Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
itsugay'ler filan sapasağlam, bir tek manganın en iyi karakterini öldürüp bıraktı. püh tüküreyim senin yapacağın hikayeye titty kuso.
Mesaj tarihi:
deus ex değil evet, alayı "bakın archvillain bu kadar güçlü" niyetiyle dövdürüldü. keşke deus ex olsa biraz itsugo power-up galore yerine.
Mesaj tarihi:

516

Vaktiyle zero squad a katilan, urahara nin eski posizyonundaki amca nerede yahu, enteresan tipler cikti kutunun icinden.
Birde ichigo nun bankasi degisiyor geyigi cikti.

Mesaj tarihi:

516

evet ben de onun ve yaşlı başlı tiplerin çıkmasını beklerken filler char tadında tipler çıktı, biraz daha aptal saptal birilerini çizememiş mi? azıcık daha uğraşsaymış fairy tail'deki geometrik şekilli tipler çıkacakmış.

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
unohana dedik o kadar, simdi hepsinden guclu diye 5 adam cikardilar.

en buyuk trollugu de unohana'yi evinin hanimligindan ileriye goturmemek olacak boyle giderse.
Mesaj tarihi:
sanmıyorum ya ondan güçlü olacaklarını, yama-ji diğer kaptanların hepsine denk filandı. bunlar da diğer kaptanlardan fazlaysa işte biri üç kaptana bedel olsa eh işte. ukitake ve kyoraku ölçeğinde olabilirler.

bu titty kubo zanka no taçi'yi kullandırır kesin yuh sana bah'a, kimse başedemez işte gene içigo "BİR KERELİK BİŞİ BULDUM" diye filan yener öyle.
Mesaj tarihi:
bir de aklima simdi geldi

royt loyt derken gosterdigi dogumhane baya baya moderndi

herif 1000 (ya da 100, neyse) yilin rovansina geldim diyordu ama

what the shit
Mesaj tarihi:
bu arada loyt royt denmiş de, aklıma takılmış bişey var o konuda, aydınlatın beni. Zaraki 3 tanesini indirip geldiğinde ordaki juha bach gerçeği değil, ikizlerden biri olan elemandı. Yani Zaraki'nin yenildiği eleman, sadece tipi kopyalayabilen ikiz değil miydi? Zaraki güçleri kopyalayabilen ikizi yenmişken tip kopyalayabilene mi yenildi? Yoksa bach'ın yancısı mı dövdü de, bach kılığındaki konuşuyodu sadece? (yoksa ikizlerin özelliklerinde mi bi yanlış yapıyorum?)
Mesaj tarihi:
royt loyt 1000 yaşında değildir ki, yeni kadrodur onlar.

valla kenpaçi'nin gücü yetmedi anlaşılan, yama-ji bile bankai açtı yani ezse de. bayağı güçlüydü her kimse.
Mesaj tarihi:
Elan_Morin said:

Zaraki 3 tanesini indirip geldiğinde ordaki juha bach gerçeği değil, ikizlerden biri olan elemandı. Yani Zaraki'nin yenildiği eleman, sadece tipi kopyalayabilen ikiz değil miydi? Zaraki güçleri kopyalayabilen ikizi yenmişken tip kopyalayabilene mi yenildi?

bleach harbi harbi gelmiş geçmiş en dandik manga olma yolunda ilerliyor, bence mantık aramayı bırak hehe.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...