FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ne küfürler yazıp yazıp siliyorum şuan banlanmayım kalli yüzünden dedim en son oç ama o adam oç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 oha içine almış lan gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 @slyone işin gücün yok mu sağa sola laf atıyorsun sen?kaç sayfa oldu hala üşenmedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 CthuLhu said: hatta biz iyiykenki fenerle kıyaslarsak baya baya iyiyiz. fenerin bu seneye kadarki en büyük başarısını egale ediyoruz şu an =) bravooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 FromTheHell said: ne küfürler yazıp yazıp siliyorum şuan banlanmayım kalli yüzünden dedim en son oç ama o adam oçabi harbiden sinir oldum..çekirge misali fena patlak verdi araba..bilmiyorum bu moralle kupa maçımız ne olur fenerle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Ulan be Kalli .. Eleme şansın warmı 5-0 dan ? Hayır çek o zaman geri bari 5 te kalsın hala Galatasaray atakları dinliyoruz.. Liverpool maçındaki Beşiktaş misali hala geride boşluklar bırakıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Sly-One@p ardon,seni pek tanımıyorum,kişiliğini falan bilmem yanlış anlama.Fakat naptılar sana daha önce?Başından neler geçti de bu kadar zevke geldin?Anlat lütfen.Rahatla biraz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 kedidir kedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 babam leverkusenli dedim ya, niye kişisel alıosunuz ki. bana değil takımınıza yüklenin, benim dasak gecmem doğal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ayrıca üşenmedim, içinizde patlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 6 geliyor 6 yarele yarele.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 aynı zamanda cheaseli mi?kaç tane baban var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ulan dün fener gol yiyince üzüldüğüm maçı kazanınca sevindiğim için adamı zorla pişman ettiriyo burda 4-5 kişi. dalganı geçersin 1 kez bişey dememde 4-5 kişi var zorla insanı tahrik ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 5 yemek bu gslilerin sinir sistemlerini bozmuş ağlamayın yavrucumlarım hadi yine biz uefa kupası aldık biz süper kupa aldık diyin ama artık bikere daha düşünün bkz:sevilla =) canlarım benim yaaa ağlamayın bakim ahfuaehuauhfaeuhfauefhauehfuahfueahfueahf:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Fransuxa said: Başın öne eğilmesin , Aldırma gönül aldırma... Ağladığın duyulmasın, Aldırma gönül aldırma... Ne yıllar yaşadık be abi. Neler çektik ne zaferler kazandık ama ben böyle bir sistem , böyle bir yönetim görmedim. Allah düşmanıma vermesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 razu güle güle de forum hesabına.. içinizde patladı saldırmayın etrafa... LEVERKUSEN OLEY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 harbiden ha !! fener yendi diye bosuna mı tebrik ettik..adamlar pusudaymış meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 olm nolmus lan.. 5-0 olmus.. Almanya'da deplasman sayilmiyordu.. :D geçmiş olsun beyler.. Valla iyiki maçi izlememişim kaldiramazdim o kadar golu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ezmode Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 et yada etme 3.sınıf takımların tebriğine ihtiyacımız yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Razu said: aynı zamanda cheaseli mi?kaç tane baban var? genetik mi duygusal mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ezmode sus artık bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 MacLeod said: ulan dün fener gol yiyince üzüldüğüm maçı kazanınca sevindiğim için adamı zorla pişman ettiriyo burda 4-5 kişi. dalganı geçersin 1 kez bişey dememde 4-5 kişi var zorla insanı tahrik ediyolar.Bak bu olay çok farklı .. Beşiktaş 8 yediğindede dalga geçtim.. Ama maç başlarken beşiktaş kazansın istiyordum aynı şekilde.. Bi şekilde artık yenildiniz.. madara olduğumuz için dünyaya sewinmiyoruz sadece galatasaraylılarla dalga geçmeyi sewioruz dünkü maçta feneri tuttun tamam ama maçç 5-0 bitse yine dalga geçicektin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jandor Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Sly-one adam ol anne baba muhabbetini geç büyü artık. ne bu sokak çocuğu ağızları... Sly-one futbol bölümünden süresiz banlanmazsa yuh derim artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Aaaaaahh ah. Cheslea maçı canlandı gözümün önünde. Zola Mehmet'le nasıl da dalga geçmişti... Aradığımız takıma şu anda ulaşılamıyor :( İyi oldu iyi, yönetimin içinde patlasın, Kalli'ninde. Özellikle Hakan Şükür kenisi patlaın bi zahmet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kratochvil Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2008 ezmode 3. sınıf takım oldugumuzu bir daha evde sesli bişekilde aynaya karsı geçip söyler misin ve sonra buna inan lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar