Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye - Finlandiya

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
değişik bi defans kurgusu denesin 3lü defans'a geçsin daha iyi olur bizim için delikanlı gibi atak oynıyalım bol gol atıp bol gol yiyelim sürekli üst oynıyalım türkiye ye:D
3 lü defans'ın sağında Emre Aşık/Sabri, ortada Gökhan Zan, solda Uğur Boral oynasın. Gülmeye ihtiyacımız var moral olur turnuvadan önce :)

Edit : Sola Uğur Boral'ı aldım komedi dozunu arttırmak için.
Mesaj tarihi:
orta sahada çok başarılı olur hatta beklenin üstü bi performans sergiler ama defans yapamıyo uğur boral çok kez şahit olduk yapamıyo defansta tek yaptığı şey ofans'a yardım etmek.Ama koycan uğur'u orta sahaya ozaman gör milli takım forması vatan millet sakarya gazına deli gibi oynar orta sahada.
Mesaj tarihi:
Evet Tuncay'ın hastasıyım ben de, her fenerbahçeli öyledir gerçi ama olsun.

Tuncay bi farklı ya, o adamı çok severdim ben Fenerdeyken de sonrasında da..

Maça da az kaldı, hangi kadro çıkacakmış var mı bilgi ?
Mesaj tarihi:
Volkan

Hamit
Gökhan
Servet
Hakan Balta

Emre
Aurelio
Arda
Kazım

Tuncay
Nihat

ideal kadro gibi, Kazım yerine Gökdeniz, Gökhan yerine de Emre Güngör olsa tam şu 23ten oluşacak ideal 11 olurdu kanımca.
Mesaj tarihi:
öyle gibi görünüyor..

Ya of, gökhan gönül olacaktı ki şu kadroda : )

§§§§§§§§§_§§§___§§§_§§§§§§§§§_ §§§__§§§_§§§_§§§___§§§_§§§§§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§___§§§_ §§§_§§§_______§§§_§§§__§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§§§§§§§_ §§§§§§___§§§____§§§____§§§§§§ ___§§§____§§§___§§§_§§§__§§§__ §§§_§§§__§§§____§§§____§§§ ___§§§____§§§§§§§§§_§§§___§§§_ §§§__§§§_§§§____§§§____§§§§§§§
Mesaj tarihi:
iyi başladık, henüz ilk dk da gol kaçırdık.

ilk 11 miz

TÜRKİYE
Volkan
Sabri
Gökhan Zan
Servet
Hakan Balta
Hamit
Mehmet Aurelio
Emre Belözoğlu
Tuncay
Nihat