Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Bikaçgündür yatağa yatıp uykuya daldıktan bikaç dk sonra rüyamda herhangi biyerden düştüğümü görüp sanki ayağım gerçekten yerden kesilmiş gibi irkilerek birden uyanıorum bu bitür hastalıkmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 hayır degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Banada çok fazla olur ve ayrıca ne hikmetse bu tür bir uyanış zamanı sanki salgıladığım tükrükten boğulma hissine kapılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cynthia Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 ben daha uykuya dalamadan yaşıyorum bunu. sinirsel ya da kaslarla ilgili bir şey de olabilir gibime geliyor (tabi abartılı derecede ise.) veya atıyorum, yükseklik korkun varsa bununla bağıntılı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Bende yükseklik korkusu yok ama yaşıyorum.Ayrıca hani aşırı sıkıntı bunalım falanda değil belki ilintilidir ama kesinlikle direk onunla bağdaşmaz çünkü en sıradan günlerde bile olabilmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bugun rüyamda beni kovalayan adamdan 100 metre koşusu yapar gibi kaçarken bana yaklaşınca tekme atarak kurtulmayı deneyerek uyandım, fail düşer gibi uyanmaktan daha iyiydi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 çok net olmayan biyoloji bilgilerimden hatırladığım kadarıyla hücrelerde üretilen atp depolanamadığından ve harcanması gerektiğinden vücut uyku haline geçerken bu tip tepkilerle bunları kullanma yoluna gidiyor gibi bir açıklaması vardı sanırım. Yatmadan önce fazla hareket gerektiren bişeyler yapıyorsan sebep bu olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Kafana takmışsındır bazı şeyleri. 1-2 güne geçer. Geçmezse iyi örtün ne diyeyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 herkesde olur ama nadiren.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Yükseklik korkun var mı? Benim var, sık sık geliyor benim başıma da. Geçen gün ne alakaysa 3,5 aylık köpeğimi at niyetine kullanıyordum, o biryerden atlıyordu ben uçurumdan aşağı uçuyordum fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Evet var ama neden eskiden olmuyordu ozaman bunu anlamıyorum bide yine arada sanki deprem oluyormuş gibi yatak sallanıyormuş gibi oluyor yeni yattığımda uyumadan önce deliriyormuyum ne ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 streslimsn bu aralar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 yanlis hatirlamiosam irkilme olayi uykuda gerceklesen tek reflex olarak geciodu bi yerden dustunu zannaden vucut reflex olarak irkilio fln garip seyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bana kamyon çarpıyo, pek düşmüyorum ben uyurken. hep de aynı kamyon.Dodge marka, yeşil tenteli ekmek kamyonu :( sonra uyanıyorum salya sümük, berbat bi duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Rüyamda yüksek bir yerden düştüğümü görüp uyanınca kendimi yerde bulduğum olmuştu bir kere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bunun sebebi yorgunluktur arkadaşlar. 24 saat uyumadığınız zamanda da laktik asit birikiminden vs. düşme hissine kapılırsınız oturduğunuz yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 topic zamanında açılmıştı selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 rahmetli babaannem olsa yattığın yerde ekmek kırıntısı vardır derdi. bana da oluyor, özellikle okulda derste vb. uyumanın yatağa oranla nispeten zor olduğu yerlerde hastir ya diye uyanıyorum beş dakkada bir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Rüyada değilde daha çok rüyaya dalıcağın zaman sanki seni bişey tutup boşlukta kaldırıyomuş ta 3-5cm yüksekten bırakmış gibi hissediyorum bazen.Ama nadiren.Sonra biraz düşünüom acaba neden oluyo diye bulamayınca da yatıyom tekrar. Yalnız gerçekten atmışlar gibi oluyor ya çok kötü bir histir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 oh be tek ben değilmişim :P Bana da zaman zaman oluyor. Hem sıradan günlerde normal bir şekilde yatıp uyuayacakken, kimi zaman uykumun ortasında, bazen de okulda sızarken.. Hatta bu şekilde yanımda oturanları korkuttuğum olmuş olabilir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 rüyada boşluğa dülmek çok garip bişey neden gerçekleşiyor acaba... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Sly-One said: bunun sebebi yorgunluktur arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Kenjuro said: bu bitür hastalıkmıdır? abi yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bikere rüyamda biri ayağıma tekme atmıştı kalktığımda ayağım çok acıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2008 bende sürekli irkiliyorum uyku sırasında.. Hatta bir kere sınav için sabahladığımda otobüste uyuya kalmışım, irkilerek uyandım gene yanımdaki korkmuştu acayip utanmıştım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar