Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Sam ama daha ne gelecegını bılmeden sıradan bır oyun beklentısı ıcınde boyle yorumlar,tepkıler almaları çok normal.sc 1 gibi olsa, seninde önceden dediğin gibi yeni birimler yeni grafikler içeren sıradan bir starcraft expansionu olcaktı. sc2 tamamen farklı geliyor bence, lathspell biraz bahsetmiş, oyunun konsepti falan kesin değişecek yoksa blizz ne yaparsa yapsın sc1 in önüne geçemez aynı konseptle. Bide, abi o kerrigan deil ya ses çok farklı. Tarz benziyo,ama tam uymuyo. Xel naga'dan bi tip o sölim,ünkü zeratul'un yüzünde bi şok ifadesi var kerrigan olsa nefret dolu olur o anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 abi ne konsept değişmesi bildiğin strateji oyunu be sadece görev aralarini daha bir dolduruyorlar abartmayin. zaten konseptini değiştirme lüksü olmayacak kadar başarili bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Campaigndeki görevler lineer ilerlemiyor nereye gideceğinizi seçebiliyorsunuz, 30 görev dedikleri o heralde. Bide işte görevler arası tech upgrade ve lore için geyik yapabileceğiniz npcler falan koymuşlar. Yoksa oyun tarzı yine starcrafta benziyor. http://www.gametrailers.com/player/41543.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 valla konsept değişecek dedğiniz değişik path seçme ya da görev arasındaki geyikten ibaretse yeni birşey yok heh. bildiğin rts işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Sam said: evet suark, harbiden nam saldılar şimdiden. gidip bir bakın oyun sitelerinde comment'lere, forumlarda mesajlara. insanların çıkmamış bir oyun için bir şirketi bu kadar çok haşladığını ilk defa gördüm. millet bizim gibi "torrent'ten indiririm nolacak" diye düşünmüyor hemen tabii. HAHAHAHA. Fallout 3 diye bir oyun duydun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 "i knew you'll find your way here, revengefully" diyor. demek ki yakinen tanıyor kendisi zeratul'u. zeratul'un aşkını kesti ya kerrigan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Abi eventually diyor olmasın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 kararsız kalmadım değil. anlamadım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 eventually diyo ya, zaratul öle butun protoss/terran hatta zerg medeniyetleri tehlikede olabilicekken cıkıp intikam peşinde koşucak adam değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 yok lathspell dedi ya oyun baya bi farklışıcak freelancer tarzı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 huun said: "i knew you'll find your way here, revengefully" diyor. demek ki yakinen tanıyor kendisi zeratul'u. zeratul'un aşkını kesti ya kerrigan hehe tamam sözü yanliş duymuş olabilirsin o olabilir anlarim ama abi insan izlediğini de mi anlamaz haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Sam said: valla konsept değişecek dedğiniz değişik path seçme ya da görev arasındaki geyikten ibaretse yeni birşey yok heh. bildiğin rts işte. RTS kismi degismiyor fazla ama story kismi baya derin, degisik bir temaya sahip olacak. Gerci bir yerde tedirgin oldum. Ben SC'nin muziklerine hastayim ama simdi yeni getirilen tarz boyle nevada collerinde harleye binen adamin temasini yansitiyor gibi, muziklerde resmen country gibiydi bir yerde. Ama daha gelistirilecek cok yeri olduguda belli oluyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 LathspeLL said: Sam said: valla konsept değişecek dedğiniz değişik path seçme ya da görev arasındaki geyikten ibaretse yeni birşey yok heh. bildiğin rts işte. RTS kismi degismiyor fazla ama story kismi baya derin, degisik bir temaya sahip olacak. Gerci bir yerde tedirgin oldum. Ben SC'nin muziklerine hastayim ama simdi yeni getirilen tarz boyle nevada collerinde harleye binen adamin temasini yansitiyor gibi, muziklerde resmen country gibiydi bir yerde. Ama daha gelistirilecek cok yeri olduguda belli oluyor zaten. müzikler yamulmuyorsam budapeşte senfoni orkestrasina yaptirilinilyo ya da çok temiz salladim da bişi olmaz blizzard muzik ve sinematik konusunda hiç kolpa yapmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2008 Şimdiye kadar gördüğümüz yerler nevada çöllerinde harleye binen adamların hikayesi zaten. Raynor hadi biraz kurtarıyo da yanındaki veteran marine tam bible belt çocuğu. Müziği de haliyle atmosfere göre yapmışlar bence fena değil. Protoss ve zergde değişecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 o değil de, jim raynor'un yüzünü biraz geriye doğru yamultmuşlar mı bana mı öyle geldi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2008 ya kerrigan işte seside benziyor nerden çıkardınız o olmadığını :D oyunu bölmeleri çok gelişmiş olmasından fln değil elbette para kazanmak için yoksa yaparsın 3 dvd ne olacak. ne kadar büyük olabilir? bu adamları gözümüzde büyütmeye gerek yok sonuçta mmo dünyasında nerdeyse tekel olmuş bir firma ea gibi gittikçe büyüyecek büyüyecek sonunda tek bir oyunu oynayacaz içinde maç yapacaz buz hokeyi oynayacaz çete savaşları yapcaz fln euheu bir bu firmanın oyunlarını orjinal alıyorum napalım sırf meraktan alacaz isterse 10a bölsünler :D değer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2008 Milamber said: 1- oyunu bölmeleri çok gelişmiş olmasından fln değil elbette para kazanmak için 2- yoksa yaparsın 3 dvd ne olacak. ne kadar büyük olabilir? 3- bu adamları gözümüzde büyütmeye gerek yok sonuçta mmo dünyasında nerdeyse tekel olmuş bir firma 4- ea gibi gittikçe büyüyecek büyüyecek sonunda tek bir oyunu oynayacaz içinde maç yapacaz buz hokeyi oynayacaz çete savaşları yapcaz fln euheu 5- bir bu firmanın oyunlarını orjinal alıyorum napalım sırf meraktan alacaz 6- isterse 10a bölsünler :D değer 1- nerden biliyorsun? full versiyonunu verdiler sana da oynadın mı? her bir oyun starcraft veya brood war'daki 3 campaign kadar uzun olamaz mı? gelişmiş olmadığını nerden biliyırsun? 2- oyun 1er dvd değil 1er double layer dvd olacak gibi gözüküyor. 3 tane double dvd koymalarını istiyorsun yani? "3 dvd koyarsın hallolur" kadar basit bir olay olduğunu mu sanıyorsun bunu? birincisi, ilk gün oynayabilmek için 20-30gb'lık bir oyun kurmayı beklemeyi gerçekten ister misin? ikincisi, bu 3 dvd aynı pakette olunca fiyatın değişmeden 50 dolar kalcağını gerçekten düşünüyor musun, 3 dopdolu dvd var, gene 150 dolar fiyatında satarlar. üçüncüsü, bu oyunda expansion yapılmıyacak mı? ilk oyun için tek expansion yaptılar, bu oyun için 2 expansion yapacakalrını söylüyorlar, bunun neresi bu kadar anormal? dördüncüsü, oyunun aslı 2009'da, ilk expansionu 2010'da, ikinci expansionu 2011'de çıkıp geniş zamana yayabilecekken, 3 oyunu da aynı paketin içine koyup 2012'ye kadar uğraşıp öyle çıkartmaları daha mı hayırlı olur diyorsun yani... 3- bu adamları gözümüzde büyütmeye gerek yok lafı ne kadar da komik ve çocukca olmuş. bu adamlar dediğin, bioware, ea, valve ve id software gibi yıllardır piyasada kalmış ve kendini geliştirmiş bir firma. bu firmalar çok az sayıda. gözümüzde büyütmek için köklü bir firma olmaktan başka daha ne yapmaları lazım? birçok firma, blizzard'ın yöneticileri kadar iyi programming, animasyon, topluluk yaratabilmek için canlarını verir, senin dediğine bak. mmo konusunda tekel değil. everquest 2'yi sildi süpürdü belki wow. Ama SW Old Republic MMO gibi bir sürü MMO geliyor, şu an da AOC ve WAR, WOW'un birçok oyuncusunu kapmış durumda. Tekel dediğin şey bu mu? Ha, Blizzard'ı sadece MMO'da tekelden ibaret tanıtmak da başka bir hata. Adamlar yılların firması. WoW ile Türkiye'de bazı kesimlere tanınmış ve daha önce DOTA dışında hiç birşey bilmeyen buna rağmen "Blizzard'dan babam çıksa yerim" demeye başlayan bir kesim olabilir. Ancak adamlar çok eskiden beri oyun yapıyor. Lost Vikings, Warcraft 1-2-3, Starcraft, Diablo 1-2 gibi bir sürü tanınmış oyun yapmış durumdalar. "mmo piyasasında nerdeyse tekel olmuş firma"dan ibaret değiller anlıyacağın. 4- ea gibi büyüycek olan blizzard mı? büyümüş büyüyceği kadar, ama asla ea olmaz çünkü ea'dan farkı, amaçları yapılmış oyunları pazarlamak değil, kendi oyunlarını yapmak. büyüycek büyüycek dediğin wow mu? wow'un ea'yla alakası yok. yok blizzard'ı kastettiysen blizzard bir oyun değil zaten. tek bir oyunu oynamak kısmını es geçiyorum, fazla tuhaf bir ifade kullanmışsın. 5- bir bu firmanın oyunlarını orjinal alıyorsan çok fazla şey kaçırmışsın demek. 6- isterse 10a bölsünler değer diyen ifade, 1. kısımdaki ifadeyle çelişiyor... absürt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2008 abicim hangi strateji oyununda gördün campainglerin bölündüğünü? blizzardın şu yaptığı ek paket çıkarmaktan çok aynı oyunu üçe bölmek değil mi? eklersin bir sürü gereksiz görev aralarınada bir sürü video, olur sana her bir campaing 50gb. süper firma verdiğimiz paralarada değiyor ama böyle de garip işler yapıyor. çok mu zor görev yapmak. terran oynarken karşına zerg, protoss çıkacağına göre bu ırkların bina, ünite gibi tüm detayları hazır demekki. expansion ayağına aynı oyunu bölüyorlar üçe geçiriyorlar bir güzel. tek bir oyunu 150 dolara satsında görelim? ama ek paket ayağına satacak her parçasını 50 dolara. gözümüzde büyütmeyecez çünkü bu adamlar iyi oyun yapıyorlar ama aynı zamandada bizi sömürüyorlar. sadece iyi oyun yapmak değil aynı zamanda da kullanıcılarıda düşünmek gerek blizzard bizi değil kazanacağı dolarları düşünüyor. bunun için diablo 3 ü erteleyecekler wowa 2 uyduruk paket daha çıkarmadan o oyunu sürmeyecekler piyasaya. süremeyecekleri için değil daha fazla para kazanmak için sürmeyecekler, bizi bekletecekler. bu anlaşılmayan birşey değil ama sırf para içinde oyunları gereksiz yere uzatıp oynanış süresini arttırmak bu oyunları sadece bir oyun olmaktan çıkarıp başka mecralara götürüyor. o tek el meselesinede gelince 2012-2015 gibi şu next-gen mmo çıksın hatta onu geçtim diablo 3 çıksın görecem ben age of conannıda, warhammerıda, swun o zamana kadar çıkmış artık bilmem kaçıncı mmonınıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 3 ayrı oyun degil 10 ayrı oyun seklinde de cıkarsalar. Alırım oynarım. Gerekirse ac kalırım ama alırım. Hepiniz alıp oynayacaksınız bir sekilde. Burda oyuna bok atmaya gerek yok. Adamlar bu isi iyi yapıyorlar helal olsun verdigim paralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2008 Herhalde oynanacak, burda söylenen "oynamicam, ööle şey mi olur?" değil ki? Bir şekilde temin edecek herkes. Expansion pack mantığının yeni birşeyden çok, olan campaign'i bölme durumu saçma biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Hesabimizi bize "epic terran campaign"i sunamazlarsa sorariz. Bekleyelim gorelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Milamber said: abicim hangi strateji oyununda gördün campainglerin bölündüğünü? starcraft ve brood war'da 6 campaign 2'ye bölünmemiş miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2008 bahsettiğim o değil, sende biliyorsun... sonuçta ikisinde de zerg, protoss ve terran görevlerini oynuyorduk. illaki alacaz oynayacaz bok atan yok oyuna ama firmayıda istediğim gibi eleştiririm.millet zaten .ike .ike alıcak b.net te geri kalmamak için. en azından görevleri bitirmek ve konuya hakim olmak için bu paketleri beklemeseydik eleştirdiğim nokta o. bunu blizzad lan bu süper oyunlar yapıyorlar tek amaçları en iyi olmak gibi yorumlayıp ortaki ticari kaygıyı görmezden gelmeyelim sonra bir bakmışız diabloda barbar için ayrı bir paket çıkarırlar necro için ayrı(ki olmayacak galiba, yapılır mı lan bu bana?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2008 eleştirdiğin nokta anladığım kadarıyla starcraft'ta üç campaign olarak oluşmuş bir oyunu üçe bölüp 100 dolar fazla koyarak satacak olmaları. ben de diyorum ki, ilk oyundaki üç campaign'i üç episode'a bölüp ayrı ayrı satmıyacaklar ki. çıkartacakları ilk starcraft 2 oyunu, ilk starcraft oyunundaki üç campaign kadar uzun olacağını söylüyorlar. bu demek oluyor ki, ikinci expansion da brood war'ın 3 campaign'i kadar uzun olacak. üçüncü oyun da gene brood war uzunluğunda olucak. bunu yapmanın sakıncalı ne yanı var ki? hem şu da var, ilk oyunda terran campaign'ini 2 parçaya, zerg campaign'ini 2 parçaya, protoss campaign'ini 2 parçaya bölmüşler, bunları bir ana oyun bir de expansion pack altında sunmuşlardı. aynı taktiği burda da uygulayabilirlerdi, terran campaign'i 3 parçaya bölüncek kadar uzun tutulurdu, zerg campaign'i 3 parçaya bölüncek kadar uzun tutulurdu, protoss campaign'i 3 parçaya bölüncek kadar uzun tutulurdu. bir oyun ve 2 expansion çıkartılarak eski tarz şekilde oyun sunulurdu. burda blizzard'ın yaptığı şu. artık rts'lerle klişeleşmiş bu eski tarz yerine, 3e bölüncek terran campaign'i tek bir oyunda sunalım, 3e bölüncek zerg campaign'i tek bir oyunda sunalım, 3e bölüncek protoss campaign'i tek bir oyunda sunalım. çıkartacağımız 3 oyunda bunları parça parça bölmek yerine, 3 oyuna da tek bir campaign koyalım. şahsen benim hoşuma gitti. 3 oyuna da campaign olabilecek uzunlukta parçaları birleştirip tek bir oyunda sunmalarının kötü yanı neymiş onu anlamadım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar