Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Transferler 2008-2009

fizban

Öne çıkan mesajlar

Soyle ki deger mi degmezmi diye kararsiz kalmislar. Ardanin ne kadar iyi olup olmadigi TSLdeki performansindan anlasilmaz, GS bu sene UEFA kupasinda da cok ciddi rakiplere karsi oynama firsati da bulamamisti o yuzden bu turnuvada izlemeye alip karar vereceklermis. Turkiyenin tum maclarini da Wenger izlemis sozum ona (bu aksam dahil).

Hayirlisi olsun, gs satarsa iyi paraya cok guzel olur, hem arda da yurt disinda daha da gelistirir kendisini :)
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:
Azmodai said:
Arsenal'in Arda icin ciddi teklif yapacagi konusuluyormus ingilterede, arkadaslar bahsetti, 1 aydir gundemdeymis zaten ama cesaret edememisler, simdi kesin istiyorlarmis.

bu ne lan çıkma teklif edecek sanki sfds.

teknik adamla başkan konuşuyor
TA:ya şu arda da hoş çocuk takıma alsak negzel olur di mi
B: ay evet ya ben de 1 aydır takip ediyorum ayaklarını çok güzel kullanıyor
TA:acaba teklif etsek kabul eder mi ki
B: ya kabul etmez, ay yok ben yapamicam
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:
volkan kendini yaktı. yaptıgı salaklıgın pismanlıgını yasıyodur simdi. herkesin izledigi, takımın efsanelestigi bu macta resmen bitirdi kendini.

pismanlığı yasasa lincholu kovalayıp kırmızı kart gördügü macı dusunerek o hareketi yapmazdı serdarda gitti ise koysunlar bi madde alakasız sekilde kırmızı kart görürse (maçla alakasız sekilde) versin 1 milyon dolar bi daha yapıyormu
Sosyal ağlarda paylaş

arsenal'in getirdiği gençleri başka hangi takım getiriyor ki? neler çıkardı wenger neler. öyle bir takip ediyolar ki, hayranım adamlara.

bu arada arda'ya 25 milyon euro falan teklif edilirse bence satılmalı. ne kadar cok istesem de galatasaray'da oynamasını yine de gitmeli bence. hem türkiye sınırlarından rekor bi miktar ödeterek ayrılır, hem de avrupa'da kendi sınırlarını zorlar. biz de onun yerine baska gencler cıkarmalıyız :)
ferdi var mesela robben'im ben diyo pühehe
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...