eisenheim Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 en ünlü emo adolf hitlermiş demekki :D asdfasdf la bundan sora emoların hep bi metre uzağndan yüricem..bıçak kılıç filan sallar..kolu bağacı elime vermesin sora.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 bağac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2008 aga ne kaçması ya, ben her gördüğümde dövmemek için kendimi zor tutuyordum, bir gün... İstanbul-İstiklaldeyim.. Geziyoruz felan, Bk'ya girdik.. Tuvalete girdim, baktım sıra çok. Bir tane tip geldi boy kısa saç baş bi garip felan.. Of ben bekleyemem sizi felan dedi daldı içeriye, açtı işiyordu tam bi anda kendini o pisuvarın içinde buldu : ) Bunu yapmayı seviyorum ve yapmaya devam edeceğim. Saygılar. Çılgın Kovboy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 1 -7 ŞUBAT ISTANBUL - Kafasını yola attı İSTANBUL Gaziosmanpaşa’da psikolojik sorunları olan Fatih Ö. (39), annesi Saniye Ö.’nün (60) kafasını kesti ve balkondan sokağa attı. Ortaköy sahilinde intihar etmek üzereyken yakalanan cani evlat, ifadesinde “Annem bir şeytandı. İnsanları cehenneme gönderiyordu.” dedi. “Pişman mısınız” sorusuna “Ne pişmanı ne pişmaniyesi” yanıtı veren zanlının, annesini elleriyle boğarak öldürdüğü ortaya çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 kültürsüz ve iğrenç emolara ölüm! yaşasın onurlu ve alçakgönüllü otaku hareketi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 ateistlere laf gelicek simdi pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 OHA! annesini bile nasıl öldürceğini bilemiyen insan modeli! yuuuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hapishanede de bu gence ne yapacağız anketi yaparlar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 sen insansan biz neyiz... mahallede kedi bırakmıyormuş bu.satanist misin ne boksun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 boyle vakalar olacak tabi, ilginç geliyo tc vatanda$ina da , amerikada seri katil mi ararsin, okul bombalayani mi... dunyanin civisi cikali cok oluyo, munferit sacmaliklarin ya$anmasi burada da dogal kar$ilanmali cunku egitimle bu vakalarin onune gecemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Mümin diye ateist emo mu olur lANNNNNN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 said: Pişman mısınız” sorusuna “Ne pişmanı ne pişmaniyesi” yanıtı veren zanlının, Bu nedir ya, muahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 yine satan olayları patlak verir diye bekliyordum ama hayret çıkmadı bişeycikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bLackcha0s said: Mümin diye ateist emo mu olur lANNNNNN mUAHAHAAHAJHAHASADADSADSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bLackcha0s said: Mümin diye ateist emo mu olur lANNNNNN Sevdiğim bi abimin arada sırada gittiği bi meyhane vardı. Meyhanecinin adı İslam'mış, mekanın adı da "İslam'ın Yeri". Ehehe çelişkiye bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 said: M.F., annesi Asiye F.'yi öldürdüğü olay gecisini de şöyle anlattı: “En son annem ile olay gecesi, patates kızartması istediğim için tartıştık. Daha sonra yatak odamı ikinci kata çıkarmak istediğim halde kabul etmediği için tartıştık. Bu tartışma üzerine dayım Sezgin Karaböcek geldi. Bizi yatıştırdı. Dayım gittikten sonra ben banyodaki aynayı kendi odama almak istedim. Annem buna da karşı çıktı. Banyoda tartıştığımız sırada elinde bıçak vardı. Bıçağı elinden aldım, karın kısmına vurdum. Bıçaklanınca annem yere düştü. İki elimle boğazını sıkmaya başladım. Uzun süre boğazını sıkarak nefes almasını engelledim. Bu şekilde öldürdüm.” ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 bLackcha0s said: Mümin diye ateist emo mu olur lANNNNNN Çocuk Şubesi’ndeki polislere, küçük yaşlarda namaz kılmayı öğrendiğini söyleyen M.F., “İki yıl öncesine kadar beş vakit namaz kılıyordum. Bir sürü olay yaşadım, sonra inancım kalmadı ve ateist oldum” dedi. oluyormuş demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Bildiğin deli. Olan anneye olmuş, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 said: Bir sürü olay yaşadım, sonra inancım kalmadı ve ateist oldum Bana da annem patates kızartması yapmasa ben de olurum muhtemelen ateist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 allahtan naruto turkiyede gosterilmiyo yoksa yasaklanirdi oh yeaaaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kob3 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 cezaevinde tanışır ville valo ile ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 17 yaşında bi cocuk nası bu kadar yozlaşmış ve cahil olabilir yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 SturmVogel said: Çocuk Şubesi'ndeki polislere, küçük yaşlarda namaz kılmayı öğrendiğini söyleyen M.F., “İki yıl öncesine kadar beş vakit namaz kılıyordum. Bir sürü olay yaşadım, sonra inancım kalmadı ve ateist oldum” dedi. oluyormuş demek ki. madafakaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 hayır emoları savunmicam yanlış anlaşılmasın plz de,emoymuş yapar aman tanrım emo tabi bekelnir böyle bir şey tarzında yaklaşmış herkes.bunun satanist olaylarında metal müzik dinleyenlerin etiketlenmesinden pek bi farkı yok bence.çocuk piskopatmış yapmış yani.ha emoları görünce bende kafa göz dalmak istiyorum ama o ayrı. yalnız çocuk harbiden sasori lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Earenwen Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2008 said: BİRA İÇİP ÇARŞIDAN SATIR ALDI ‘SATANİST DEĞİL ATEİSTİM’ İÇİNE KAPANIK DEPRESİF KUŞAK: EMO ehmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar