaj sağlanıyo. blizzarda bu konuyla ilgili bişey yapmıyo. o zaman d2yi neden protesto etmedik. veya team fortress'ı? onada atladın axedice beleş olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Ben Gangren, aka Blizzboi. CE alacağım ve RealID'imde Diablo oynayamayan tüm haterlara broadcast basacağım! <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 ben almicam kesinlikle http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/004/457/challenge.jpg?1291495361 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 http://media.steampowered.com/steamcommunity/public/images/avatars/c0/c0124ab1c55f22c166e3b4260913cf3613da306d_full.jpg Ben Kumandan Samırd ve bu oyunu satın almayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Valla hiç herkes köpek gibi alcak edebiyatı yapmayın bence. Diablo çıkacağı için kuduran biri değildim. Ne açık arttırmasıyla ne multisiyle vakitte öldürmeyecektim. Onun yerine gider yeni donanım için para koyarım bir tarafa çok daha faydalı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Herkes niye alsın ki? Ben daha D2'yi bitirmedim. Üçüncü bölümün ortalarında sıkılmıştım. Sonra korsan oynamayı bırakınca da pahalı geldi oyun, almadım. Torchlight takılıyorum şu an ama hack n slash çok açmıyor beni. 10 saatte biten Torchlight'i 3 ayda bitirirsem iyi. Hardcore karakterler biraz zevkli oluyor sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar