Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Kuraları

Xobalt

Öne çıkan mesajlar

toggie said:
DoruK said:
PrudenT said:
başka ne geldi ki beklenmedik :p

roma, şalke, arsenal, fenerbahçe

bence tabii.

arsenal beklenmedik mi? maçları izleseydin bari.
eger fb arsenal'i cekerse ingilizlerle beraber giderim saracoglundaki maca. sadece arsenal gelirse fb yi desteklemem, digerlerinde gidebildigi kadar gitsin :)

izledim izledim merak etme toggie, nasıl bu kadar emin ve desteksiz konuşabiliyorsun anlamıyorum, buradaki herkesten iyi takip etmişimdir maçları büyük paralar yatırdım çünkü.

arsenal milanı eleyecek güçte bir takım değildi bence, ki milan halihazırda son şampiyon. ilk maç belirleyici değildi çünkü arsenalın sahasındaydı ve milan için iyi bir skordu fakat ikinci maçta milanın defans stratejisi 80den sonra çökünce arsenal eledi.
Sosyal ağlarda paylaş

ilk maç nasıl belirleyici olmaz, sonucta cift mac yapılarak tur geciliyo. milan iyi bir skorla ayrıldı ama arsenal tek kale oynadı, bi türlü golü atamadı. pozisyonu yoktu milan'ın ilk maçta. ikinci macta da gol yemeden 2 tane attı işte, ilk mactaki sanssızlıgını deplasmanda kırdı arsenal. bu seneki performanslarını karsılastırırsak arsenal milan'dan bi kaç gömlek üstün.
Sosyal ağlarda paylaş

manchesterdan fark yemedi mi daha yeni arsenal :) tamam milan bu sene kötü olabilir ama arsenal da öyle ahım şahım oynamıyor ki..

belirleyici değil derken, yani ev sahibi takım daha fazla pozisyon bulur, normaldir anlamında söyledim. hoş milan geçen sene kupayı her maçta rakibin 10 pozisyonuna karşılık 3-4 pozisyonla ya uzaktan ya da bireysel yeteneklerle üretilmiş gollerle galip gelerek almamış mıydı?
Sosyal ağlarda paylaş

Neye dayanarak Roma Feneri alır diyorsun?
Romanın babası italyanın namağlup u interi yenmedikmi , 2 lik 3 lük oluyordu inter kadıköyde az daha roma yı niye yenemeyelim , bende izledim real madrid maçını , Fenerbahçe Romayı yener..
Barcelona,Manu,Arsenal tarzı kuralardan daha iyidir..
Sosyal ağlarda paylaş

bi kere şu romanın ababsı inter olayını sil kafandan..futbolda öyle bi hesap yok. öyle bakarsan biz uefayı aldığımız sene siz bizi yendiniz siz o sene bizim yendiğimiz bütün takımları da yenersiniz bu hesaptan.öyle saçma bi mantık olmaz.

gelelim sebeplere.
1- 4-6-0 taktiği. öküz gibi orta saha var ki fener iyi bir ortaha saha karşısında kitlenir.
2- bu orta saha öküz gibi pres yapıyo ve hepsi çok iyi oyuncular..sakatlansalar yedekleri de çok iyi..
3- sizde son dakkaların golcüsü semih varsa onlarda da vucinic var=P

kısacası şöyle anlatayım. biz nası bu sene iki kupa maçında da kitledik sizi yoğun pres ve deparla aynısının çok çok daha iyi ve uzun ömürlüsünü roma yapabilecek kapasitede. şu ana kadar anladığım kadarıyla feneri kitlemek için şunlar önemli:

1- yoğun orta saha
2- pres
3- bol pas, kanatlardan girer gibi dalıp içeri girmek
4- yan toplardan gol yememek
5- sıkışık bi durumda uzaktan da gol atabilmek

roma yan toplarda müthiş..katiyen gol yemiolar. aquilliani taddei totti de rossi mancini bunların hepsinin uzaktan gol atma potansiyeli var.

ha bunların hiçbiri demek değilki fener ezilir..başa baş oynar zaten roma az gol atan bi takım. ama elemesi çok çok zor olur bence ki roma deplasmanlarda özellikle iyi oynuyo.
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:
Neye dayanarak Roma Feneri alır diyorsun?
Romanın babası italyanın namağlup u interi yenmedikmi , 2 lik 3 lük oluyordu inter kadıköyde az daha roma yı niye yenemeyelim , bende izledim real madrid maçını , Fenerbahçe Romayı yener..
Barcelona,Manu,Arsenal tarzı kuralardan daha iyidir..

fener bencede romayı yener, yada başa baş bir mücadele ortaya koyar. ama inter karşılaştırması çok saçma. inter feneri karada havada suda perişan eder bu bir gerçek.
Sosyal ağlarda paylaş

Roma'nın sadece orta sahası değil her yeri iyi olsa ne yazar , gene kafa kafaya mücadele olur , yeneriz yeniliriz , orasını bilmem ama şanslarımız eşit olur bence..Fenerbahçenin derdi son 2 sezondur Avrupada kişisel hatalar , işte edu çıkıyor 3 tane kendi kalesine gol atıyor , volkan çıkıyor hatalı goller yiyor , Fenerbahçe bunlarla mücadele ediyor , yoksa roma 0-11-0 oynasın Fenerbahçe'Nin orta sahası , orası burası her yeri gene romayla kafa kafaya oynar..Fenerbahçeyi hangi takımın ne kadar çok bireysel yıldızı varsa işte o takım zorlar bence , misal barça ronaldinho , messi , henry kişisel becerilerle eduyu luganoyu çok zorlar hatta onlara kırmızı kart bile göstertebilirler...
GEne misal Sevilla yı öve öve bitiremediler burda navas dı capel di alves di bu kanatlar dünyanın en iyi kanatları diye , şimdi gene övün siz romayı ugurlu geliyor inş kuradada roma çıkar , görürüz kim haklı çıkacak...
Gruplardan çıktıkdan sonra 2 takımdan birini istiyordum Porto veya Sevilla , Sevilla çıktı geçtik , şimdide Schalke veya Roma diyorum bu iki takımıda geçecek güçteyiz...
Sosyal ağlarda paylaş

Bonjo said:
schalkeyi çekersek süper olur , daha öncedende hesabımız var..
roma da sevilla ayarında bir takım , oda olabilir...

bu saatten sonra kim gelirse gelsin demek saçma olur , kurada da şans lazım gene...

Aynı fikirdeyim.

FB için en ideal kura Schalke, o olmadıysa Roma da belki olabilir, zor olsa da şanslar %50 %50 ya da az farkla Roma üstün gibi ama yenilebilecek bir takım. Gerisi can yakar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...