Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

08.03.2008 Çağlayan Cumhuriyet Mitingi

Voys

Öne çıkan mesajlar

MrMarvelous said:

madem toplanıyo bu kadar insan, saldırgan olsunlar, meclisi bassınlar falan bence çok daha etkili olur...

öbür tarafı da indirmeyin ama sokaklara, meclis yolunun yarısında erir bitersiniz hehe

ya bırakın bu işleri, nereyi basıyorsunuz. çıkın gösterinizi yapın, kimsenin birşey dediği yok işte. vurdu kırdı bunlar bizi bozar.
Sosyal ağlarda paylaş

Bencede iç savaş çıkması mantıklı gibi geliyor aslında, çünkü adamlar demokratik değil mücadeleyide demokratik bir şekilde yapmamalıyız. Geçen yıldan beri demokratik bir şekilde uğraştık ama olmadı, dikkate alınmadık.

Sokakta birbirimizi öldürmeye başlayıp iç savaş çıkarttığımız zaman ya karşı devrimciler rahat rahat yola devam edip İslam ülkesi haline gelirler. Yada biz devrimciler kazanır, Müslümanların dini bayramlarında tatil yapmayan gerçek, laiklikiği, demokrasiyi, Atatürkçülüğü savunan bir devlet haline geliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Çokakıllıadam said:
Bencede iç savaş çıkması mantıklı gibi geliyor aslında, çünkü adamlar demokratik değil mücadeleyide demokratik bir şekilde yapmamalıyız. Geçen yıldan beri demokratik bir şekilde uğraştık ama olmadı, dikkate alınmadık.

Sokakta birbirimizi öldürmeye başlayıp iç savaş çıkarttığımız zaman ya karşı devrimciler rahat rahat yola devam edip İslam ülkesi haline gelirler. Yada biz devrimciler kazanır, Müslümanların dini bayramlarında tatil yapmayan gerçek, laiklikiği, demokrasiyi, Atatürkçülüğü savunan bir devlet haline geliriz.

oha tribin güzelliğine bak. ne aldın hoca aynısından istiorum.
Sosyal ağlarda paylaş

wallace breen t-yip olsun traitor olaraktan
o kurtumsu yaratık direk feto-abd olsun vs.
uzaylılar şeriatçı
headcrab ler türban
zombiler türbanlı
geri kalan istilacılar kökten dinci
g-man deniz baykal
hmm kim kaldı?
alyx vance adriana lima olsa
isaac kleiner eski yök başkanı
horace-sam-sir falan vortigaunt olsun. //note to self : eliminate the liberals
father grigory viktor olsun.
bütün özgür, aydın düşünceli laiklik yanlısı insanlarda rebel lar olsun işte.
oh mis şimdi bi yerden LSD bulmaya kalıyo iş.

//a aaa? yoksa yoksa bu faşon cumhuriyetçi altbilinci olmasın? hl2 ne alaka? O_o
Sosyal ağlarda paylaş

Voys said:
Yeniden toplanıyoruz.

nese işin özüne geleyim, gidiş için servisler falan varmış. bilgisi olan var mı nasıl gidebileceğimiz hakkında?

Vakit'in manşetlerini görebiliyorum:

MASONLAR GENE TOPLANDI!
LAİKLER TÜRBANLILARI TAŞLADI!
KEMALİSTLER DİNE KÜFRETTİ!
MÜNAFIKLAR TOPLANIP ALKOL İÇTİ!
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:

var...

ermenistandaki seçimlere hile karıştı iddiasıyla muhalefet yanlısı 7.000 kişi ülkeyi nasıl savaş alanına çevirdi bak... işte o ses getirir...

madem toplanıyo bu kadar insan, saldırgan olsunlar, meclisi bassınlar falan bence çok daha etkili olur...

lol.
birincisi o türban karşıtı olarak toplananların hiç de "asalım keselim öldürelim" şeklinde bir yapısı bulunmamakta.
cumhuriyet mitingleri bu yüzden bayram havasında geçer.
radikal dinci değiller ki bombalasınlar yakıp yıksınlar felan.

hem vakit gibi gazetelerin eline koz da vermiş olurlar.

ermenistanı geç de, asıl ukraynada turuncu devrim vardır, o hasta bişidir.
Orange Revolution
İlginçtir, etkilidir, çok severim.
"Mitinglerden hiç bişi olmaz" diyenlerin bakmasını tavsiye ederim.

"ay ne uğraşıcam ben, tarafsız olacam ben, aydın diye geçinirim, parayı götürürüm" diyenler olmasa belki Cumhuriyet Mitingleri de aynı etkiyi göstermiş olabilirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Çokakıllıadam said:

İran gibi "Şah'ı indircez" hevesiyle gazlanıp iç savaş çıkartıp da, ummadığınız bir sistemin ekmeğine bal sürüp başa gelmesini de sağlıyabilirsiniz tabii.

Ha illa herşey İran'daki gibi gelişip şeriat gelecek demiyorum.
Ama "Şeriatçıları indircez" diye iç savaş çıkartınca bu sefer de başınıza bir "Şah" gelmesin.
Sosyal ağlarda paylaş

ne savaşı ne sopası manyakmısın olur mu öyle şey.

yürümenin ve mitingin amacı bürokrasinin merdivenlerinde imza yetkisine sahip bürokratlara ulaşmak onlara "bazıları büyük bir hata yaptı bu hatanın sonuçlanmasına izin vermeyin" mesajı yollamaktır.

bu merdivende gül mesajımızı aldı anlamamzlıktan geldi şimdi sırada 17. maddeyle ilgili olarak YÖK kurulu ve daha sonrasında anayasa mahkemesi var.

işte biz bu yüzden yürüyoruz.

amaç meclisi basmak olsaydı bunu zaten gazetelerden televizyonlardan öğrenmezdik.

kısmetse ben de orada oalcağım her zamanki gibi cumhuriyet kadınları derneği ile ya da solo giderimtrenle.. evet trenle gideyim 2 de miting bitiyor sonrsında azmoyla buluışum belkim

lan azmo geleyimmi oraya!
Sosyal ağlarda paylaş

Valla çıksın iç savaş ya...

askere güveniyodum o da fos çıktı, ses var görüntü yok. büyükanıt çıkıyo "süre soyut bi kavramdır, kısa süre 1 ay da olabilir 1 sene de diyo" ertesi günü çıkıyo ıraktan anasını satayım. bunlar mı koruyacak cumhuriyeti laikliği?

iç savaş çıksın, laikler camileri bassın cuma namazı sırasında cemaati tarasın, kuran kursları bombalansın. türbanlılara tecavüz etsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Çokakıllıadam said:

bu kadar ironik bir nick herhalde görmemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

MrMarvelous said:
Valla çıksın iç savaş ya...
iç savaş çıksın, laikler camileri bassın cuma namazı sırasında cemaati tarasın, kuran kursları bombalansın. türbanlılara tecavüz etsin.

warning!

halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama

madde 216. - (1) halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(2) halkın bir kesimini, sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılayan kişi, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

(3) halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan kişi, fiilin kamu barışını bozmaya elverişli olması hâlinde, altı aydan bir yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Sosyal ağlarda paylaş

gegelere geldin diyosun yani.

bu yuruyuslerin ne dikkate alindigini ne gordum ne duydum
toplanalim
peki tamam
ama neden?
gidip orda ben kendimi parcaliyorum da noluyor, adamlar icin viz gelip tiris gidiyo.
yuruyusle düzelicek işler değil bunlar
iç savas da mantikli değil tabiki(cs yorumundan sonra 1 el cs atasim geldi, keşke CT takimi full tanidik(!) yüzlerden olusan bi versiyonunu yapsak, headshot cekebilsek.)
bi de iç savas diyince gaza gelen bi kesim olmus ki LOL diyorum, cok mu kolay zannediliyor bilmiyorum ki? iç savasin ne demek oldugunu, neler yasandigini, ne gibi zararlar verdigini (her yonden) hiç okumamis gibi atiyorsunuz postlarinizi.

asker konusunda da
acikcasi amerika yorumundan sonra hemen donmeleri benim de hayallerimi yikti
gercekten dedikleri gibi işleri bitmiş de olabilir
veya
kukla olmus da olabiliriz
lakin 2.secenek için tek bi cumle var: cok yazik orda ölen onca sehidimize.
Sosyal ağlarda paylaş

Afrika gibi bir örnek varken iç savaş taraftarı olmak pek güzel.

azınlık ne kadar sesini cıkarsada işe yarayacagını sanmıyorum.
tarihten günümüze ögrendigimiz birşey var, türk milleti mkilmeden aklı başına gelmeyen bir millet.mkildimide cok pis celallenir

adamlar evine girdiginde , kuralları koydugunda annesi ablası eziyet gördügünde en emoyşınıl bebe bile cengavere dönüşüverir.kahpe bizanstaki gibi bıyıkları cıkar birden
Sosyal ağlarda paylaş

dory said:
gidip orda ben kendimi parcaliyorum da noluyor, adamlar icin viz gelip tiris gidiyo.
yuruyusle düzelicek işler değil bunlar

Peki nasıl düzelecek işler bunlar? Bekleyerek mi, hiçbir şey yapmayarak mı düzelir bu işler?

Ayrıca sanırım moderasyonun sadece başlık kilitleme yetkisi var, hala başlıkta yazılan tarih düzeltilmemiş. Ama konuyla alakası olmayan "kitlerim ha!" mesajlarına tam gaz devam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...