cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 @mike: hakkaten baya sinir bozucu oluyo hıçkır hıçkır nereye kadar, ağrı fln girdi 5. saatten sonra=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 1 yıldır falan hıçkırmadım sanırım ben. aman aman çok gıcık bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 tellos said: oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooof neyse limon yemekte geçirir bu arada onuda deneyebilirisn. abi ben seni bu yüzden seviyorum ya.efsane pratik fikirlerin var be.helal olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 DoGMeaT said: Delirecem kahvaltıdan sorna başladı su içmeyi nefesimi tutmayı herşeyi denedim. varı başka fikri olan dünde arkadaşlarla biraz alkol aldıktan sonra 2-3 saat hıçkırdım nefret ediyorum diyaframmı neyse artık kesinlikle alkoldendir.başıma geldi biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2008 Sen komaya da girdin zaten. Alkol güzel devam dinlemeyin bu hacıyı :P Ayrıca bana olduğunda nefesimi tutuyorum geçiyo valla. Büyük şoklar da iyi gelebiliyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Vingthor said: annem öldü dedim. hıçkırık geçti 2 saat ağladı göt. Pis herif hahahahahah Yiit birayı kıs biraz, viking gibi içersen hıçkırırsın tabi. Ders çalış ders. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ben viking/dwarf hukukuna iktisas yapcam önce onlar gibi düşünmeyi öğrenmem lazım. annem öldü olayı apayrıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 ben iki gündür hıçkırıyorum. uyurken kesiliyor, kalkınca kaldığım yerden devam ediyorum. artık böğrüm ağırmaya başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2008 Nefes tutup yutkunmak çok etkili bi çözüm. Ağzınızı ve burnunuzu sıkı sıkı kapayın sonra yutkunmaya çalışın. İlk başta baya zor gelebilir, arada bir iki hıçkırabilirsiniz devam edin. Sonunda hıçkırık kesiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 dizleri kırmadan domalıp su içmek hemen geçiriyor. vucudun üst kısmı yere paralel olcak yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 puahuahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 komik ama gerçek. denedim onayladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 malmısın olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 evt bi sakıncası var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Mal said: dizleri kırmadan domalıp su içmek hemen geçiriyor. vucudun üst kısmı yere paralel olcak yani. aahahahahahaha off nasıl bir psikolojiyle bunu denedin çok merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 abi buradanokudum sonra sırtımı duvara dayayıp denedim. ne varki bunda. sarhoştum bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 hiçbir şey yapmayınca daha çabuk geçiyormuş onu anladım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Mal said: dizleri kırmadan domalıp su içmek hemen geçiriyor. vucudun üst kısmı yere paralel olcak yani. ehuh ilk hıçkırık tutmasında denicem bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 yanınızda birileri olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Yanında olsun, arkanda olmasın. Malum. Bide nefesinizi tutup yutkunsanıza lan! Direk geçiriyor işte hıçkırığı. Adamı delirtmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sechil Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 nefesini tut yada biri seni korkutsun (ne kadar işe yarıo bilmiorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 4 sayfadır kimse düşünemedi bunu sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 zahahaha ama önemli olan iyi niyet asdafsdafada "it s not the brain,it s intention" sdaasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 2 sene önce ignobel ödülü bir bilim adamına gitmişti. adam hıçkırığın çaresini bulmuş. anüsü belli bi açıyla basınçla parmaklayınca geçiyomuş. nasıl bulmuş bilmiyorum? allah saklasın godforbidamin (hayır denemedim aga) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2008 bijoloji dersinden bildiğim kadarıyla otonom sinir sisteminin bi anlık (ya da daha uzun) boku yemesinden kısmen kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar