Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chelsea-Fenerbahçe


Jandor

Öne çıkan mesajlar

Hani Chelseanin bişey yapmasına da gerek yok, FB o kadar saçma hatalar yapıyo ki. Bir de sol kanattaki oyuncular devamlı ayakları kayıp düşüyolar özellikle deivid, ilginç.

Ayrıyetten Chelsea'de öyle ahım şahım takım değil, Semih'in alexin atacağı bi sürü pozisyonu harcadı hayvanlar, Fener az dikaatli oynasa kazanır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o bakımdan bende uyuzum
aziz yıldırım falan görmemiş çeyrek finale çıkmış gs ye bok atıyor ama olsun sonuçta türkiyeyi temsil ediyor fener

online bir futbol oyununda bir türk arkadaş chelsea dedi bir polonyalı gays diye cevap verdi
sonra türk fenerbahce dedi
polonyalı turks dedi

fenerbahce demek türk demek sonucu çıkıyor burdan :)

herneyse ilk yarı 1-0 yenik girdi fener

ilk 15 dakika cehennem gibiydi en az 5-6 yer fener demiştim ama sonradan toparladılar.
2. yarı çok değişik olabilir.

İçimden bir ses fener turu geçicek diyor
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir şey yazdım



http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=13032194



çok kesin bir şekilde iddia ediyorum, ikinci maç sebebiyle fenerbahçenin elenmesinin iki tane sorumlusu vardır, alex ve deivid. neden diyeceksiniz, şöyle açıklayayım, fenerin hücumundaki en önemli isimlerden ikisi bunlar değil mi? böyle önemli bir maçta, bu iki oyuncunun vasat seviyede oynama lüksü var mıdır allahaşkına? yerden kalkmayan alex, hatalarla dolu deivid derken fener ceza sahasına adam akıllı giremedi, haliyle bir türlü gelemeyen golle birlikte yarı finalin ismi de belirlendi bence. defans minimum hatayla oynarken, oyuncuların neredeyse tamamı hatasız oynuyorken, vasatın oldukça üstünde performans sergiliyorken sen gidip chelsea'ye karşı vasat performans sergilersen, maçtan düşmen dakika sürmez.

3 şey daha var eklenmesi gereken:

1- zico maça semih'le başlayarak yanlış bir tercih yaptı, oyundan çok çabuk düştü semih, potansiyeli boşa gitti tamamen, daha geç girseydi fenerin şansı daha fazla olabilirdi

2- roberto carlos olsaydı daha iyi olurdu tabi ama sonucu değiştirmezdi bence, eninde sonunda fenerin gol atabilecek durumda olması gerekiyordu, bu da fenerde yoktu ne yazık ki o kadar

3- fener bence oldukça iyi oynadı; chelsea de iyi oynadı; ama golün çok çok erken gelmesi, ondan sonra da iki takımın denk futbol sergilemesi (bir yandan da ziconun bence, oyunun son dakikalarına kadar adam akıllı oyuna müdahale edememesi) yüzünden karşılık gelmedi gole, haliyle de chelsea tur atladı.

sonuç olarak, chelsea'nin kadrosu daha iyi olsa da bana göre iki takımın da eşit şanslara sahip olduğu bir maçtı; fener yenilmiş olsa da gelecek vaad ettiğini kanıtladı ve avrupa'da kendine bir yer edindi, bu açıdan onlar için önemli bir sonuç, ha ben galatasaraylıyım, galibiyete sevinirim ama mağlubiyetle kazandıkları hepimizin kazancı olmuyor pek*

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"fener iyi oynadı, dayandı, başabaş mücadele etti" demek isterdim ama malesef diyemiyorum.
chelsea fazla yüklenemedi, fenerbahçe defansını kolay geçemedi denilebilir fakat chelsea'nin kontrollü futbolunun başarıyla uygulanmasının sonucuydu bu bence.
zira 21. yüzyıl futbolunda ezici futbolun göstergesi rakip takıma saldırma ve presle boğmaktan çok, sonuca giden yolda en optimum futbolun sergilenmesidir. chelsea istediği dengeyi 4. dakikadan sonra kurdu, maçın sonuna kadar da bırakmadı. yani chelsea ezici bir futbolla fenerbahçeyi eledi malesef ):
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

"fener iyi oynadı, dayandı, başabaş mücadele etti" demek isterdim ama malesef diyemiyorum.
chelsea fazla yüklenemedi, fenerbahçe defansını kolay geçemedi denilebilir fakat chelsea'nin kontrollü futbolunun başarıyla uygulanmasının sonucuydu bu bence.
zira 21. yüzyıl futbolunda ezici futbolun göstergesi rakip takıma saldırma ve presle boğmaktan çok, sonuca giden yolda en optimum futbolun sergilenmesidir. chelsea istediği dengeyi 4. dakikadan sonra kurdu, maçın sonuna kadar da bırakmadı. yani chelsea ezici bir futbolla fenerbahçeyi eledi malesef ):
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mactaydim, fener kotu oynadi. Kotu bir macti. Ama bizimkiler 2 top atabildigi zaman chelsea`ye cehennem yasatir duruma geldik mac boyu. Ama surekli tempoyu yok eden top kacirmalar, ayagi kayip dusmeler basimiza geldi. Alex ve Deivid yorumuna sonuna kadar katiliyorum. Chelsea`nin gercek gucu bu mudur bilinmez ama Fener`in bu degildi. Ben pas yapan, sut ceken bir Fenerbahce gormedim.

Biz bu takimi yenerdik, yari finalede cikardik ama bu kotu oyun yuzunden gitti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Devid'in yapacaği pek bişey yoktu bence. Bütün takim ayni şekildeydi. Topu sadece kendi yarimizda oynayabildik. Karşı yarı sahaya geçen kayboluyordu zaten. O nedenle sadece devid değil, ilerdeki kimse hiçbirşey yapamadı. Chelsea baskı kurmadı , riske girmedi hiç aslında. Tamamen oyunu kontrol altında tuttu. Eminim 3 gerekse onuda atarlardı.

Sonuçta buraya kadar gelmekte başarı. Umarım seneye ve ilerki senelerde dahada iyilerini yaparız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben tum kalbimle bu başarının kalıcı olacağına inanıyorum ole 1 senelik bı çıkış deil bu çunku artık herkes bu takımın potansiyelinn farkında artık yabancı oyuncularda gelirken cok fazla dusunmicek bu basarı aynı zmnda cok guzel bir reklam oldu bizim için ztn artık bunn ardında ligi bırakmayız ve %70 şampion oluruz sene sonundada 1 yırtıcı forvet vede devamlı bi sol kanatla bence bu basarı dahada ileriye goturulebilr.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle Galatasaraylı oldugumu belirtmek istiyorum ve söyleyeceklerime geçeyim;

•Fenerbahçe'yi ECL'de izledik, hepimiz gördükki Fenerbahçe ligde olduğu gibi güzel top yapan ve bu futbolsuz dönemimizde Türkiye'nin tek 'futbol' oynayan takımıdır. Yalnız Fenerbahçe'nin bu noktaya gelişindeki şanslarını es geçmemek gerekli diye düşünüyorum. Şunu söylemek gereklidir, Galatasaray da UEFA kupasını kaldırdığı vakit aynı şansları elinde tutuyordu ve bu şanslarını iyi degerlendirdi. Fenerbahçe'nin çeyrek final başarısını Galatasaray'ın çeyrek final başarısıyla denkleştiremeyiz, bunun nedeni Galatasaray çeyrek finale gelirken rakipleri o'nun ne kadar kuvvetli ve tehlikeli bir takım oldugunu biliyordu.

•Bu son söylediğim dogrultusunda fark ettigim bir iki şeyi söylemek istiyorum. Öncelikle 1. ve 2. Sevilla maçlarını ele alırsak (hep çevremdeki insanlara da söyledim), Sevilla Fenerbahçe'yi çok hafife aldı ve deyim yerindeyse 'şımardı'. Ilk maçta Fenerbahçe'nin attıgı son golü hatırlayalım, Sevilla teknik direktörü takımına geride durmasını haykırırken Sevilla 5-6 adamla hücum etti ve golü yedi. Aynı şekilde 2. maçda da son dakikalara dogru herşeyin bittigini düşünerek Fenerbahöe'yi hafife aldı ve turu kaybetti Sevilla. Bu 2 maça ek olarak birde Kadıköy'de oynana Chelsea maçı var; bu maçta da Chelsea ilk yarı oynadıgı olagan üstü iyi 'futbol' ile Fenerbahçe'yi sahadan silince ve 0-1 önde kapatınca maçı kazandıklarını düşündü ve takımı canlı tutabilecek oynamasa bile takımı oynatbilecek Lampard'ın cıkmasıyla Chelsea'nin 2. yarının ilk 10 dakikada devam ettirdigi güzel futbol ortadan kalkıcna Fenerbahçe canlandı ve maçı kazandı.

•Bu söylediklerim ile Fenerbahçe buralara şans eseri gelmiştir demiyecegim. Nasıl Galatasaray'ın UEFA kupasındaki basarısı tesadüf değilse bu da tesadüf degildir, ancak yabancı takımlar ismen büyümemiş kulüpleri hafife alabilirler. Buna ek olarak sunu da söylemek gerekli arkadaşlar, Fenerbahçe sahade "yenebiliriz" diyerek oynadı ve öne geçtikleri her maçta istedigi sonucu elde etti çünkü sahadaki büyük takımlar (Inter, Chelsea, Sevilla vs.), bu gibi takımlara karşı geriye düştüklerinde "ya kaybedersek" diye oynarlar. Bu zihniyet farklılıgı da Fenerbahçe'yi bir adım önde tutmustur.

•Eveet, bu kadar konustuktan sonra söylenmesi gereken şey şudur; eğer Fenerbahçe, önümüzdeki senelerde bundan daha iyi bir başarı sergilemek istiyorsa bu oynadıgı 'futbol'un kat kat daha iyisini ve istikrarlısını oynamalıdır çünkü seneye Fenerbahçe'yi 'bir türk kulübü' olarak değil Fenerbahçe olarak tanıyacaktır avrupalı takımlar. Bugün Galatasaray'ın avrupa kupalarındaki başarısızlıgının bir bölümü de bundan kaynaklanmaktadır. Galatasaray ismen kendini kanıtlamış bir kulüp oldugu için, hiçbir avrupa kulübü galatasaraya karşı 'şımarıklık' yapmaz. Eğer dikkat edeniniz olduysa, Kadıköy'deki maç ile ilgili olarak Chelsea'li birçok futbolcu bu dediklerimi dogrulayacak şeyler söylemişlerdir. Birkaç örnek vermek gerekirse:

Kalou;
'So we didn't kill them off and they came back so I hope that we will come back together and do it better at home,'.

'We sometimes play easy and we think everything is done. In Istanbul we got damaged because we had the opportunity to win the game and we didn't do it'

Ballack;
'In the first leg against Fenerbahçe, it was our fault that we lost the game.'

'But it is not easy, we saw this in the first game, everybody thought after the first 45 minutes that it should be an easy win for Chelsea and then the game changed. '

Çevirmeyi dilerdim ancak herkes kendi çin bu röportajları çevirirse daha uygun olur diye düşünüyorum. Genel anlamda Kalou Ilk maçta Fenerbahçe'yi tam olarak bitirmeden kazandıklarını düşnüp kaybettiklerini söylüyor. Ballack da aynı şekilde hatanın kendilerine ait oldugunu ve ilk 45 dakikadan sonra herşeyin Chelsea için çok kolay olacagını düşündüklerini belirtmiş.

Okuyan ve okuyacak arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden.

Sabahın erken saatleri olarak kabul ettigim bir vakit oldugundan ve yeni uyanmıs oldugumdan yazım yanlışları yapmışsam affola.

Röportaj parçaları www.chelseafc.com dan alınmıştır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Geçmiş olsun.
Türkiye sıralamada 11. liğe yerleşti. 1 sıra daha atlayabilseydik şampiyon direk olarak katılacaktı. GS veya BJK bi üst tura cıkabilseydi herelde 10. olurduk. Neyse artık gelecek sene bizi bekler.

Bu arada Man U ve L'pool final oynayacak herelde, kesin gibi bişey. Ne Barcelona ne de Chelsea bu futbolla yarı finalde bi halt yiyemez.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ahahaha
yazikk olmadi galba
tuhhh
ahaha
ama cok depresyondayim ussu oynamistim chelsea macina
liverpool tuttu porstmouth tuttu
chealse bi ucuncu gol atamadi
ahahahaha

evet galatasaryliyim evet cok elendim fener kaybedince

oh be anasini satiyim fenerli kimse yok cevremde
dalga gecemedim
hane maci izledigimden deil livescore.com dan bakiyodumda
yane ossun
seviyorum bunu
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet chelsea bişey oynamadı. ama fener'de oynamadı. yani 2 tane her kalecinin kurtarıcağı pozisyonlara üzülüyorlar.

sen semih'i oyundan uğur'u oyuna alırsan olucağı bu yani. kim vurucak kafayı o ortalara. bence kazım gereksizdi. yarıda alıcaktı uğur'u o zaman golü atardı fener. bu maçı zico elleri ile hediye etti.

chelsea de zaten işler karışıktı hala karışık yani. çok kötü bir teknik direktörleri var. benitezli liverpool neye sahadan siler chelsea'yi.


ayrıca maçı anlatan 2 moltofonda gerçekten çok gerizekalı yani. bu kadar kötü spikerlik ben görmedim yani. maçlardan soğutuyorlar. gidip dövmek istiyorum ikisinide.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...