Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half-Life 3

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

valla yeni ne söylenti var görmedim ama gelecekse de heyecanlanmıyorum çünkü headset satmak için filan yaparlar muhtemelen. gerçekten pc'de fare/klavye oynanacak birşey olursa bakarım.

• Like 1
  • Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

Malesef o eski klavye mouse ile devrimsel oyunlar yapabilen ne kadro kaldi, ne bakis acisi kaldi artik. 
Gaben de demis iste yeni teknoloji olursa yaparlar 3ü, yoksa simdiye kadar yapilmis oyun mekanikleriyle yeni bi oyun gelmez. 

• Tesekkurler 1
Mesaj tarihi:

Ya ray tracing ve portal mekaniklerini yedirirler hikayeye, al sana yeni HL. Alyx gibi bir işe kalkışacaklarını sanmıyorum. 
Alyxi kaç kere kaç kişi oynadı yani… 

Ama HL2 hala kendini oynatıyor mesela

Mesaj tarihi:

alyx'i 3 kere oynadım bu arada, açık ara replayability'si epppey yüksek bi oyun, VR oyunu diye meh möh yapıyo insanlar ama gelmiş geçmiş en iyi 10-20 oyun arasına koyarım net. PC, konsol hepsi dahil.

Mesaj tarihi:

kapanışı yaptıracak olm adam emekli olacak gidecek zaten. düzgün bi pc oyunu gelir. zaten önceki sayfada falan yazmıştım dana gibi adam almışlar. fikir ve gameplay konusunda da yapılabilecek bir sürü şey çıkar daha.

donanım değil de, yanına sürpriz bir işletim sistemi de gelirse hayır demem.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Uzun zamandır yapmıyorum ama eskiden birden fazla işletim sistemini aynı anda kurardık yenisini denerken sonra boot sırasında hangisini açıcağımızı seçerdik, windows xp, windows vista gibi falan. 

Steam bu şekilde çalışan tüm sistemin kaynaklarını sadece ve sadece oyun için kullanan bir sürpriz işletim sistemi ile gelse , discord ,web browser, müzik çalar vs vs tarzı oyun oynarken lazım olabilecek şeyleri de çalıştırsa %20-%30 gibi daha yüksek performans alsak oyundan inanılmaz bir şey olurdu. Tabiki zor ve hayal gibi ama steam pc gaming için ne yapabilir diye düşününce en ekstrem atılımları bu olurdu heralde.

AmoRPHouS tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Bone, 20.03.2008 17:57 tarihinde dedi ki:

Ne zaman çıkacak bu oyun?
2010'a kadar sarkmaz umarım bu sefer.
2008'de çıkma ihtimali nedir?

µh, 07.01.2025 16:50 tarihinde dedi ki:

Bu sefer harbi geliyor sanırım, çalkalanıyor her yer.

acele etmesinler ya, bir 15 sene daha bekleriz.

Mesaj tarihi:
razzRaziel, 08.01.2025 01:28 tarihinde dedi ki:

kapanışı yaptıracak olm adam emekli olacak gidecek zaten. düzgün bi pc oyunu gelir. zaten önceki sayfada falan yazmıştım dana gibi adam almışlar. fikir ve gameplay konusunda da yapılabilecek bir sürü şey çıkar daha.

donanım değil de, yanına sürpriz bir işletim sistemi de gelirse hayır demem.

CSGO'ya doğru düzgün bir anti-cheat sistemi koyamayan adamların HL2 Episode 3 yapması biraz imkansız.

Mesaj tarihi:

"In the middle of his trip to Antarctica, multimillionaire Gabe Newell is said to be passing through the city of Puerto Natales, in the Magallanes region. The information was published by DF Más, who pointed out that the information was confirmed by a local tour operator. The aforementioned media also reveal that in recent weeks, private jets, cruise ships and yachts worth US$100 million have been spotted in the area".

Hmmm ..

• Yeni Oluştur...