Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bank Asya 1.Ligi

Xobalt

Öne çıkan mesajlar

Eskişehir evet yardım aldı benim fikrimce de. Yanlız Unakıtan dönemine kadar da inanılmaz derecede hakkı yendi Eskişehir'in, direkt olarak adamların önünü kestiler kaç defa o yüzden bir nevi adalet oldu şimdi. Ha bundan sonra yardım istese de alamaz zaten, artık kendi başına. İstese de istemese de artık tek başına mücadele edecek, bunun farkına varsa da iyi olur yoksa sonu kasımpaşa gibi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Luinir said:
BiTcH_oFBaT said:
eskişehir çıkmasın yani. magandalar istemiyoruz bursa gibi.

neden genelleme yapıyorsun ?

eskisehir cikmasin da bolu mu ciksin? otoban giselerinde otobusten inip eskisehir minibusune saldiran taraftari olan denyolar?

gerci pkk takimini destekleyenler de vardi..
Sosyal ağlarda paylaş

la_bombonera said:
eskişehir'i kutlamadığım gibi ilk uçakla aynen 3. ligin dibini boylamalarını temenni ediyorum. yeterince şikeci takım var zaten süper ligde. hakemler kimin köpeği olacağını şaşırdı bi melih gökçek bi rte şimdi de unakıtan...

bu kadar gereksiz bi yorum olmaz ya ... rte yalakalık yapcam die hakemler kasımpaşaya torpil geçse nasıl küme düşsün kasımpaşaa ...
anlamsız anlamsız yorumlar yapmayın ...
milletin başarılarını birilerine bağlamayın...
eskişehirsporda hakkıyla cıktı işte boru gibi ...
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:
abi rezil hakem vs vs dediğiniz adam selçuk dereli dikkatinizi çekerim hehe :) maçı izlemedim ama hakem tarafından bir müdahalenin söz konusu olamayacağını söyleyebilirim hani adam dernek başkanı..

selçuk dereli gayette çok kötü bi hakemdir. nesini savunuyosunki. bizi delirtiyordu gitti fransızlarıda delirtti.

asıl en bombası; eskişehir 12 yıl önce küme düşme sorumlusu olarak bjk'yi gösteriyormuş. fener küme düşse bjk yüzünden düştük dicek. dün parma ve zaragoza düştü onlarında sorumlusu bjk kesin.
Sosyal ağlarda paylaş

Smoke said:
Diyarbakırspora pkk takımı demek esas bölücülüktür, aptallıktır.

şimdi eskişehir - diyarbakır maçında arkadaşım maçtaydı ve anlattıkları:

istiklal marşı okunurken hepsi oturdu ve sarı-kırmızı-yeşil bayrak açtılar.

evet pkk takımı filan asla değil ama onların bu yaptığı nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
asıl en bombası; eskişehir 12 yıl önce küme düşme sorumlusu olarak bjk'yi gösteriyormuş. fener küme düşse bjk yüzünden düştük dicek. dün parma ve zaragoza düştü onlarında sorumlusu bjk kesin.

durup durup da olayı bjk maçına bırakırsan düşersin tabi, bahane arıyolar işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha 2. dakikada kırmızı kart göstermek için oyuncunun rakibin bacağını, kolunu falan kırmış ya da gol olan topu elle çıkarmış olması gerekir.

Maçta 2. dakikada yapılan müdahale mutlak sarı kartlıktır, ancak ne kadar ciddi bir faul olursa olsun direk kırmızı kart bir oyuncunun maçta ilk kez yaptığı bir kusur için yanlıştır.

Ayrıca maçta bunun gibi bir sürü faul yapıldı hem bolulu hem eskişehirli futbolcular tarafından, maçı her iki takımın da 8 kişiyle bitirmesi gerekirdi o halde.

Boluyu kutluyorum, ne yazık ki futbolun kirli bir spor olmasının bedelini böyle ağır ödediler. Eskişehir'in Kadıköy'e geleceği günü iple çekmekteyim.
Sosyal ağlarda paylaş

la_bombonera said:

Maçta 2. dakikada yapılan müdahale mutlak sarı kartlıktır, ancak ne kadar ciddi bir faul olursa olsun direk kırmızı kart bir oyuncunun maçta ilk kez yaptığı bir kusur için yanlıştır.

Allahtan maçta hakemler böyle düşünmüyor, ne demek ya 2.dakikada kırmızı olmaz
0-15.dk lar sarı
15-75.dk lar kırmızı
son 15dakika siyah fln
Sosyal ağlarda paylaş

la_bombonera said:
Daha 2. dakikada kırmızı kart göstermek için oyuncunun rakibin bacağını, kolunu falan kırmış ya da gol olan topu elle çıkarmış olması gerekir.

Ayrıca maçta bunun gibi bir sürü faul yapıldı hem bolulu hem eskişehirli futbolcular tarafından, maçı her iki takımın da 8 kişiyle bitirmesi gerekirdi o halde.

Boluyu kutluyorum, ne yazık ki futbolun kirli bir spor olmasının bedelini böyle ağır ödediler. Eskişehir'in Kadıköy'e geleceği günü iple çekmekteyim.

pozisyonu izlemeden yorumlayanlara hastayım. 2.dkda kırmızı olmaz ahahhasdhashd.
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:
Smoke said:
Diyarbakırspora pkk takımı demek esas bölücülüktür, aptallıktır.

şimdi eskişehir - diyarbakır maçında arkadaşım maçtaydı ve anlattıkları:

istiklal marşı okunurken hepsi oturdu ve sarı-kırmızı-yeşil bayrak açtılar.

evet pkk takımı filan asla değil ama onların bu yaptığı nedir?

toplıycaksın rakip taraftarsız maca, atıcaksın bi bomba. terorist kürt = pkk. vatan haini işte herifler daha neyini savunuyosunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...