Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 furious inspiration diye stacklenen bir buff, her stack %2 dmg bonus veriyor. 10 taneye kadar gidiyor, takımdaki birisi her hit yediğinde ekleniyor buna. 10 taneye ulaşınca evet random proc oluyor aoe res. pom öldü, tam sövmeye başlamıştım ki bir baktım ayağa kalkmış. o da şaşırdı. (:P) yani öyle bir gazlanıyor ki "KALK LAN ASKERRR!!!" diye bir bağırıyorsun ölü halinden kalkıyor adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bence GM reslemiştir hauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bende o res ısını yapmıstım ama nasıl oldu bılmıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Bence her class'in birbirini oldurme sansi olmali oyuncu skilline ve biraz da sansa bagli olarak. Tas, kagit, maksa tabi var ama kedinin fareyle oynadigi gibi olmamali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 bu buildi hedefledim ve bu buildle gayet de güzel keser biçersiniz solo pure dps Conquerer pure dps build Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cakeonroof Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 abi nie kesiorsunuz nie biciyorsunuz , neden pure dps kasiyorsunuz.kesicek bicicekseniz neden conq. aciyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 2-3 sayfa önce dediydim combat res diye ipleyen olmamıştı : ( 6v6 pvp yaparkene bir boss öncesi, bizdeki tek healer tos yattı en başta. sonra tekrar ayağa kalktı, gene öldü gene kalktı. 2 conq vardı grupta. ondan sonra çevirdik zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 cakeonroof said: abi nie kesiorsunuz nie biciyorsunuz , neden pure dps kasiyorsunuz.kesicek bicicekseniz neden conq. aciyorsunuz? çünkü illa dps yapmak için çingene gibi görünmek istemiyorum ondan (:P) üstümde parlak zırhla savaş naraları atan ön safhalarda 2hand kılıcımla kol kafa koparan savaş naraları atan bir commander oynamak istiyorum benim rp bu napim masaüstünde de böyleydi bu oyunlarda da böyle ... böyle de olacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 en baba dps'i yapmak isteyen yok ama evet yani bir guardian veya DT yerine bunu açan kişi muhtemelen belli bir dps yapmak istiyordur. keşke grup buff olaylarını da guardian'a verselerdi heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2008 çoğu kişinin conq açma sebebi oydu sanırım arms warrior tadında di mi :) evet pek mümkün görünmüyor şu haliyle. yine de frenzy stance ve f. inspiration ile gayet sağlam dmg çıkartıyor. grupta olmak gerekli onun için ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luxor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2008 frenzy stance ile gelen defansif handikap ilerde talent verilerek kapatılıyor. ama bence conqueror arms warriordan ziyade support class, hatta bi nevi paladin. auraları, damage buffları, orderları, bannerları, tacticsleri ile gruba yön veriyor. yani karakterinin kendinden çok başkasına hayrı dokunmasını isteyen kişilerin oynamak isteyeceği bir class, fakat biraz elden geçse fena olmaz tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2008 Desenize Sam paladinden kurtulayım derken paladin açmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 tam bir newbie sorusu sorucam. hazır olun. barbarla arasında ne farklar var :D bende başlıcam da oyuna. frplerde %75 barbar olurdum büyü müyü uğraşamam diye. guardian var bide. kafam karıştı. yardım eder belki insalar bu newbie'ye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 barbar = wow rogue'u gibi neredeyse, stun cc vs si var, dps sınıfı. dayanıklı değil pek. conq offtank/dps gibi bişey, yukarda dendiği gibi paladin de denilebilir. guardian da tank işte bildiğin. ha tabi bir barbar, assasin vs kadar olmasa da dps yapabiliyorsun dilersen ama dps yapması değil asıl olayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 assasini bilmiyorum ama barbarda wow rogue'unun yanına yaklaşıcak kadar utility yok. ha ama daha cok brute force var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 conqueor mu peki guardian mı önerilir? aslında wow değil de frp ye göre karşılaştırma olursa nasıl olur?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 conquerer'ı bilmemde, guardıann yanında barbar easy mode kalıyo. guardıan oynamak cok daha zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 bazen conquerorlar yakınıyordu ne işe yarıyoruz diye de, guardiandan memnunum ben. daha bir "tank" kimliği var, ayrıca level atlarken de yeterince hızlı gidersin, tanksın diye sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 o zaman baki mercimek yakışır isminede. tamam çok sağolun :D guardian olup şehirlerde iş arama rpsi yapmak lazım aslında. devlet adına çalışırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Skill pointleri nasıl dağıtıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KalamarSevgisi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2008 2 Handed kullanabilmem guardian olmamamın tek avuntusu. Ben grup adamı değilimdir. Ya dps olacan ya da tank gittim hibrit grupçunun teki oldum. Çok hüzünleniyorum düşündükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kutadgu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Fury'de lvl53 bir Conq'um var, esasen bu class PVE için yaratılmış, öyle bir serverda olsam grupta mutlaka bir conq olmasını isterdim, buffları orderları,heal ve rez yeteneği, off-tank yapabilmesi,yeterli dpsi ile son derece faydalı.. Ancak ben PVPde açtığım için onun üzerinden konuşayım,carnage featleri daha dps'e yönelik gibi görünse de bana göre pvp için ideal olan 2h brute feat ağacı.. Bu sınıfın özelliğini fazla açık etmeden ve rakiplere koz vermeden(:P) diyebilirim ki, brute feat giden bir conqun anahtar skilli GODS'tur.Conq vurdu mu oturtan bir sınıf değil kesinlikle, hatta şöyle diyelim, guardiandaki overreach gibi instant yapabileceğiniz bir combo bile yok.Heavy giyen sınıflar içinde genel dpsi en yüksek sınıf conq olunca adı dpse çıkmış.Ancak counterstrikeları, furios inspirationı, debuffları ile conq akıllı oynanırsa adamı üzer, melee olarak kesilmeniz çok zor, barbar vs. conqa daldığında kendi kendini kesiyor, conq olarak 2 sınıfı keserken zorlanırsınız birincisi guardian ikincisi healer classlar..Healerlar zaten tüm meleeler için sorun teşkil ediyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Kutadgu said: Fury'de lvl53 bir Conq'um var, esasen bu class PVE için yaratılmış, öyle bir serverda olsam grupta mutlaka bir conq olmasını isterdim, buffları orderları,heal ve rez yeteneği, off-tank yapabilmesi,yeterli dpsi ile son derece faydalı.. Ancak ben PVPde açtığım için onun üzerinden konuşayım,carnage featleri daha dps'e yönelik gibi görünse de bana göre pvp için ideal olan 2h brute feat ağacı.. Bu sınıfın özelliğini fazla açık etmeden ve rakiplere koz vermeden(:P) diyebilirim ki, brute feat giden bir conqun anahtar skilli GODS'tur.Conq vurdu mu oturtan bir sınıf değil kesinlikle, hatta şöyle diyelim, guardiandaki overreach gibi instant yapabileceğiniz bir combo bile yok.Heavy giyen sınıflar içinde genel dpsi en yüksek sınıf conq olunca adı dpse çıkmış.Ancak counterstrikeları, furios inspirationı, debuffları ile conq akıllı oynanırsa adamı üzer, melee olarak kesilmeniz çok zor, barbar vs. conqa daldığında kendi kendini kesiyor, conq olarak 2 sınıfı keserken zorlanırsınız birincisi guardian ikincisi healer classlar..Healerlar zaten tüm meleeler için sorun teşkil ediyor.. Bende brute gidiyorum acaba önerebileceğin bir build var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 gleoddyn said: Kutadgu said: Fury'de lvl53 bir Conq'um var, esasen bu class PVE için yaratılmış, öyle bir serverda olsam grupta mutlaka bir conq olmasını isterdim, buffları orderları,heal ve rez yeteneği, off-tank yapabilmesi,yeterli dpsi ile son derece faydalı.. Ancak ben PVPde açtığım için onun üzerinden konuşayım,carnage featleri daha dps'e yönelik gibi görünse de bana göre pvp için ideal olan 2h brute feat ağacı.. Bu sınıfın özelliğini fazla açık etmeden ve rakiplere koz vermeden(:P) diyebilirim ki, brute feat giden bir conqun anahtar skilli GODS'tur.Conq vurdu mu oturtan bir sınıf değil kesinlikle, hatta şöyle diyelim, guardiandaki overreach gibi instant yapabileceğiniz bir combo bile yok.Heavy giyen sınıflar içinde genel dpsi en yüksek sınıf conq olunca adı dpse çıkmış.Ancak counterstrikeları, furios inspirationı, debuffları ile conq akıllı oynanırsa adamı üzer, melee olarak kesilmeniz çok zor, barbar vs. conqa daldığında kendi kendini kesiyor, conq olarak 2 sınıfı keserken zorlanırsınız birincisi guardian ikincisi healer classlar..Healerlar zaten tüm meleeler için sorun teşkil ediyor.. Bende brute gidiyorum acaba önerebileceğin bir build var mı? bu en ideal build bence şu anda dps ve leveling için Conqueror brute Dps Build Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2008 Brute Carnage ve general den giderek guzel bir feat olusturabilir.. pvp adina soyle bir feat dusunuyorum yani daha dogrusu baskasi dusunmus bana mantikli geldi.. buyrun burda sadefe general bolumdeki sustained rage yerine countestrike stance e verilebilir.. ama dps icin super duruyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar