Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Manga: Bleach (bol spoiler içerir)

Monthius

Öne çıkan mesajlar

sanmıyorum ya ondan güçlü olacaklarını, yama-ji diğer kaptanların hepsine denk filandı. bunlar da diğer kaptanlardan fazlaysa işte biri üç kaptana bedel olsa eh işte. ukitake ve kyoraku ölçeğinde olabilirler.

bu titty kubo zanka no taçi'yi kullandırır kesin yuh sana bah'a, kimse başedemez işte gene içigo "BİR KERELİK BİŞİ BULDUM" diye filan yener öyle.
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada loyt royt denmiş de, aklıma takılmış bişey var o konuda, aydınlatın beni. Zaraki 3 tanesini indirip geldiğinde ordaki juha bach gerçeği değil, ikizlerden biri olan elemandı. Yani Zaraki'nin yenildiği eleman, sadece tipi kopyalayabilen ikiz değil miydi? Zaraki güçleri kopyalayabilen ikizi yenmişken tip kopyalayabilene mi yenildi? Yoksa bach'ın yancısı mı dövdü de, bach kılığındaki konuşuyodu sadece? (yoksa ikizlerin özelliklerinde mi bi yanlış yapıyorum?)
Sosyal ağlarda paylaş

Elan_Morin said:

Zaraki 3 tanesini indirip geldiğinde ordaki juha bach gerçeği değil, ikizlerden biri olan elemandı. Yani Zaraki'nin yenildiği eleman, sadece tipi kopyalayabilen ikiz değil miydi? Zaraki güçleri kopyalayabilen ikizi yenmişken tip kopyalayabilene mi yenildi?

bleach harbi harbi gelmiş geçmiş en dandik manga olma yolunda ilerliyor, bence mantık aramayı bırak hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...