PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 niye zevki kaçsın yahu stoper adamın forvette gezinmesine ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 forvete gıremeyen dırek cıkar oyundan o yuzden zevkı kacar. ben stat sıstemı olsun. oyun basında defansıf bır alandaysan statların orda max ceksın. kendı bolgenden cıktıgın anda pastan suta tum statların kendı bolgen dısında kaldıgın sureye baglı olarak basta yavas, sure uzadıkca hızlanarak ınsın. sorun cozulur. ayrıca her oyuncu sahada basladıgı pozısyona gore stat alsın. defansıf adamla forvet ın tackle aynı burda. gercek hayatta defansıf oyuncular da arada gol atıyorlar, ama butun zamanlarını karsı kalede gecırmıyorlar. boylece cokta gercekcılıkten uzaklasılmamıs olunur. kondısyon olayı da mutlaka gelmelı. top nererde 22 kısı orada. dakıka bası ofsayt oluyor o yuzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 adı çok kötü abi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Panter Holy, adam dedicated kaleci :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 geceleri oynayın iyi maçlar yapılıyo, betadan cıksın saglam turnuvalar döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 ulan haala giremedim. elini yüzünü öptüğümün siyah ekranı, elini yüzünü öptüğümün acayip hatası. olcak iş mi ulan :(:(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 nickim Remy Lebeau oynuyorum bazen çok zevkli oluyo bazen hiç tad almıyorum. ama genede sıkılmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 O hata bendede var, biri çözümünü söylesin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 arkadaslar gazla takim makim kurduk sonra ses cikmadi farkindayim ama oyunun hazir takim sistemine gecmesini bekliyorum, bu mevcut duzende hepimizin ayni takima girmesi falan cok zor. bir de oyun beni bir yerden sonra baydi... biraz daha gelismesi lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2008 huun said: Holy said: Oliver Kahn'da burda. Mevki farketmez kaleci mevkisi açılana kadar her yerde oynarım. son maç senle ilerdeydik, bak allah aşkına söyle nasıl kral topçuyum ama? 2 penaltıyı gole çevirdim tek maçta o maçı aldık, sonra ara paslarım olsun, ortalarım olsun he?Kanatları süper kullanıyosun ama takdir ediyorum o maçı da hatırlıyorum takımımız da fena değildi =) Bir takım kursak aslında artık süper olucak sağ kanada direk maykıl kent :) Asteroth said: Holy said: Oliver Kahn'da burda. Mevki farketmez kaleci mevkisi açılana kadar her yerde oynarım. Oliver Kahn sen miydin yahu? Güzel takım oyunu yapıyorsun sen, beğeniyorum ben oyununu.Teşekkürler =) Ben de seninle oynadığım maçları hatırlıyorum tecrübeli nadir adamlardansın pas atarken seni arıyodum ben oyunda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 pas atamayınca ana avrat kufur eden yobazlar olmasa bide.oyuna kaydolurken iq testi falan yapsalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 daha bekliyimmi gelişmesini sizce yoksa başlıyımmı oynamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 ilk maçımda 2 gol attım heh. lamer eser gol atamadın mı pes prosu =) güzel oyunmuş sevdim ben fakat oyuncular her zamanki gibi tabii. oyun beni 5 numara yaptı değiştiremiyorum, hep 5 mi olacağım şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Aiko said: daha bekliyimmi gelişmesini sizce yoksa başlıyımmı oynamaya Hiç başlama, kanser olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2008 çok salak bir üyelik sistemi var,bir ton isim denedim 1-7 karakter arası olacak diyor,yazıyorum 4-6 olacak diyor.dgdfg şeklinde bile denedim yapmadı üye küfrettim çıktım. edit:üye oldum en sonunda ssdf nathan fisk isim soyad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 danny meehan benim oyuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Silphatos said: ilk maçımda 2 gol attım heh. lamer eser gol atamadın mı pes prosu =) güzel oyunmuş sevdim ben fakat oyuncular her zamanki gibi tabii. oyun beni 5 numara yaptı değiştiremiyorum, hep 5 mi olacağım şimdi? yok lan bende attım. dsadsa artık hayatın boyunca 5 numara kalıcaksın. üstünden çıkaramıcan o formayı lfkasa bu arada kalecide olunmaya başlamış. maçlar artık 20-20 bitebilicek hdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Dandik ama dandik olduğu kadar eğlenceli bir oyunmuş. Betada olduğunu unutmamak lazım. 3 maç oynadım. İlkinde orta saha verdi, bol asist az gol ile kapadım. Sonraki iki maçımda çakılı defansta marifetlerimi sergiledim hatta defanstan yaptığım(!) birkaç assistim var, lol. İsim Leeroy Jenkins, görürseniz bir selam çakın birlikte oynarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Bi gün/saat belirleyip aynı anda girelim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 hadi girin asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 "aq"nun kullanımına göre küfür olduğunu düşünen, v yerine w kullanan, 2 numaranın forvet olduğunu zanneden GMler var. Çok eğlenceli, adeta Nebula'nın ilk günlerine geri döndüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 geçenlerde 11'e 11 bi maçta oynadım oynamaz olaydım 22 kişi bi topun peşinden koşuyo ama gerçek anlamda aslında 21 ben hep boşa kaçtımda top kimsede durmadaki 20 dk boyunca orta yuvarlakta döndüler bende çıktım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Hep defans geliyor kusucam artık ehueh. Aslında bunun iznini alıp Paticik'e açıcan bi sunucu, kendi aramızda oynicaz misler gibi, şahane olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 5 kere kaleciyle karşı karşıya kaçırınca,hayatımda halı sahalarda yemediğim küfürü yedim dsfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2008 evet mükemmel olur cidden ama izin verirmi acaba oyunun sahibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar