Bone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2009 Masquerade said: sf hatrına 1, chun li anılarımıza 1 olmak üzere toplamda 2 puan verip olmamış diyorum. 2/10 maykıl için 1, döner tekme için 1 hakediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 http://www.4thletter.net/2009/02/my-review-of-street-fighter-the-legend-of-chun-li-oh-god-why/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Bi tek Kristin'in yüzü ve gözleri güzeldi. O yüzden sana puanım 2/10 kanka. Tüm film boyunca Bison'ın şöyle elektrikli (veya psycho power'lı işte neyse) bi şeyler yapmasını bekledim ama gelmedi. Yazıklar olsun. Ayrıca evet, bacağını göremediğimiz Chun-li bizden diildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 yahu ne kadar kötü bi filmdi bu batman 4lemesi sonrası gelen bir batman begins, dark knight tarzı ciddileşmiş, karanlıklaşmış bir street fighter bekledim. daha doğrusu sandım. olmadı. kanal d versin işte aydan aya aha öyle bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 açıkçası ben 4 veriyorum. o fazladan puanlarda şundan ki; karşılaştırabiliceğim bişey yoktu, çeşitli karakterlerin bulunması hoşuma gitti, ilerde daha iyilerini yaparlar diye bekliyorum ve gelecek vaad ettiği için 10 üzerinden 4 veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Mortal Kombat'tan Lui Kang abimiz için 1 Kreuk ablamız için 1 Çin/Japon çekik göz polis ablamız için 1 Aksiyon hareketleri için gösterdikleri eforlara 1 4/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bonesoul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2009 2 bıle zor eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 kanal d veriyor sanırım bugün bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 veriyo veriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 ilk kez izledim, chun-li bana verecekse 10 vermeyecekse 0 puan. birde bison bison dio bakıyom adama bisonla bi alakası yok :D en son bişi bekledim hani kapışıcaklar sağlam bişi olcak ahanda spo veriyorum okumayın öldü lan?!?! hiç bi olay yapmadı öyle mal mal dayak yedi chun-liden bu mu aaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 bol hadoukenlı bol aleks-pu lu bol psyhco crusherlı bol tigerlı bir street fighter filmi ne zaman görecez eyy ahali ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 dandik film olunca erken çektiler torrentten herhalde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 dragonball'un filmiyle yarışır berbatlıktaymış maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kalbim sıkıştı tvde izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 iğrenç film lan bune.chun-li yi oynayan kız çok tatlı felan ama chun-li ile ne alakası var çözemedim.beyonce ye makyaj felan yapsalar daha çok chun li ye benzerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 çok güzel yüzü var ama öyle deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Yerim lan, şu güzelliğe bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 amam kötü bi oyuncu, ve iki bacağı benım bi kolum eder.. nasi chun li se Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 street fighter 4teki chun-liden iyidir bacakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Film değil hatun konuşuluyor topicte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 filmin konuşulacak bir şeyi olsa konuşalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwanda Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 2 gece once 94 yapımı street fighter ı izledim, dun de bu filmi.. acık ara 94teki film daha iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar