Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Street Fighter :The Legend of Chun-Li (2009)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Masquerade said:

sf hatrına 1, chun li anılarımıza 1 olmak üzere toplamda 2 puan verip olmamış diyorum.

2/10

maykıl için 1, döner tekme için 1 hakediyor.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bi tek Kristin'in yüzü ve gözleri güzeldi. O yüzden sana puanım 2/10 kanka.

Tüm film boyunca Bison'ın şöyle elektrikli (veya psycho power'lı işte neyse) bi şeyler yapmasını bekledim ama gelmedi. Yazıklar olsun.

Ayrıca evet, bacağını göremediğimiz Chun-li bizden diildir.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
yahu ne kadar kötü bi filmdi bu

batman 4lemesi sonrası gelen bir batman begins, dark knight tarzı ciddileşmiş, karanlıklaşmış bir street fighter bekledim. daha doğrusu sandım. olmadı.

kanal d versin işte aydan aya
aha öyle bi film.
Mesaj tarihi:
açıkçası ben 4 veriyorum. o fazladan puanlarda şundan ki; karşılaştırabiliceğim bişey yoktu, çeşitli karakterlerin bulunması hoşuma gitti, ilerde daha iyilerini yaparlar diye bekliyorum ve gelecek vaad ettiği için 10 üzerinden 4 veriyorum.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ilk kez izledim, chun-li bana verecekse 10 vermeyecekse 0 puan.
birde bison bison dio bakıyom adama bisonla bi alakası yok :D en son bişi bekledim hani kapışıcaklar sağlam bişi olcak ahanda spo veriyorum okumayın

öldü lan?!?! hiç bi olay yapmadı öyle mal mal dayak yedi chun-liden bu mu aaaaaa

Mesaj tarihi:
iğrenç film lan bune.chun-li yi oynayan kız çok tatlı felan ama chun-li ile ne alakası var çözemedim.beyonce ye makyaj felan yapsalar daha çok chun li ye benzerdi
  • Yeni Oluştur...