Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Happening (2008)


Zegna

Öne çıkan mesajlar







http://www.imdb.com/title/tt0949731/

trialer : http://www.apple.com/trailers/fox/thehappening/

senaryo ve yöneten M. Night Shyamalan.

sevdigim tarz senaryoya sahip film, ha nasıl olcak bilemiyorum ama bekleyip görecez.

mark wahlberg oynuyor, fena adam değildir bi iyi bi kotu film de oynuyo bu adam, sanırım son filmi sniper filanmıydı, kotuydu bu film iyi olabilir eheh.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

M. Night Shyamalan'ın filmlerine giderken neye gittiğinizi bilerek gidin. Shyamalan çok sıradışı bir yönetmen. İnsanlar adamın filmlerine sıradan fantastik,bilimkurgu film hevesiyle gidiyor. Umdukları çıkmayınca da hayal kırıklığına uğradıkları için Shyamalan'a çamur atıyorlar.
Ancak şunu söylemek istiyorum ki "Lady in the water" filminden pek memnun kalmadım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni izledim, gayet beğendim. Son bi kaç aydır izlediğim en iyi gerilim filmiydi, hani gerilmedim öyle çok etkilendiğim için söylemiyorum da. Hoşuma gitti olan biten aksiyonlar, o yüzden :)
Shyamalan işte, sakin sakin geren filmlerden yapmış yine.
Sonu için çok enteresan diyemem tabi, hafif havada kalan bir sonu var ama şikayetçi de olmadım öyle bitti diye.

Filmden şöyle bişey çıkardım kendi çapımda. insanın hakim olduğu dünyaya tekrar doğal yaşam hakim olmaya başlıyor. İnsanın yüzlerce yıldır doğaya yaptığı zulmün doğa tarafından insanlara karşı yapılmaya başladığını görüyoruz. Kimbilir yönetmen belki de doğanın insanlık karşısındaki hissedebilceklerini insanın dilinden anlatmak istemiş. Böyle düşününce hafif anlam kazandı film gözümde heh

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

30. dakkada çıktım, dayanamadım. Beyazperde de 8.2 vermiş filme. Filmden geldikten sonra gördüm ki o 8.2yi fragmanlara bakıp vermişler meğersem yeni farkettim. Rottentomatoes a da bakarsak biri çok güzel özetlemiş:
"M. Night Shyamalan's worst film. "
Herhalde the village dan daha kötü film yapabileceğini düşünemiyodum bu adamın. Ama bu hakkaten anlatılmaz yaşanır tarzı. Bir de herhalde en kısa filmi tam emin diilim tabii(99 dakka)Sonunu bilmiyordum,okuyunca zaten şaşırmadım. Kendisine göre bağlamış filmi. Mark Wahlberg i çok severim. Aklı herhalde Fighter scriptlerinde kalmış olacak ki o da sanki tam olarak ne olup bittiğinin farkında diil. Başka işim var diim çekip gitsem mi tarzı bir yaklaşım yakaladım.
Lathspell sözüm sana, senin hatun oynuyor bu filmde (Zoey). belki o yüzden izlemeni tavsiye edebilirim ama para vermeden tabii ki. (torrent e hep destek tam destek)

spoiler sayılabilir belki

Aslanların adamın kollarını kopardığı sahnede kadının iphone la olayı izlemesi bi enteresandı. Çok basit ya ne biliim. Para verdim ondan mı bu kadar sinir yaptım acaba 8-)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

süper iğrenç ötesi bir filmdi. nası beğendim diyebiliyosunuz şaşırıyorum. konu güzel olabilir. ama öle saçma şey olmaz. aşırı saçma bi filmdi. üstüne iki sahnede mikrofon gördüm yukardan sarkıtmışlar gözüküyor bu kadar saçmalık böle bi filmde olmaması lazım. üstüne son yok. doru düzgün bi olayda yok filmde. neyse hiçbir artı göremedim ben filmde..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...