dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Shadow, 19.04.2026 23:40 tarihinde dedi ki: WC-lavabo kapılarını genelde hep ayağımla açarım veya mendille, en güzeli bu bence insan kendi çükü dışında bişeye temas etmeyince çokta temizlik takıntısı kalmıyor işedikten sonra benim bacaklarim bu esnekligi hep bu sebep ile kazandi. gerci insanlar benim kapi kolunu ayakla acmamdan biraz rahatsiz oluyor olabilirler. bilemiyorum ayagimi kaldirirken (eski kung-fu filmlerinden aliskanlik) swish swooosh diye agzimla ses efekti yapiyorum onun da etkisi olabilir. ama eskiden cok swish swooosh yapinca pantolonlarin agi kaldirmaz yirtilirdi. allah devletimize zeval vermesin, ayaklarina tas degmesin, artik oyle bir sey de yok. hep likrali. rahatlikla ayagimi ar$a kadar kaldirabiliyorum, LANK diye indiriyorum kapi kolu uzerine. ardindan kucuk bir parmak hareketi ile kapiyi cekiyor veya itiyorum. tertemiz. dinimizde yeri var, islamda yeri var hijyenin 2
fresia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 dışarıda giydiniz kıyafetle çalışma koltuğuna oturma olayını aştınız mı
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2026 abartma olm ayakla açıyoz dediysek bruce lee değiliz yani, ayakla kapı kolunu değil zaten açık olan kapıyı ittirmek amacıyla ayağımı araya sokuyom, illa kapı kolu ellenecekse ona peçete tabii ki
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2026 ayagima pecete koymadi denedim de yapamadim abim. ben peceteyi havaya atip ayakla yakalamaya calisrken swish swoosh kesiyorum shak diye. oyle hizlandi ki ayaklar. artik tutamiyorum. birisi gecen gun trafikte "ne ayaksin la sen?" derken adamin ictigi sigarayi kestim ayakla. istem disi kestim ama. son 10 yildir ellerimi yikamiyorum bu yuzden. hep ayakla. ellerimi banyo yaparken yikamis oluyorum zaten. disarida giygigimiz kiyafetleri evde oturma odasinda oturmaya falan karsiyim ben bu arada. sonra gavur eleman ayakkabilar ile eve giriyor. ona da doner tekme atmak zorunda kaliyoruz.
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2026 dasaaa, 21.04.2026 14:19 tarihinde dedi ki: disarida giygigimiz kiyafetleri evde oturma odasinda oturmaya falan karsiyim ben bu arada. sonra gavur eleman ayakkabilar ile eve giriyor. ona da doner tekme atmak zorunda kaliyoruz. gerçeklik payı var mı
Öne çıkan mesajlar