Hagii Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 direk yargı bildirmeden bir şeylerden bahsedeceğim. türkiyenin %99 u müslüman ve önüne gelen herkesin nufus kağıdı islam ibaresi yer alıyor. takıldığım konu şu ben mi 22 yıldır başka yerde yaşıyorum yoksa o ibareler mi kafadan sallama usulu veriliyor. islamın kurallarını herkes bilir ve bu kurallara göre çevresine bakıp ta analiz eden oldu mu?
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 O Yüzde %99'un %80 ni sallama müslüman yani sürü psikoloji ile hareket eden. İslamı öğrenememiş veya salak saçma heriflerden yanlış öğrenmiş kişiler. Geri kalan %20 nin bi kısmı adam gibi adam müslümanlar. Bazı saçmalayanlarda var
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 default yazılan islam oluğu için nufus kağıdına olailir, değiştirmek içinde dunyanın işi gerekiyo. bende bile islam yazıyo. neden öle bi ibare var orası zaten başka bi mesele
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 kagidinda yazan sey senin kendi inancini zorlamiyorsa birak kalsin, ugrastigina degmez.
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Cuce said: default yazılan islam oluğu için nufus kağıdına olailir, değiştirmek içinde dunyanın işi gerekiyo. bende bile islam yazıyo. neden öle bi ibare var orası zaten başka bi mesele Eheh değiştirmeyi başarsan bile tekin değil yani. Bende de yazıyor ama niye yazıyor? Başka birşey diye fişlenmeyeyim diye yazıyor.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Cuce said: bende bile islam yazıyo. doğru gökçen, old school sataniklerdendin sen fds
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Din dersi (yani namaz niyaz müslümanlık) almıomusunuz lan ortaokulda işte ondan hesap yapıolar TEKBİR !!!
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Abi şu yazıyo bu yazıyonun ötesinde nüfus kağıdı gibi bi belgede din yazması saçmalık.Din kişinin kendisine özel inancıdır bunu neden bi belgeye yansıtasınki.
Radical Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Evet yüzde 99 müslüman olan bir ülkede yaşıyoruz gidin lan memleketten pis ateistler
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 bi maç bitsin kesin yüzde gelcek
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 ahah benim kimlikte de yazıyo. negzel etiketlemişler kazma aleyhisselamlar...
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hagii said: takıldığım konu şu ben mi 22 yıldır başka yerde yaşıyorum yoksa o ibareler mi kafadan sallama usulu veriliyor. sallama veriliyor o ayrı da, benim diyeceğim başka şey; sen neden insanların islam'ı yaşayış biçimine takılıyorsun? boşver herkes tercih ettiği gibi yaşasın.
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Almanları eleseydik, Türkiyenin %99'u 5 vakit namazında diyecektim.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Xo said: Almanları eleseydik, Türkiyenin %99'u 5 vakit namazında diyecektim. arkadaşlar pekala, panik yok, aramızdan birisi cenabet.
huun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 türkiye'nin kültürü bir hamur olsa, bu hamura analiz yapsan %99 islam çıkar analizden. konu da budur, en ateistim diyen türk bile kaçamaz bu gerçekten. böyle gözlemledim, böyle bilirim. laiklik ayağına olduğumuz şeyi inkar etmenin bir anlamı yok. kaldı ki, başka türlü de dünyada bir yer edinemeyiz. avrupa bizi böyle bilir, müslüman diye. gidecek yerimiz yok. doğuya gitsen batılısın, batıya gitsen doğulusun. bize düşen kendi yolumuzda yürümek. başka türlü adam olamayız.
Rahan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 huun said: laiklik ayağına olduğumuz şeyi inkar etmenin bir anlamı yok. kaldı ki, başka türlü de dünyada bir yer edinemeyiz. diğer -laik gibi olmayan- müslüman ülkelerden çoook daha iyi bir yer edindiğimiz açık. kaldı ki devletin din konusunda tarafsız ve sessiz olması bireylerin ne olduğu ve batı da "nasıl bilindiği" ile ilgili bir farklılık yaratmaz.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hagii said: direk yargı bildirmeden bir şeylerden bahsedeceğim. türkiyenin %99 u müslüman ve önüne gelen herkesin nufus kağıdı islam ibaresi yer alıyor. takıldığım konu şu ben mi 22 yıldır başka yerde yaşıyorum yoksa o ibareler mi kafadan sallama usulu veriliyor. islamın kurallarını herkes bilir ve bu kurallara göre çevresine bakıp ta analiz eden oldu mu? Türklerin %99'u müslümandır olayı bir geyikten ibarettir. Bazıları bu geyiğe kendini kaptırmış gitmektedir. Doğan herkesin nüfüs cüzdanına otomatik olarak müslüman yazmaktadır zaten. Türkiye Nüfusu %100 Müslümandır demeye utanıldığı için %99 Müslüman demektedirler. Bu %99'un hepsi de "elbette" Sünni müslümandır. Bu yüzden Sünni Müslüman Devleti kurulması gerekliymiş gibi gösterilir. Ülkede gençlerin git gide daha çok ateist oluşu gözardı edilmektedir. Hristiyanların nüfusu gözardı edilmektedir. Hatta sünni liderler için "Alevi" insanlar da bu %1'lik grubun içindedir ve sayıları bir elin parmaklarını geçmez. huun said: türkiye'nin kültürü bir hamur olsa, bu hamura analiz yapsan %99 islam çıkar analizden. konu da budur, en ateistim diyen türk bile kaçamaz bu gerçekten. böyle gözlemledim, böyle bilirim. Yanlışsın huun. salt kültüre baksak yine %99 islam çıkmaz analizden. bu toplumun geçmişinde tengriizm var, şamanizm var, budizm var. Kültürümüzün %99'ı islamdır demek, tüm bu tarihi yok saymak demektir. Birileri insanları bu şekilde kandırarak, Arap kültürünü bize özümsetmeye çalışmaktadır. Oysa Arap Kültürü ile Türk Kültürünü kıyaslarsan, çok büyük farklılıklar gözüne batacaktır. Zaten bu yüzden Anadolu topraklarında Alevi gibi bir İslamiyet inanışı bu kadar yaygın.
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 islam inancına göre herkes müslüman doğar. belki ondan yazıyolardır.
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 tamamda musliman olmıyan adam islamdan ne.
mADmaXimus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nufus kagidinda din yazmasi ayri bi sacmalik ben simdi islami sildirsem ordan bana hayatim boyunca her yerde sorun olucak
Öne çıkan mesajlar