Aceace Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Lan lan... Steam az önce DotA 2'ni update'le bilader dedi. Taaam sonunda Medusa geldi heralde diye update news'e bakarkene aha bunu gördüm. Reclusive Valve boss and mighty beardsman Gabe Newell spoke with The Verge in an interview at the Consumer Electronics Show today, sharing precious additional details on the studio's Steam Box hardware project. Among other topics, Newell discussed his interest for biometric control setups, the "giant sadness" of Windows 8, and the changes to Valve's game design structure. Oh, and Half-Life 3. (Just kidding about that last part, but we saw you jump a little in your chair.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 adi herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=XRryGWqBNs8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 ahaha cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 sırada konuyu hortlatıp heyecan yaptıracak benim, şimdiden diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 http://www.gamingheads.com/newsletters/069b7de329e29300a138ed67f0916e3c74.html Biz HL3'ü bekliyoruz, bu da odamda beklesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 300 dolar cebinde beklesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 kötü yau, bildiğin tombul yapmışlar adamı. hiç beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 aslında biliyo musun öyle bi kıyafeti biri giydiğinde ortalama fiziki özellikleri böyle olmalı. yani biz oyunda daha ince karaktere alıştık tabii ama böylesi olması gereken. ha şöyle bi bakınca göze hoş görünmüyor estetik olarak o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 işte yıllardır sabırsızlıkla beklenen hl3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Deacon said: Boyle durduk yere uplayip olay yaratan bir sonraki insan ben olcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 yeterince etkili olmamış ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 confirmed: E3 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 mulgear6 said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 goldbären said: confirmed: E3 2013 ama harbiden ban !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Xenocide said: mulgear6 said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 sadece ban ile bile bırakılmaz bu. en ağır cezalar uygulanmalı. mesela telefon, mail vs ne kullanıyorsa hepsini spam listlere eklemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 çok tatlı lan, sonuçta sahibi benim buranın ve yaşamana izin veriyorum ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Tuor_annare said: umarım konmamıştır http://i.imgur.com/UydSg.png Ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=GSDY2LwYie4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Silphatos said: çok tatlı lan, sonuçta sahibi benim buranın ve yaşamana izin veriyorum ayı gördünüz mü yönetimden torpilliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Jim_E_Rustler said: Tuor_annare said: umarım konmamıştır http://i.imgur.com/UydSg.png Ya ahaha AHAJSDHJAKSHD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Ben beklemiyorum artık bekleyince daha çok acıyor :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 film geliyomuş. Ya Portal'a, ya HL'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar