Mathias Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Geçen gün yutub'da gezerken gördüm de mükemmel şeyler var. Olay genel olarak her filmin kabaca 5 sn'lik özeti. Tabi bazıları iyi yarıyor. Rocky, Titanic en güzel olanlarından bence. Hemen siz de bir göz atın. TIKLA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 direkt yutub linkini versen, biz onu ktunnel e yazsak. çünkü böyle çalışmadı. edit: bi tek ben göremiyorum galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 mr frodo! sam! haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Çok iyiydi bazıları ya :D Anakin'in tripleri hoştu mesela :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 bende de açılmıyor linke tıklayınca, direk linki verebilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 En başarılısı Titanic'ti heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 lotr üçlemesi bitirdi beni yaaaaaaaaa... bu arada "All 5 seconds movies in 5 Min" başliği. ayrica bonus; "Kill Bill in 5 Seconds" çok süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ahaha çok iyiler yalnız. matrix güzeldi. "wow" kjsadkas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 sdasdasdsasda Rocky baya iyimiş :) www.youtube.com/watch?v=mj3xM4mFS9Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bi ara adresini verdigim benzer bisey vardi. movie in a minute olabilir. o da guzeldir, cok bomba seyler vardi yine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 lotr'da 5saniye boyunca arwen'i göstermesini beklemiştim. o filmle ilgili benim aklımda en çok kalan şey o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 ahheuhauhea rocky muhhteşem olmuş eüüve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 mathias aga +rep :F aahahhahahahah çok pis yarıldık yav izlerkene sağolasın alp aga :) + yav youtube'a girin proxy'den sonra 5 seconds movie, yazıyorsunuz sonra titanic, matrix, home alone, LOTR,rocky fln çıkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ya bişey dicem böyle link veriyorsunuz ama böyle tıkladıkmı açılmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Ben böyle göremiyorum düz youtube uzantısını falan yazsanız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Buyrun; youtube.com/watch?v=XwQOLf5GapA herhangi bir proxy sitesinden direkt açılması lazım. Halen olmuyorsa youtube'a girin, 5 second yazın. İlk çıkana tıklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 ilk çıkana tıkladım ayıp ayıp şeyler çıktı :P terbiyesizleşme len :F +sınavın nasıl geçti bakem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 off lotr ve rocky mukemmelmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 2 senedir falan sik sik cikartiyor, bttf uclemesini sirayla izleyince bayagi bi yariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2008 Silence of the Lambs'da bayağı iyiymiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-u4kwkWXrAU hepsi çok iyi ama joy ride efsane ya ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Movies =/= Films http://forum.paticik.com/read.php?73,5297729,5648206#msg-5648206 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 AHAHHAHAHAHA STAPLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar