CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 fm de baktım pa sı 95 :D bi bok olmaz fm ye göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 vagner love gelir umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 of su burak yılmaz'ı insallah alırsınız. galatasaray alıcak diye ödüm kopuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 -Wissy said: Hayal urunusunuz. sen de antipatinin insanlasmis formusun. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 burak yılmaz büyük takım oyuncusu değil üzgünüm. fofana'yı zaten bayadır istiyorlardı. bence hem parasal hem gelecek için iyi yatırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 fenerin genc bir oyuncuyla yabanci kontenjanini 1 kisi duserecegini zannetmiyorum.soyle guzel bir kontenjan kurali yapilsa gelecek vaadeden oyuncular icin ne guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 ne alaka abi ? 20 tane yabancı alır fner 8 tanesini yazdırır lig için yada kiraya yollar. kontenjanla alakası yok bu işlerin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 zaten bu adam bütün sezon oynamaz. küçük maçlarda oynar filan. 17 yaşındaki bir adam ona göre oynatılır. gelişir seneye siler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 laudrup'u cska alacak gibi. bakalım gs napacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 arda'yı bütün avrupa kulüpleri istiyorsa neden gs'de hâlâ onu anlamadım ben? alamıyorlar mı gs sert mi yapıyor vermiyor mu sshdjkfhs lol. bakın kötü oyuncu demiyorum gayet iyi bir oyuncu fbye gelse fb adına sevinirim ama abartmayın şimdilik bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 PrudenT said: arda'yı bütün avrupa kulüpleri istiyorsa neden gs'de hâlâ onu anlamadım ben? alamıyorlar mı gs sert mi yapıyor vermiyor mu sshdjkfhs lol. bakın kötü oyuncu demiyorum gayet iyi bir oyuncu fbye gelse fb adına sevinirim ama abartmayın şimdilik bu kadar. satmıyor da ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Buna gerçekten inanıyor musunuz? Arda'yı Avrupadan onlarca kulüp istiyor ve Gs satmıyor? Lütfen ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 sen sus, bikinilileri sallamıyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 ardaya illaki vardır avrupadan talip ama öle çok büyük takımların istediğini sanmam gs de ucuza bırakmaz zaten öle bir adamını ama madem böle bi örnek verildi geçen sene ligimizin fenerbahçemizin kralı alexin kontrat cebinde gezdi kimseler almadı mesela bunuda hatırlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 alex büyük avrupa klüplerinin işine yaramaz ki zaten bunu biliyorduk yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 newcastle istemiş arda'yı 16 milyon dolar vermişler göya. gerçek olsa bile ben arda'nın bize katacakları 16 milyon dolardan daha degerli diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 şimdi ardanın taliplisi pek yoktur ama bence euro 2008 den sonra taliplileri artcaktır önündeki tek engel fatih terim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 arda da alex'ten çok farklı değil futbol karakteri olarak. fizik gücü, mücadele olarak vs alex ten çok üstün bir yanı yok. arda sıkı savunma karşısında bunalıp bırakıyor futbolu. euro 2008 de iyi bir performans sergileyeceğine inanmıyorum ben. ha umarım sergiler her maçta hat-trick yapar kupayı alırız hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CatLikeThief Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 toggie said: newcastle istemiş arda'yı 16 milyon dolar vermişler göya. gerçek olsa bile ben arda'nın bize katacakları 16 milyon dolardan daha degerli diye düşünüyorum. abi neremle güleyim bilemedm ? buna inanan spastik falandır heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 senden spastik olmasın, öylelerdir herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luinir Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Beşiktaş'tan Ekrem Dağ atağı Yerli transferinde Gençlerbirliği'nden Tuna'yı renklerine bağlayan Beşiktaş, kadrosuna katmak istediği Ekrem Dağ için de Gaziantepspor'a Mehmet Sedef, Baki Mercimek ve Fahri Tatan'ı önerdi. Gaziantepspor'da başarılı bir sezon geçiren ve Euro 2008'de mücadele edecek Avusturya Milli Takımı'nın kadrosunda yer alan Ekrem Dağ'ı renklerine bağlamak isteyen siyah-beyazlılar, bu oyuncuya karşılık kırmızı-siyahlı ekibe Mehmet Sedef, Baki Mercimek ve Fahri Tatan'ı teklif etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Beşiktaş'ın Ekrem Dağ için yaptığı teklifi antrenör Nurullah Sağlam ile değerlendirdikten sonra karar vereceklerini söyledi. KIZIL: 4 YABANCI ALACAĞIZ Dış transfer çalışmalarına yoğun olarak Bulgaristan ve Brezilya'da devam ettiklerinin altını çizen Kızıl, "Bulgaristan ile birlikte çeşitli Avrupa ülkeleri ve Brezilya'da çok ciddi çalışmalar yürütüyoruz. Temas halinde olduğumuz oyuncular var. 4 yabancı oyuncu transferi gerçekleştireceğiz. Artık, video kaset veya CD ile izleyip oyuncu alma devrini kapattık. Çıplak gözle izleyip, transfere öyle karar vereceğiz. Sokağa atılacak tek kuruş paramız yoktur" diye konuştu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 fizban said: arda da alex'ten çok farklı değil futbol karakteri olarak. fizik gücü, mücadele olarak vs alex ten çok üstün bir yanı yok. arda sıkı savunma karşısında bunalıp bırakıyor futbolu. euro 2008 de iyi bir performans sergileyeceğine inanmıyorum ben. ha umarım sergiler her maçta hat-trick yapar kupayı alırız hehe Arda fizik gücü olarak Alex'ten daha iyi değil, hatta daha fazla eksiği var, ama mücadele ve koşu açısından (her ne kadar pek hızlı olmasa da) Alex'e göre de çok üstünlüğü var. Farklı karakterde oyuncular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bugun Fotospor okudum kendimi premier de zannettim. Üst manşette Kanoute sağ da Wagner love altta sheva yandan dudu fenerde bunlar varken beşiktaşta klasniçler gelmiş Deco da anlaşılmış forma nyumarası bekliyor Sivok ve Zapotoncy ise beşiktaş ile ilgili röpörtaj yapmışlar. Gs da yine saviola yine saviola bence gazetelerin saviola ya tiraj dan pay vermesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Komple yalan dolan yaa. Aldıklarında görürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bjk yönetimi, baki mercimek ve mehmet yozgatlı ile sözleşmeleri karşılıklı fesetmiş. baki nasıl gönderilir anlamıyorum. ibrahim kaş gitti, zan la yenilemiyorlar, baki gitti. kim kaldı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar