Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Rob Pardo said: So you want me to announce the game before our announcement? No offense, but I think there's like 300 people here, and I'll be ripped apart by 8000 people there [at the Invitational] if I pre-announce it — but it's going to be really exciting. I think everybody here will be really excited about the announcement. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 diablo 3 işte Rob amca :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 wwi tanıtımı bence de. wwi'de 3 oyun birden tanıtacaklar ona kasıyolar iste. neyse d3 geliyor suphem yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 wotlk d3 sc2 Üçüyle de bağlantı kurulabilir bu resimden zaten, üçünü tanıtacaklar ne güzel. +1 toggie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Şimdi Türkiye bugün tur atlarsa, pazar günü final + D3 heyecanı, oy oy oy :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 DiadanLocke said: Bu WWI'nin reklami falan cikicak galiba gercekten. Öyle olcak gibi gözüküyor. Resim dizisinden Diablo yazısı teorisi çöktü. I gelcek beklerken W geldi. DWO gibi bişi oldu. Şimdi olay şuna döndü: Diablo 2: D harf resmi ve Diablo 2 rünü Wotlk: W harf resmi ve rün Starcraft: Protoss amblemi (logo veya rün değil) ?: O harf resmi. O harf resmi nedir bilmiyorum, Warcraft 3'e uymuyor. Bir olay W harfi W3'ü, O harfi WoW: Wotlk'yi sembolize ediyor olabilir. Büyük ihtimalle yarın S harf resmi açılcak ve resim tamamlancak, Buz da yarın kırılcak, içinden WWI invitation çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 scorch said: Sam said: scorch, 1.10 yamasıyla oynamış insanım zaten farklı bişey sölesen şaşardım ztn ;p nerde bi aksiyon orda sam eksik kalma :D "oynamadım, bilmeden atıp tutuyorum" dememi tercih ederdin belki de? :P said: ...her okuduğum post a gidip bunu biliom bunu yapıorum bunu beenmedim o olmamış bu olmamış şeklinde mesaj yazmaktan iyidir en azından fikir alış verişi yapılıyor insanlar arasında kusura bakma senin foruma bakış açın bana çok ama çok ters şu güne kadar yazdığın postların ancak 10% unda gerçekten akılcı eleştiri yaptığını hatırlıyorum gerisi fıs sırf "yaptım oldu" mesajları... ama burası madem bi forum ortamı kuralları çerçevesinde her türlü konuda konuşabiliyoruz.. öyleyse bırakta biz de kendi konumuza bakalım sürekli gelip "ı ıh olmamış" demen biraz abzürd kalıyor. kapiş? yukarıda hype denmiş, benim güldüğüm de (mesajımda "bu kadar mesaja lol" demişim, iyi olmuş, kötü olmuş vb yorumları yok) blizz'in bu hype machine olayının absürd derecedeki etkisi. hala bu gülme eylemini tartışma haklarınıza saygısızlık olarak addediyorsanız ısrarla, ona da ayrıca gülüyorum: lol neyse aman siz disküzyonunuza devam edin, eksik kalmasın hayp meşiin. wakatta? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 hype ne ki? bide, sam görüşünü bildir miş, dolu ya da boş anlamlı ya da anlamsız, topikle pek alakalı deil sonuçta ignore et gitsin. Ben o mor yaratığı yıllar once ruyamda gordum level da falan olabilir bir ırkın resmiydi, bole mızraklı denizaslanı adamlar. Yani çizim direk, warcraftla alakası vardı çooook büyük ihtimal. Ama d3 de olabilir, tarz o tarz çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Basında ve kitlelerde heyecan yaratarak ürün pazarlama. 1 hafta sonra ne vereceğimize inanmayacaksınız diye kupon reklamı yapmak hypetır mesela. Gelmiş geçmiş en iyi rpg oyunu, aklınızı başınızdan alıcak! (Oblivian) demek de hype. Oyun endüstrisinde çoğu firma reklam verme gücünü kullanır yani parasını konuşturur, bunların köpeği olan oyun siteleri de hype machine de görev alır. Ama söz konusu blizz olunca gerek kalmıyor bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Sıklıkla Oblivion yerine Oblivian diye yazılıyor olarak görüyorum. Bir şeye gönderme felan mı? Yoksa akılda yanlış kaldığı için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Oblivious'dan nasiplerini alamadıkları için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Nooblivion da var ama o fazla kullanılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monthius Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Bone said: DiadanLocke said: Bu WWI'nin reklami falan cikicak galiba gercekten. Öyle olcak gibi gözüküyor. Resim dizisinden Diablo yazısı teorisi çöktü. I gelcek beklerken W geldi. DWO gibi bişi oldu. Şimdi olay şuna döndü: Diablo 2: D harf resmi ve Diablo 2 rünü Wotlk: W harf resmi ve rün Starcraft: Protoss amblemi (logo veya rün değil) ?: O harf resmi. O harf resmi nedir bilmiyorum, Warcraft 3'e uymuyor. Bir olay W harfi W3'ü, O harfi WoW: Wotlk'yi sembolize ediyor olabilir. Büyük ihtimalle yarın S harf resmi açılcak ve resim tamamlancak, Buz da yarın kırılcak, içinden WWI invitation çıkacak. DWO, yerlerini değiştirelim; WOD = World of Diablo? =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Hareketli halde bakınca sanki o runeler sadece kafa karıştırmak için gibi. Asıl değişenler ortaya çıkan suratlar sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 nerde ben göremedim surat falan :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 acınacak haldeyiz lan ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Normal halde görünmüyor, resmi tıklayıp asıl boyutuna getirin, öyle bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Of surat olayı harikaymış. Ben de çocukken uçurumdan düşen adam görmüştüm bulutlarda. Arkadaşı onu kurtarmaya çalışıyodu falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 baktım zaten, valla bişey yok orda :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 sabırsızlık böyle bişey olsa gerek düşünüyorumda diablo3 çıkmış online falan, böle oynarken buglar falan olmuş yada telekafamgirsinin internetin canına okumuş hali , gelip küfürler savuran insanlar göreceğim. eccük sakin olmak lazım diğemi :) . . . . . . offf bende heycanlanıyorum yaa şimdi duyursalar en aşşa 1 sene bekleriz diabloyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 allahım nolur diablo 3 için olsun! allahım nolur diablo 3 içinse bilgisayarım diablo 3ü kaldırabilsin! allahım nolur bilgisayarım diablo 3ü kaldırabildiği halde aylık ücret yüzünden yada oyun fiyatının 150-200 milyon gibi bişey olması yüzünden oyunu alamamazlık edemiyim! Amin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Devilmanta said: offf bende heycanlanıyorum yaa şimdi duyursalar en aşşa 1 sene bekleriz diabloyu... Ya çok iyimsersin ya da salya sümük beklediğin ilk blizzard oyunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Şayet Diablo 3 ise 2012'ye kadar yolu var. 3 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2008 4 diyorum ben. Mmo olmaz umarım :-( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar