Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bobiler.örg

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Eğlenceli bir siteymiş =)

sen bana birini android şampiyonşip:
Bu adamın benzetmeleri 1e1 valla helal olsun özellikle marstaki yaratık vs Şahin K. sandalyeden düşmeme sebep olmuştur.

Helal vallahi helal

Mesaj tarihi:
Aman ne yaptınız ya, 1 saatimi yedi alçak site. Eğlenceli şeyler var ama, user tabanlı olması güzel olmuş. Sitenin içeriğinin yüksek sayıda olmasını ve sıkılmadan gezilmesini sağlıyor.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Bu ara yavaşlıktan ağlıyor site. Son dönemde yöneticilerin taraflı davrandığı ile alakalı şikayetler arttı. Doubloon un bi montesi sokadensler çoğunlukta olduğu halde birden anasayfaya ışınlandı ve sokadens düğmesi kalktı. Bobiler isyan etti. En çalışkan ve yaratıcı üyelerden Diablo FEYK acc. alıyorsun kendine oy veriyorsun iftiraları üzerine siteyi bıraktı.
Son olarak, ben dahil çoğu kişi siteye artık yavaşlığından dolayı takılmamakta. Resim üzerine dayalı bi sitenin yavaş olması ölüm demektir maalesef.
Mesaj tarihi:
bobiler'i bırakmamın bir sebebi de çok salakça resimlere + oy verilmesiydi.Böyle ilkokul çcouklarının bile gülmediği şeyler çok fazla oy alırken çoğu kişinin yaptığı orjinal şeyler aynı değeri almıyordu.

2 tane montem vardı zaten dandikti,ezdiler seni ağlıyorsun,malsın demeyin şu roket adam gibi.Tamamen gereksiz bir hale geldi bobiler,aradaki iyiler olmasa hiç girmezdim,girmiyorum da zaten

edit:mesela üstteki gibi salakça şeyler,
Mesaj tarihi:
Ya şimdi dediğin bir yere kadar doğru da, kime göre neye göre? Sana göre çok harika bi monte başkasına göre çok iğrenç olabiliyor, keza tam tersi de. Herkesin beğenisi aynı olmak zorunda değil.
Bazen çok güvendiğim monteler sokadens manyağı oldu, bazen de beklemediğim monteler harika oy aldı. Oyu umursamıyorum pek, zaten umursamamak lazım. Orada bir şekilde, yaratıcılıkla ya da yetenekle kendimi göstermekten mutlu oluyorum ben.
Ekleme: He bi de ozan her sözünde ayar verme çabası olmasa, böyle güzel güzel tartışsak daha hoş olmaz mı acep?
Mesaj tarihi:
Her şey iyi güzel de, bende hep aşırı yavaş açılan bi site imajı bırakmış. Şu an da bakımdayız, sonra açılacaz falan diyo.
Yavaşlık yüzünden hiç takip edesim gelmiyo malesef.
  • Yeni Oluştur...