arcane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 İNANÇMETRE: [--------------/-] :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Theghosthand said: Rüştü o kadar büyük hata yaptı ki.Semih golden sonra rüştüye bişiler söledi gülüştüler.Heralde gene iyisin götü kurtardım senin dedi:) ben olsam gider derdim yani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ne maçtı be yenildik diye gidiyordum kırdım güzelim bardağı duvar da battı bu ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cantona Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 zevksiz maç oldu ama kazanmasını bildik bi şekilde. tüm oyuncularımıza teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 eh be kardesim comeback olayininda bir tarafina su kacirdik. turkuz iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 yok böyle birşey ya yok! Mucize artık bunlar futbolun ötesinde bişey bu yaşananlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Türkiye'ye helal,demoralize olmadılar,son saniyelerde hem de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 EPIC WIN oldu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 moriQ said: camide dua edenlerin duaları tuttu bence. burdan tüm ateistlere sesleniyorum.Tanrı var. tanrı da bitek bize var heh futbola da dini karıştırıyoruz ya :) Tanrı'nın işi yoktu da Türkiyah Türkiyah diye maç izliyo yukarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Yarı finalde 5-0dan çeviririrz finalde 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 aman ha kafayı camdan çikarmayın hatta cam kenarında bile durmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 YARI FİNAL ya halen inanamıyorum şu oyunla yarı finaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theavicena Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 DURMAK YOK, YOLA DEVAM :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 her maçta bi direkten dönen karşı karşıyada kaçırılan yüzde yüz goller kesin var.Ne biçim takımız be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 yine geriden geldik ya ahahahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 DynamicK said: moriQ said: camide dua edenlerin duaları tuttu bence. burdan tüm ateistlere sesleniyorum.Tanrı var. tanrı da bitek bize var heh futbola da dini karıştırıyoruz ya :) Tanrı'nın işi yoktu da Türkiyah Türkiyah diye maç izliyo yukarıda Ahahhaha sandalyeden düşüyodum yaa of müthişsin dyna! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Lanet olsun madafaka Semih ! Koşun caddeye lols Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 ben öldüm beyler. sıradaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Cantona said: zevksiz maç oldu ama kazanmasını bildik bi şekilde. tüm oyuncularımıza teşekkürler. maç çok sıkıcı oldu. gerçekten. ard den izledim maçı, alman kanalı. spiker uyuyordu resmen. inanamadım o 2. gole, harbiden inanamadım. hayret ya. sadece hayret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 SON ON SANİYEYE KADAR AVANS VERDİK YİNE İYİYİZ SDKHFDSKJF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Şu silah konusunda da millet bilinçlense çok mutlu olacağım.Resmen galibiyete leke oluyor bu kurşunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hagii Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 lan huyumuz illa gol yiyip öyle akıllanacağız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Böyle yukarıda bir el var,topu yönlendiriyor.TAYYİP ÇOK SAĞOL,BİZE BU GÜNLERİ GÖSTERDİN HOLY POWER FOR TURKISH FOOTBALL TEAM HOLY POWER FOR TURKISH FOOTBALL TEAM HOLY POWER FOR TURKISH FOOTBALL TEAM HOLY POWER FOR TURKISH FOOTBALL TEAM HOLY POWER FOR TURKISH FOOTBALL TEAM HOLY POWER FOR TURKISH FOOTBALL TEAM HOLY POWER FOR TURKISH FOOTBALL TEAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 bu arada şerefsizler çıktı dışarı bizim orda, minigunla saydırıyor itoğluitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2008 BENÇE ÇOK GÜZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar