Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

EURO 2008

Luinir

Öne çıkan mesajlar

Ronaldo çok iyi oynuyor. Gerçekten de bu sene dünyanın en iyi oyuncusuydu takdir etmek lazım.

Onun dışında fazla havalı bir adam. Böyle aşırı sinirli gereksiz tavırları falan var. Cantona gibi bir ilah da sinirliydi ama o sinirini bu şekilde göstermiyodu. Bir asalet vardı adamın sinirinde bile, çingene gibi ağlak bir tavır takınmıyodu be :P

Edit : evet messi'nin daha bir 10-12 yıl futbol oynaması, 40 fırın ekmek yemesi falan lazım oraya girmek için. Beckham bile ucundan girer hatta diğerlerinin yanına.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla messi bu genç yaşında zamanının tottisini geride bıraktı bile bence, devam ederse, bir çok adamı geride bırakır.

Ronaldo'ya gelince, adam nerden Tanıyacak Türkiye'yi, ama Fenerbahçe'yi bilmesi gerekti yani, ya da basın uydurması.. Çeyrek Finale gelmiş takım, Amerika bile bilirken, Avrupa'nın göbeğindesin tanımayacaksın.

Basın garip bişi yahu.

Bence Ronaldo'nun tanımaktan kastı, yakın tanıma, elbet duymuştur isimleri, kadroyu vs.. ama hiç maç yapmamıştır, yaptığı da ya 1 ya 2 olduğu ve 3-4 sene belki daha önce olduğu için unutmuştur..

Dil ftw diorm.
Sosyal ağlarda paylaş

messi şuanda sadece yetenek çok rahat adam geçio kıvrılıo gidio fln sonra fıssss
messi büyük futbolcu olsa barcelona final oynardı man. diil;)

cristiano için bekleyip görcez böyle devam edebilicek mi 5 sezon daha
2 sene önce ronaldinho diince ağzımızın suyu akıodu şimdi bi kişinin mesajında geçmio adamın adı

bi de şu beckham'a nolur büyük futbolcu demeyin 16 yaşında kız diilsiniz futbolu bundan daha ii biliyosunuz diye umuyorum adam sadece pazarlama ve marka yaratma harikası, duran topa vurmaktan başka en ufak bir özelliği olmayan bir adam beckham büyük futbolcuysa prekazi ilah olur
Sosyal ağlarda paylaş

Revenge said:
Revenge said:
Büyük futbolculuk sadece yetenekle olmaz.Bu yüzden c.ronaldo nun asla büyük bir futbolcu olamayacağını düşünüyorum.Gelin yazımızı büyük futbolculardan örnekler vererek bitirelim ; Messi,Gerrard,Ronaldo,Beckham,Zidane

messi de öyle zannettiğin kadar olgun ya da mutevazi değil. attıgı bi gol sonrası maradona'ya benzetilmişti. daha bi kac hafta sonra gitti bi de elle attı bunun gazına gelip. yani o kadar masum bi adam değil, ama büyük yetenek. evet sadece yetenek su anda, baska bişey değil. ronaldo da oyle. ama zidane gibi isimlerin yanında hakkaten tartısılmayacak kadar ufak bu adamlar daha. keltos abilerini biraz zor gecerler boyle devam etseler bile.
Sosyal ağlarda paylaş

Beckham tam tersine yarattığı imaj ve popülerite sayesinde futbolu geri planda kalmış, bu yüzden de kendisine (kimi zaman doğru sebeplerden de olsa) antipati beslenmiş, futbolculuğu sürekli eleştirilmiş bir adam.

Oysa imajının ve marka değerinin çok gölgesinde kalıp laf edilse de futbolu da son derece başarılı Beckham'ın. Adamın sadece duran top ustası olduğunu söylemek ayıp.

Real Madrid bile adamın tavırları yüzünden kadro dışı bıraktı da, tam gözden çıkarmışken zorunluluktan oynattı 2 maç sonra satmamak için binbir direndi yalvar yakar elinde tutamadı.

Beckham garip bir adam, öyle çok hızlı değil, hatta bir kanat oyuncusu için yavaş bile sayılır, ama tekniği, top alışı, pas ve ortaları, duran top becerisi, top saklaması inanılmaz üst düzeyde bir oyuncu. Bir brezilyalı gibi kıvrak hareketleri yok ama bir ingiliz gibi tekniğiyle sertliği birleştirmiş, beynini kullanarak oynayan ama maalesef de maç seçip sadece canı istediğinde oynayan bir oyuncu aynı zamanda.

Beckham'ın kötü olduğunu kesinlikle düşünmüyorum, tam tersine bugün futbol dahisi diye ortaya konan genç yetenek diye öne çıkartılan "dünya yıldızları"nın çoğundan daha yetenekli daha iyi bir oyuncu. Ama olur ya hani bazı adamlar ne kadar büyük oyuncu olursa olsun imaj ve isim eksikliğinden gözardı edilirler, işte tam tersine Beckham da imaj ve isim fazlalığından, bunlar futbolunu gölgede bıraktığı için gözardı ediliyor hep sahada.
Sosyal ağlarda paylaş

milliyet.com.tr -- Cristiano Ronaldo said:
“GERÇEĞİ söylemek gerekirse Türkiye’yi hiç tanımıyorum. Ne bir takımını, ne Milli Takımı’nı, ne de bir oyuncusunu. Fakat geçmişten gelen bilgilerimle bizi sert bir takımın beklediğini söyleyebirim. Türkiye genelde teknik ama sert olan futbolculardan kurulu sert bir takım olarak bilinir. Bizim için zorlu bir rakip olabilirler. Fakat şunu da söylemeliyim... Türkiye’den daha çok bizim ne yapacağımız önemli. Çünkü biz mükemmel bir takımız. Mükemmel futbolcularımız var ve daha da mükemmeli arıyoruz.”

rahatladım şimdi
Sosyal ağlarda paylaş

beckham 10 numara topcudur.ama victoria ile evli ve yakısıklı diye cekemiyoruz adamcagızı :)

gençlik yıllarından itibaren maçlarını izleyin.sadece tiple olucak işler değil yani :)

ronaldoya gelince.cok sıkmış.turkiye'yi ve turk topcularını tanımıosa ben neyim.bildiğin şov yapmış
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
“GERÇEĞİ söylemek gerekirse Türkiye’yi hiç tanımıyorum. Ne bir takımını, ne Milli Takımı’nı, ne de bir oyuncusunu. Fakat geçmişten gelen bilgilerimle bizi sert bir takımın beklediğini söyleyebirim. Türkiye genelde teknik ama sert olan futbolculardan kurulu sert bir takım olarak bilinir. Bizim için zorlu bir rakip olabilirler. Fakat şunu da söylemeliyim... Türkiye’den daha çok bizim ne yapacağımız önemli. Çünkü biz mükemmel bir takımız. Mükemmel futbolcularımız var ve daha da mükemmeli arıyoruz.”

rahatladım şimdi

rakibi küçümsemenin ağır bedelini ödeteceğiz inşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:
BiTcH_oFBaT said:

rahatladım şimdi

en son bjk-barcelona maçında böyle cümleler sarfeden bir adam görmüştük. 90 dakka sonunda yüz ifadesinide görmüştük. öyle olur işallah
Sosyal ağlarda paylaş

messi konusuna katılıyorum kesinlikle, henüz büyük bir yıldız değildir. inanılmaz yetenekli bir futbolcudur bana göre. ronaldo konusuna ise katılamayacağım, ronaldo manchester united tarihinin bile en büyük futbolcusu olmaya adaydır. bunu sadece yetenekleriyle değil yaptıklarıyla göstermiştir. elbette bir zidane olabilmesi için 40 fırın ekmek yemesi gerekir, daha çok erken. ancak bana göre ronaldo şimdiden çok önemli bir yıldızdır. ronaldinho kötü örneği ile güçlendirip ronaldo'ya aynısı olabilir diyenler olmuş, ilerleyen yıllarda onu görürüz. aynı zamanda ronaldinho'nun ronaldinho olduğunu bizlere seneye hatırlatacağına inanıyorum.

beckham konusunda ise rewendor'a tamamen katılıyorum ancak beckham antipatisi olanlar için bir video koyuyorum :)

konuyla alakalı olduğu için videolar yerine buraya koydum.
Sosyal ağlarda paylaş

beckham'ı savunanlar çıkmış doğal olarak

ilk olarak adamın imajı bi antipati yaratmıyo bende. dışarda yaptığı hiç ilgilendirmez beni oyununa bakarım

o oyun da büyük futbolcu oyunu değil oyun zekası, duran top yeteneği, pas trafiği iyi kabul kötü de demedim zaten ama büyük futbolcular listesine sokulcak bir adam değil benim için

@rewendor: imajı çok iyi diye futbolu geri planda kalmıyor bence aksine imajı sayesinde iyi olan futbolu mükemmel seviyesine çıkarılıyor o futbolu oynayan bi ton adam var bu saygıyı görmüyolar...
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
aktiftablet said:
BiTcH_oFBaT said:

rahatladım şimdi

en son bjk-barcelona maçında böyle cümleler sarfeden bir adam görmüştük. 90 dakka sonunda yüz ifadesinide görmüştük. öyle olur işallah

Unutulmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...