Sam Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 itsugay'ler filan sapasağlam, bir tek manganın en iyi karakterini öldürüp bıraktı. püh tüküreyim senin yapacağın hikayeye titty kuso. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 biz bunları yazdık hep postlarımızda http://www.youtube.com/watch?v=n1nyd_o3IYo http://3.bp.blogspot.com/_B0GILfaLHME/TIsqrI5txQI/AAAAAAAAAU8/OFEDbcrd8Wo/s1600/deusex.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 deus ex diye gelenlerin alayi dayak yedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 deus ex değil evet, alayı "bakın archvillain bu kadar güçlü" niyetiyle dövdürüldü. keşke deus ex olsa biraz itsugo power-up galore yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 516 Vaktiyle zero squad a katilan, urahara nin eski posizyonundaki amca nerede yahu, enteresan tipler cikti kutunun icinden. Birde ichigo nun bankasi degisiyor geyigi cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 516 evet ben de onun ve yaşlı başlı tiplerin çıkmasını beklerken filler char tadında tipler çıktı, biraz daha aptal saptal birilerini çizememiş mi? azıcık daha uğraşsaymış fairy tail'deki geometrik şekilli tipler çıkacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 516 Öyle güçlüler ki soba borusunda muhafaza ediyoruz bıdı bıdı. Zaten tipler de yerli uzaylı badi gibi. Abv Tite ne diyelim biz sana :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Soba borusu benzetmesi super:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 hakkaten filler char gibiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Kac yildir okumuyor olsam su anda birakirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 ben sadece bu topiği takip ediyorum :D woooow süper ohaa falan dediğiniz bir gün olursa başlarım belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 yama-ji dövüş bölümlerini oku yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 unohana dedik o kadar, simdi hepsinden guclu diye 5 adam cikardilar. en buyuk trollugu de unohana'yi evinin hanimligindan ileriye goturmemek olacak boyle giderse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Sanırım Unohana Bleach evreninin Tenten'i kalacak sdf Ayrıca o tipler nedir ya asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 ahahahah şey de klasik http://img7.anidb.net/pics/anime/63645.jpg akıl fikir titty kuso of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 altin gunu teyzesinin yamamotodan guclu olmasi nedir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 sanmıyorum ya ondan güçlü olacaklarını, yama-ji diğer kaptanların hepsine denk filandı. bunlar da diğer kaptanlardan fazlaysa işte biri üç kaptana bedel olsa eh işte. ukitake ve kyoraku ölçeğinde olabilirler. bu titty kubo zanka no taçi'yi kullandırır kesin yuh sana bah'a, kimse başedemez işte gene içigo "BİR KERELİK BİŞİ BULDUM" diye filan yener öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Direkt battı manga başka bişi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bir de aklima simdi geldi royt loyt derken gosterdigi dogumhane baya baya moderndi herif 1000 (ya da 100, neyse) yilin rovansina geldim diyordu ama what the shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Abi köpek adamın olduğu bir animeden bahsediyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ee batman'de de yarasa adam var ama gelmiş geçmiş en iyi çizgi film serisi kabul ediliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 bu arada loyt royt denmiş de, aklıma takılmış bişey var o konuda, aydınlatın beni. Zaraki 3 tanesini indirip geldiğinde ordaki juha bach gerçeği değil, ikizlerden biri olan elemandı. Yani Zaraki'nin yenildiği eleman, sadece tipi kopyalayabilen ikiz değil miydi? Zaraki güçleri kopyalayabilen ikizi yenmişken tip kopyalayabilene mi yenildi? Yoksa bach'ın yancısı mı dövdü de, bach kılığındaki konuşuyodu sadece? (yoksa ikizlerin özelliklerinde mi bi yanlış yapıyorum?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 royt loyt 1000 yaşında değildir ki, yeni kadrodur onlar. valla kenpaçi'nin gücü yetmedi anlaşılan, yama-ji bile bankai açtı yani ezse de. bayağı güçlüydü her kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Elan_Morin said: Zaraki 3 tanesini indirip geldiğinde ordaki juha bach gerçeği değil, ikizlerden biri olan elemandı. Yani Zaraki'nin yenildiği eleman, sadece tipi kopyalayabilen ikiz değil miydi? Zaraki güçleri kopyalayabilen ikizi yenmişken tip kopyalayabilene mi yenildi? bleach harbi harbi gelmiş geçmiş en dandik manga olma yolunda ilerliyor, bence mantık aramayı bırak hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar