Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 >şayamalamalaman >2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Zegna said: sixth sense, unbreakable i yapan adam. sağlam gerebilir :) "The Happening, doğal afetlerin arttığı bir coğrafyayı ve dünyanın sonunun yaklaştığını hissettiren bir zamanı, bir aile üzerinden anlatıyor." jwhhhabfssv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 ne gülüyon shamalayan da o zamanın nolan'ı işte sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 evet çünkü dark knight inception intersteallar falan 2/10 luk filmler hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 oluyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 nolan filmi denince the prestige, memento falan yerine onları sayman bile beni haklı çıkarıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 M. Night'da baya kötü ya, Sixth Sense dışında belki Unbreakable yani. Nolan'la karşılaştırmak biraz ayıp olmuyor mu :/ Yani The Prestige, Memento, Insomnia, TDK, Inception falan filan. Diğer tarafta Bruce Willis ölüymüş abiden ileri gidemeyen bir kariyer. Yapmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 en seviyorum o hiyarin filmlerini. bunu izlemedim gerce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 ayıp oluyor orada haklısınız. ama spark nolan'ı dünyanın en iyi yönetmeni sanıyor o yüzden yazdım sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 yok ama iyide deil sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 yoo ben orda shamayalana benzetmene vurgu yaptım. shamalayanda devamlı kötüleşen bir grafik çizdiği için eleştirildi. aynı mantıkla memento ve prestigeden sonra nolanın da kötüleşmiş olması gerekiyor. ki yaptığı son filmler ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 e tamam işte bizdfe onu diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Şamalaşumalayan Last Airbender'da kredisini tamamen doldurdu zaten, artık ismini söylemeye bile gerek yok. Adam tutmuş o kadar hazır hayran kitlesi olan filmi bile katletmiş, yetmemiş akrabalarını doldurmuş sete figüran ve oyuncu tayfasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Sparkcaster said: yoo ben orda shamayalana benzetmene vurgu yaptım. shamalayanda devamlı kötüleşen bir grafik çizdiği için eleştirildi. aynı mantıkla memento ve prestigeden sonra nolanın da kötüleşmiş olması gerekiyor. ki yaptığı son filmler ortada. Yaani şimdi bu bakış açısıyla bi sonraki filmini beklemek lazım, Interstellar ayarında bi film daha çekerse bu konuda ciddi şüphelenmeye başlayabiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Sparkcaster said: yoo ben orda shamayalana benzetmene vurgu yaptım. shamalayanda devamlı kötüleşen bir grafik çizdiği için eleştirildi. aynı mantıkla memento ve prestigeden sonra nolanın da kötüleşmiş olması gerekiyor. ki yaptığı son filmler ortada. 6/10 filmler işte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 45.dakkadayım sıkılmaya başladım oeh rüzgardan kaçtıkları sahnede bıraktım izlemeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 dünyanın en kötü filmi falan olabilir bu ya. bi de "gerçek hikayeden" falan yazmıyorlar mı, kürekle girişesim geliyor ağızlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 rüzgar bide böle uuuu diye yavas yavas geliyoya hastayım oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 http://www.blastr.com/sites/blastr/files/images/MNightBirthday-thumb-330x440-44847.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Yeni filmi: http://www.imdb.com/title/tt3567288/?ref_=nm_flmg_dr_2 Genre: Comedy/horror? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 arcane said: nolan filmi denince the prestige, memento falan yerine onları sayman bile beni haklı çıkarıyor Arda rekt sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 adam baltazarın aynısı ama ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 rekt falan yok orda başka birşeyden bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 hipster kaportanın altında dev bir pleb yattığını herkes biliyor. allah bilir karadelikleri interstellardan öğrenmişsindir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar