moriQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 said: Hardgame2'nin haberine göre, Treyarch tarafından PC, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3, Wii ve Nintendo DS için hazırlanan FPS oyunu "Call of Duty: World at War'ın" ilk videosu 23 Haziran'da bizlerle olacak. Call of Duty 4'ün ödüllü grafik motoruyla hazırlanan ve bizi tekrar ikinci dünya savaşı cephesine geri döndürecek oyun hakkında yapımcılar oldukça iddialı konuşuyor. Bize de şimdilik sadece 23 Haziran'ı beklemek kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Treyarch kötü ya, COD6'yı tekrar IW yapacak sanırım. Bu COD5 bayar, yine WW2 falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Öyle hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 pff bok etmezler umarım konsollara uygun yapıcaz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 3 ve 4 te konsollara cikti. sövmek icin firsat kovalıyosunuz valla :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 4 pc den konsola cıktı ve muhteşemdi, 3 sadece konsola cıktı ve coooook kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 valla cod 4 hem konsollara hem pc ye aynı anda cıktı. neye göre pc den konsollara yapıldı diyorsun bilemiyorum ama. ben 3ü oynamadim yorum yapamıcam, 4 ünde demosunu oynadim beğenmedim, 10 dakka falan oynamişimdir o yüzden onun hakkında da konusamam. ama satışlardan ve review lardan anladığım kadarıyla baya başarili bi yapım olmuş. 5 lede cok ilgilendiğimi söyleyemicem ama boktan olursa sebebi konsollar falan olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 vay be yaşlanmış gibi hissettim cod5 i görünce:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Belli ki oyunun popülerliği ve aldığı notlar yetmemiş. Bu adamlara WW2 değil modern savaş temalı oyun yapmaları gerektiğini daha nasıl anlatabiliriz anlamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 ww2 temalı oyun yapmak daha kolay, konu desen zaten hazır, silahlar araclar teknoloji daha az dolayısıyla daha az uğraşıyorlar modelelmeden efectlere. ne biliyim helikopter falan yok, silah desen 5 tane amerikaya 5 tane almanyaya 3 tanede rusyaya silah versen yetiyo, bide cod4'e bak bin tane silah var. mekanlarda aynı şekilde, daha önce 3598734653487 kez üstüne calışılmış concept artları cizilmiş yerler, hanı artık nasıl olması gerektiği bilinen cözülmüş mekanlar bunlar. ilk medal of honorı yaparken "abı acaba nazi headquarter'ı nası bişidir" diye oturup düşünmeleri gerekiyodu ama şimdi cata cuta yap gec. bide ww2 fps lerinde artık kabul görmüş bi aksiyon anlayışı varya, hanı en stressli anın iki mg42'ın capraz ateşinde ufacık siper arkasında canının dolmasını falan bekleyip vurulmamayı ummak, ne biliyim tiger'ın arkasından stick bomba takmak falan gibi klasikler. Yenı bişeyler düşünmeden üretmeden ww2 döneminde gecen iyi bir fps yapabilirsin. ama işte cod4'e bak bide, cokğu bölüm film gibi. Oyunun her sahnede 34509385974358 tane düşman öldürmen dışında bi sorunu yok (ama cooooook fazla geliyolar be cidden bölüm başına 1000 tane falan adam öldürüyosun, bi gün sayıcam ama q2 de doom2 wolfeinstenda falan daha az düşman geliyodur, hatta serius sam serisi dışında cod4'ü gecen oyun yoktur herhalde düşman sayısı olarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2008 buda başka bi haber said: Geçtiğimiz haftalarda Activision yeni Call of Duty oyunun geliştirildiğini duyurmuştu ancak oyun hakkında herhangi bir bilgi yayımlanmamıştı. Bugün ise İngiliz oyun dergisi GamesTM'de yer alan oyun hakkındaki bilgiler sanal ortama sızdı. Dergiye göre Infinity Ward (şu anda Call of Duty 6'yı geliştirdiği bize gelen dedikodular arasında) yerine Call of Duty 3 ve Spider-Man 3 gibi oyunlardan tanıdığımız Treyarch firması tarafından geliştirilen oyunun ismi Call of Duty: World at War olacak ve oyun bizi yine 2. Dünya Savaşı'na taşıyacak. 2. Dünya Savaşı'nın Pasifik Cephesi'nde yaşanan olayları konu alacak oyun PC, PS3, Xbox 360 ve Wii (oyunun Wii versiyonu Wii Zapper'a da destek verecek) platformları için Call of Duty 4: Modern Warfare'in grafik motoru kullanılarak geliştirilecek. Call of Duty: World at War, serinin önceki oyunlarına kıyasla daha karanlık bir atmosfere sahip olacak ve bize savaşın tüm kötü yanlarını gösterecek. Düşmanların yapay zekasının oldukça iyi (saklanacaklar, takım olarak ilerleyecekler, gerekirse de üzerimize doğru koşup el bombası ile intihar edecekler) olacağı da dergide belirtilenler arasında yer alıyor. Ayrıca önceki oyunların aksine Call of Duty: World at War'ın ana senaryosunu 4 kişi Co-Op olarak da oynayabileceğiz. Oyunun çoklu oyuncu modunda ise araç kullanma imkanına sahip olacağız ve genelde takım olarak ilerleyeceğiz. Dergide yer alan bilgiler şimdilik bunlarla sınırlı, Activision'un bu ay sonuna doğru resmi olarak duyurmasını beklediğimiz ve 2008'in Sonbahar aylarında piyasaya sürülmesi beklenen oyun hakkında resmi açıklamalar ve yeni haberler geldikçe sizlerle paylaşacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 modern warfare in devamı gibi birşey yapsalarmış ya nedir bu 2. dünya savaşı baydı artık. tek umudum cod4 modern warfare deki gibi kendimizi gerçek anlamda savaştaymışız gibi hissettirecekler mi. becerebilirlerse çok efsanede olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 of niye modern warfarein devamını yapmamışlar ki? atmosferi şahaneydi. şimdi WW2 hiç çekilmez o güzelim oyunun ardından ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Abi yine mi 2. dünya savaşı be oooof. Almanlar aldı eline bitti işte neyine kasıyolar ki hala (:P) Bıkmıştım bu savaştan, oh diyodum modern savaş, modern silahlar ne güzel tekrar hoop başa dönüş. :( (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 level da yada oyungezerde modern savaş plcak diodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2008 Oyungezerde pasifik savaşı yada vietnam olabilir, 2. dünya savaşı kesin değil diyordu modern sistem diyordu sadece oynanış ve grafikler açısından. Ben öyle anladım yada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Full Length Debut Trailer Exclusive Debut Teaser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Silphatos said: Treyarch kötü ya, COD6'yı tekrar IW yapacak sanırım. Bu COD5 bayar, yine WW2 falan.. gerçekten ya. 3. dünya savaşına niye dönüyoruz ki tekrar. modern savaş olayı çok iyiydi cod4 te. daha önce hiç bir savaş oyunundan almadığım zevki aldım diyebilirim. yine modern savaş, ama bu sefer farklı bir tema, farklı bir görev farklı yerler bekliyordum. umarım öyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 bence 2 inci dunya savasi cidden guzel bi konu ozellikle cod icin taramali tufek olayi sarmadi beni pek dusmani gormenizle olmeniz bir oluyor bolt action silahlarla cok daha elenceli bence ha ama delikanlilarsa mesela birinci dunya savasi yapsinnar hic piyasada yok bu konua oyun cok elenceli olabilir illa turkler olsun demiyorumda yane entresna olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 WW2 oyunu Infinity Ward' a Cod 6 yı yapmaları için gereken zamanı veriyor. Arada para kazanalım düşüncesi de var tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 BonePART said: bence 2 inci dunya savasi cidden guzel bi konu ozellikle cod icin taramali tufek olayi sarmadi beni pek dusmani gormenizle olmeniz bir oluyor bolt action silahlarla cok daha elenceli bence ha ama delikanlilarsa mesela birinci dunya savasi yapsinnar hic piyasada yok bu konua oyun cok elenceli olabilir illa turkler olsun demiyorumda yane entresna olur Evet ya Batı Cephesi'nde makineli tüfeklere karşı ceset yığınlarının üstünden zıplayarak süngümle koşmak istiyorum yapsınlar artık =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Birde şöyle bir haber gördüm said: Infinity Ward'ın başarılı oyunu Call of Duty 4'ün ardından bildiğiniz gibi 5. oyunun hazırlıkları sürüyor. Trechyard henüz 5. oyunu piyasaya bile sürmemişken ortalıkta Call of Duty 6 ile ilgili spekülasyonlar yer almakta. Infinity Ward'ın hazırlayacağı 6. oyunun konusu hakkındaki bu ilginç açıklamalar kafaları karıştırdı. Infinity Ward yetkilileri bir bilim-kurgu oyunu üzerinde çalıştıklarını ve bunu E3'de açıklayıp açıklamayacaklarına karar vermediklerini belirtti. CoD 6'yı da Infinity Ward'ın çıkaracağını bildiğimiz için CoD 6'nın da bilim-kurgu olma ihtimali var. Sanırız ki E3 ile birlikte bu sır perdesi de kalkacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 oo sci-fi bi cod6 ha? kulaga müthiş geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 moriQ said: Birde şöyle bir haber gördüm said: Infinity Ward'ın başarılı oyunu Call of Duty 4'ün ardından bildiğiniz gibi 5. oyunun hazırlıkları sürüyor. Trechyard henüz 5. oyunu piyasaya bile sürmemişken ortalıkta Call of Duty 6 ile ilgili spekülasyonlar yer almakta. Infinity Ward'ın hazırlayacağı 6. oyunun konusu hakkındaki bu ilginç açıklamalar kafaları karıştırdı. Infinity Ward yetkilileri bir bilim-kurgu oyunu üzerinde çalıştıklarını ve bunu E3'de açıklayıp açıklamayacaklarına karar vermediklerini belirtti. CoD 6'yı da Infinity Ward'ın çıkaracağını bildiğimiz için CoD 6'nın da bilim-kurgu olma ihtimali var. Sanırız ki E3 ile birlikte bu sır perdesi de kalkacaktır. Call Of Duty 3 - Trechyard WWII Call Of Duty 4 - Infinity Ward Modern Warfare Call of Duty 5 - Trechyard WWII siralari Call of Duty 6 - Infinity Ward Sci-Fi Call of Duty 7 - Tahmini Trechyard Call of Duty 8 - Infinity Ward OMGWTF Uber Modern Warfare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2008 Eğer öyle olacaksa bir mehter takımı edası görüyorum COD serisinde, bir ileri 2 geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar