Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Jack Bauer= Roebuck, sayın arkadaşım böyle yanlışlara düşmeyiniz. Bitti bu arada oyun, 2. açışımda bitirdim. Artık bu kadar güzel oyunları biraz daha uzun yapmaları lazım. Ama film gibi bitti rusların son sahnesi, baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 tekrar oynadim 1-2 mission, harbiden sargemi$ keifer löl. demek ki sabahin 5inde oyun bitirmek caiz degil. ama komple oyunu seslendirmi$ler gary oldman ve keifer sutherland ile. butun bolumlerde sadece bu ikisinin sesleri var boyuna, insan kari$tiriyor o nedenle =P hatta embedli gömbedli video da koyalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Jack Bauer'in sesiyle Gary Oldman'ın rus aksanını karıştırmak Amerikan halkına yapılan bir hakarettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Hacı bi silah var, bataklıkta başladığın görevde veriolar sanırım, o ne, imba bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 profil yaratmada sorun yaşayan varmı tek bendemi var bu olay profil ismine ne yazarsam yazıyım başa dönüyo tekrar çözemedim olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Doğal olarak, aynı Key'i kullanan 924782947239 kişi olduğundan. Profiles olayını tamamen es geçeceksin, yaratamazsın veya silemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Gangren said: Hacı bi silah var, bataklıkta başladığın görevde veriolar sanırım, o ne, imba bişe Browning. multide lvl 61 de gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Xaenin said: Jack Bauer'in sesiyle Gary Oldman'ın rus aksanını karıştırmak Amerikan halkına yapılan bir hakarettir. yok kari$tirdigim o degil.amerikan campaignde "Fire", "take cover" gibi anksiyete sözcüklerinin alayi keifer tarafindan seslendirilmi$. Bi de mission pre-cinematicler de ayni $ekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Tabi canım. Out-fuckin'-standing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 cod 5 multisini , cod 4ü oynadığımız gibi xfire üzerinden server bularak oynama imkanımız olucak mı? xfire oyunu bile görmüyo gerçi şu anda :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 keifer sutherland in seslendirmesine ben çok sinir oldum ya. 24 ten dolayı üzerimde yarattığı bir etki belki ama devamlı jack baurer karakteri ortama dalıp japonlara işkence yapacak diye bekliyorum. Daha karizmatik daha tok sesli bir karakter olsaymış keşke. bu arada japonlar harbi kamikazeci. çok iyi yapmışlar. imposible da üstünüze 3-5 tanesi atlayınca tırsıyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 arkada$lar oyun daha legal olarak release edilmedi =D ne sunucusu demezler mi? 14 unde cikiyor piyasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Abi banzai charge olayini super yansitmislar misal, savas temali oyun dedigin ayrica kesintisiz gore olmali, mature oyun olmali, hele MOH:AA ilk ciktigi donem blood pufflari gectim, 1 gram kan yok, toz bulutu cikiyordu direk darbelerden, sacma sapandi, fellik fellik merciless mod aramistim. Helesukur yeteri kadar gore koydular seneler sonra bir ww2 oyununa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Et çıkıyor et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 SAVAŞ OYUNU DEDİĞİN İNSANA AZ PİŞMİŞ BİFTEK YEDİRTMELİ KARDEŞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 flame thrower la acılı whooper menuler cok da uzak sayılmaz cod:waw'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 oyun güzel gibi.. betasıyla çok farklı olacak sanırım multisi. ben cod2 tadı aldım ufaktan. baktığın yere pat diye atabiliyorsun. eğer multisi beni sararsa, silerim. ağır silerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Infinity Ward CoD5'i Cartoon Warfare olarak yapacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Ya ben de saçma sapan bi bug oluyo, düşman beni görüyo dönüyo ama ateş etmiyo bi kaç bölümde saveden devam edince oldu başka başına gelen var mı böle bişi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 klasik spawn bug i.. olmamasi imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 biz yurtta arkadaşla co-op oynuyoruz cod5 süper oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 benim de bazı gavat arkadaşlarım yüklese biz de oynicaz da bi tarafım şişecek "küfürlü içerik" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 lan lan lan oyunu bitirdikten sonra hayatımda yaptığım en büyük aptallığı yaptım ve profile ları temizliyim dedim. silebildiklerimi sildikten sonra dank etti ve save lerin hepsi uçmuştu ;( geri yüklemeyle 1 gün önceki save ler geri geldi. ühühü ağlamak istiyorum. 30dk önceye geri döndürmenin bir yolu var mı yoksa iş işten geçti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 indirmeye başladım bakalm nasıl bişi 4 hayatımı değiştirmişti.. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2008 server bulabilen var mı 1.1 patchini indirem mi ne yapam:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar