kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 sezyum'un da çok seveni var hala da kaan update olayını ciddiye almıyor..
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 burda sokakta koşan bi ronaldino serisi vardı cok şaaneydi
ad3m Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Eğlenceli bir siteymiş =) sen bana birini android şampiyonşip: Bu adamın benzetmeleri 1e1 valla helal olsun özellikle marstaki yaratık vs Şahin K. sandalyeden düşmeme sebep olmuştur. Helal vallahi helal
Selamon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Aman ne yaptınız ya, 1 saatimi yedi alçak site. Eğlenceli şeyler var ama, user tabanlı olması güzel olmuş. Sitenin içeriğinin yüksek sayıda olmasını ve sıkılmadan gezilmesini sağlıyor.
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 http://www.bobiler.org/upload/photographs/1195907I.jpg biteros mendez(resident evil 4) ömer ulusoy OHA!
PhysX Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2008 aslında yeteneğim olsa katılıcam da ben yapamam öyle resimler gifler benim çok sevdiğim şu; fikir cuk oturmuş reklama..
Reb1rth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2008 eksisozlugun resimlisi vallaha :D sokadens gibi acayip kelimeler de olmasa güzel olcakmış
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 çok hoş bir sietymiş bookmarklarıma girdi anında
CoolRider Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2008 İçerik Güzel fakat dizayna alışamadım bir türlü.
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 19, 2008 [cok ısınmasa iyi işlemci de arada sövdürüyo böyle şeyler yaptırıyo kendine... ] yardı gündüz vakti
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2008 Çıksa best seller olacak kitaplar'dan harika harika harika detaylara kadar harika
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Bu ara yavaşlıktan ağlıyor site. Son dönemde yöneticilerin taraflı davrandığı ile alakalı şikayetler arttı. Doubloon un bi montesi sokadensler çoğunlukta olduğu halde birden anasayfaya ışınlandı ve sokadens düğmesi kalktı. Bobiler isyan etti. En çalışkan ve yaratıcı üyelerden Diablo FEYK acc. alıyorsun kendine oy veriyorsun iftiraları üzerine siteyi bıraktı. Son olarak, ben dahil çoğu kişi siteye artık yavaşlığından dolayı takılmamakta. Resim üzerine dayalı bi sitenin yavaş olması ölüm demektir maalesef.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Nasıl yani? Bi de hayran kaldığım montelere devam edeyim
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 bobiler'i bırakmamın bir sebebi de çok salakça resimlere + oy verilmesiydi.Böyle ilkokul çcouklarının bile gülmediği şeyler çok fazla oy alırken çoğu kişinin yaptığı orjinal şeyler aynı değeri almıyordu. 2 tane montem vardı zaten dandikti,ezdiler seni ağlıyorsun,malsın demeyin şu roket adam gibi.Tamamen gereksiz bir hale geldi bobiler,aradaki iyiler olmasa hiç girmezdim,girmiyorum da zaten edit:mesela üstteki gibi salakça şeyler,
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 roket adam said: Nasıl yani? Bi de hayran kaldığım montelere devam edeyim anlayan anladı.
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Ya şimdi dediğin bir yere kadar doğru da, kime göre neye göre? Sana göre çok harika bi monte başkasına göre çok iğrenç olabiliyor, keza tam tersi de. Herkesin beğenisi aynı olmak zorunda değil. Bazen çok güvendiğim monteler sokadens manyağı oldu, bazen de beklemediğim monteler harika oy aldı. Oyu umursamıyorum pek, zaten umursamamak lazım. Orada bir şekilde, yaratıcılıkla ya da yetenekle kendimi göstermekten mutlu oluyorum ben. Ekleme: He bi de ozan her sözünde ayar verme çabası olmasa, böyle güzel güzel tartışsak daha hoş olmaz mı acep?
Azmodai Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2008 abo bizim de *chanimiz oldu artik. taklit damgasini vurup yerleyecektim ama baktim guzel orjinal geyikler cikarmislar.
yicit Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 uzundur girmedim böle bi gaz doluyo insan giriyo sonrası iş güç derken gelmiyor, malum emek gerektiren site emeğe saygı !
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2008 Her şey iyi güzel de, bende hep aşırı yavaş açılan bi site imajı bırakmış. Şu an da bakımdayız, sonra açılacaz falan diyo. Yavaşlık yüzünden hiç takip edesim gelmiyo malesef.
Öne çıkan mesajlar