Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Ya ne demek olması gereken yerden üstte? Warlock DPS sınıfı mı? Evet DPS sınıfı ve dps yağtığı için mi nerf istiyorsunuz? Yani dmgmeterdaki egonuzu yenmek içn warlocklar nerflenmelinin nesini savunabilirsiniz. Sonuçta warlockun daha çok dmg vermesi raidiniz için daha iyi bişi yani ben mi anlamıyorum. WArlockun işi sırf dpsd yani healer mı hayır, tank mı? Hayır ee ne o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 En azından yazdıkların PvP içerikli, burdan PvE'de hak verdiğin kabulüne varıp biraz olsun seviniyorum :D. Mage'in 5 anti classı var. Warlock, rogue, hunter, druid, priest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Absolut said: Ya ne demek olması gereken yerden üstte? Warlock DPS sınıfı mı? Evet DPS sınıfı ve dps yağtığı için mi nerf istiyorsunuz? Yani dmgmeterdaki egonuzu yenmek içn warlocklar nerflenmelinin nesini savunabilirsiniz. Sonuçta warlockun daha çok dmg vermesi raidiniz için daha iyi bişi yani ben mi anlamıyorum. WArlockun işi sırf dpsd yani healer mı hayır, tank mı? Hayır ee ne o zaman? Bu mu PvP içerikli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 abi millete kalsa lock diye bi classi ortadan kaldirmaya calisirlar :D sen locksun dediler, kız vermediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Absolut said: Ya ne demek olması gereken yerden üstte? Warlock DPS sınıfı mı? Evet DPS sınıfı ve dps yağtığı için mi nerf istiyorsunuz? Yani dmgmeterdaki egonuzu yenmek içn warlocklar nerflenmelinin nesini savunabilirsiniz. Sonuçta warlockun daha çok dmg vermesi raidiniz için daha iyi bişi yani ben mi anlamıyorum. WArlockun işi sırf dpsd yani healer mı hayır, tank mı? Hayır ee ne o zaman? kusura bakma ama single / multi demeyip her daim tepede olup, mage, rogueları saf dışı bırakıp boss debuffda atıyorsa o class absürd durumdadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Absolut said: Hala ezici üstünlük? Seninki sadece lock görünce tırsmak yani emin ol şu an her türlü warlock üzerine koşan rogue hunter warrior gördümü mümkünse ben bulaşmıyım o bulaşmasın diyor içinden. Hangi classın 3 tane anti classı var? Rogue ise anlarım anti classımız ama warrior hunter da anti classımız oldu, magein anti classıyız diyorduk mageleri de buffladılar zar zor kesebiliyorsan seviniyorsun ki daha 2.4le yenilikleri geliyor. pvp içerikli olan bu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Absolut said: Sonuçta warlockun daha çok dmg vermesi raidiniz için daha iyi bişi yani ben mi anlamıyorum. Şöyleki raid dps'i için adam alıyoruz. İşte standart tablo 1 mage (ohaaa ama gerçek), 2 hunter, 3 rogue , 1 shaman, 2 shadow priest, 6 warlock. Sence normalmi şimdi bu durum, diğer dps classlar memnunmu bu olur bu durumdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Raiddeki diğerleri warlocktan iyi mi DPs yapıyorlar da ordalar? Ha kötü yapıyorlar ise neden 13 warlock 1 healer 1 tank değil raid? Kısacası elinizde bi sürü warlock char olması veya daha doğrusu guildinize warlock doldurmanız benim suçum değil. Herkes bi warlock alt açmasaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xo Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 o 1-2 olan classlarda warlockların dpslerini daha da überleştirmek için alınıyor. shadow pri debufflıyor, misery vs. mageler int atıyor locklara hunterlar da tanka threat sağlayıp lockların önünü acıyor.. /sarcasm off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 İyi de raid dpsi için adam alıyoruz demesin o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Xo said: o 1-2 olan classlarda warlockların dpslerini daha da überleştirmek için alınıyor. shadow pri debufflıyor, misery vs. mageler int atıyor locklara hunterlar da tanka threat sağlayıp lockların önünü acıyor.. /sarcasm off Güzel cevap :) Yani Abso tüm diğer classlar sizin için çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 3 rogue var çünkü macig dps - fiziksel dps dengesi önemli hemen her bossta. 2 hunter var çünkü MD atılması lazım tanka, 2 shadow priest var çünkü hem healerlara mana lazım hem warlockların bufflanması lazım, 1 mage var çünkü biri su-portal-int buff- amplify magic ve %15 fire damage bonusu vermesi ile warlockalra hizmet etmesi lazım. Shamanımızda rogueları bufflasın diye var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Size göre ona da gerek yok çünkü nasılsa sadece warlock sınıfı kendi buffları ile (malum hybrid sınıfız) diğerlerinden çok dmg veriyor. Yani mageti hunterdı roguetu ile ugrasacağınıza doldurun warlockları çok daha hızlı progress yapın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Sizi ezen warlockları destro spec sanıyordum ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Söylimde rahatla. Valla blizzard hemen her intancede diğer classlara küçük görevler veripte onları zorunlu hale getirmese ve ben 15 tane oynamayı bilen warlock bulsam yüzüne bakmam diğer dpslerin açık söylim. Sıkışınca drain life ile ayakta kalabilen imba dps yapabilen, imba aoe yapabilen bir sınıf varken 1 shadow priest 14-15 warlock ezer diyorum. Evet destro spec, aksini söylemedim. İşin ilgincide o zaten tek spec ama bossuna göre ister fire ister shadow daha ne olsun. Mageler gibi talent bile değişmeleri gerekmiyor bossuna göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 AA bişi hatırladım, nihiliumun ilk illdian videosunda damage meter var sol tarafta. 1. olan arkadaşımız shadow priest. ki arada heal atıyor çıkıp. Belki fighta özeldir ama sölim dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 oradaki durum kesinlikle encounter özel ki bence sadece first kill de öyledir sürekli aynı durumun söz konusu olduğunu sanmıyorum. bana 2.5k dps yapabilen shadow priest gösterebilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 haha gene başladı 2.5k DPSli lock muhabbetleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Guildde nerdeyse herkezin bir warlock altı var. Dahada ilginci herkez warlocku main yapmak istiyor ama "kim hunter olacak olum, kim mage olacak hastamısınız siz" modunda olduğumuz için herkez main charı ile oynamaya devame diyor. Ama millet warlock dışında charlala PvP yapmayı bıraktı. Yani bende PvP seven biri olsam 30 kere kasmıştım şimdiye warlocku. Malesef durum bu, üstelik sürekli warlock başvuruse gelmeyede devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 abicim ne nerfe ne buffa yaniyorumda shaman oynarken shamana bi buff goremedim warrior oynarken warriora bi buff goremedim druid oynarken druide bi buff goremedim simdi mage oynuorum ayni ulan bi defa oeeeef simdi sictim aziniza diyim be buffladilar felan mageleri dicek arkadaslara fire oynuyorum ice lance barimda bile yok diyorum ha ama olsun pek urumda deil asinda primal netherin boe olmasi beni cok daha uzuyo cok temiz para wardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 ha bak su guzel olmus * Arcane Explosion: The damage cap for area of effect damage on this spell has been increased by approximately 50%. bm yide nerflediler timsahi orumcegi aoelerken 300 30 vuruyodum artik 450 450 vuruyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2008 Buz küpü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Suark said: AA bişi hatırladım, nihiliumun ilk illdian videosunda damage meter var sol tarafta. 1. olan arkadaşımız shadow priest. ki arada heal atıyor çıkıp. Belki fighta özeldir ama sölim dedim Illidan fighta özel bişi belki zorlasan supremus olabilir sp'in top oynadığı/oynayabileceği bosslar bt için. Ha bigün pwd backlash kalkar o zaman bosslar çoğalabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 roklar çok dipies yapior bi mele dipies için mele dipies kadrosu hep 1 wariör 1 şaman 3 rogue wariör le şaman rokları buflamak için nref arkadşalar hem piviede güzel dipies yapcak emide pevepe de pewn etcek oha yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2008 Bu arada Mana shield'da spell damagedan etkilenecek(miş) ~900+ spdmg ve imp mana shield açmış mage 1:1 oranında mana kaybına uğrayacakmış blue mesaj göremedim ama bu doğruysa çok güzel buff mage için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar