Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uefa: B.Leverkusen - Galatasaray (21.02.08)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
FromTheHell said:
ne küfürler yazıp yazıp siliyorum şuan
banlanmayım kalli yüzünden dedim en son
oç ama o adam oç
abi harbiden sinir oldum..çekirge misali fena patlak verdi araba..bilmiyorum bu moralle kupa maçımız ne olur fenerle
Mesaj tarihi:
Ulan be Kalli .. Eleme şansın warmı 5-0 dan ? Hayır çek o zaman geri bari 5 te kalsın hala Galatasaray atakları dinliyoruz.. Liverpool maçındaki Beşiktaş misali hala geride boşluklar bırakıolar
Mesaj tarihi:
Sly-One@p
ardon,seni pek tanımıyorum,kişiliğini falan bilmem yanlış anlama.Fakat naptılar sana daha önce?Başından neler geçti de bu kadar zevke geldin?Anlat lütfen.Rahatla biraz...
Mesaj tarihi:
ulan dün fener gol yiyince üzüldüğüm maçı kazanınca sevindiğim için adamı zorla pişman ettiriyo burda 4-5 kişi. dalganı geçersin 1 kez bişey dememde 4-5 kişi var zorla insanı tahrik ediyolar.
Mesaj tarihi:
5 yemek bu gslilerin sinir sistemlerini bozmuş ağlamayın yavrucumlarım hadi yine biz uefa kupası aldık biz süper kupa aldık diyin ama artık bikere daha düşünün

bkz:sevilla =)

canlarım benim yaaa ağlamayın bakim

ahfuaehuauhfaeuhfauefhauehfuahfueahfueahf:D:D:D:D:D:D:D
Mesaj tarihi:
Fransuxa said:
Başın öne eğilmesin ,
Aldırma gönül aldırma...
Ağladığın duyulmasın,
Aldırma gönül aldırma...

Ne yıllar yaşadık be abi. Neler çektik ne zaferler kazandık ama ben böyle bir sistem , böyle bir yönetim görmedim. Allah düşmanıma vermesin..
Mesaj tarihi:
MacLeod said:
ulan dün fener gol yiyince üzüldüğüm maçı kazanınca sevindiğim için adamı zorla pişman ettiriyo burda 4-5 kişi. dalganı geçersin 1 kez bişey dememde 4-5 kişi var zorla insanı tahrik ediyolar.
Bak bu olay çok farklı .. Beşiktaş 8 yediğindede dalga geçtim.. Ama maç başlarken beşiktaş kazansın istiyordum aynı şekilde.. Bi şekilde artık yenildiniz.. madara olduğumuz için dünyaya sewinmiyoruz sadece galatasaraylılarla dalga geçmeyi sewioruz dünkü maçta feneri tuttun tamam ama maçç 5-0 bitse yine dalga geçicektin
Mesaj tarihi:
Sly-one adam ol anne baba muhabbetini geç büyü artık.
ne bu sokak çocuğu ağızları...
Sly-one futbol bölümünden süresiz banlanmazsa yuh derim artık...
Mesaj tarihi:
Aaaaaahh ah. Cheslea maçı canlandı gözümün önünde. Zola Mehmet'le nasıl da dalga geçmişti...

Aradığımız takıma şu anda ulaşılamıyor :(

İyi oldu iyi, yönetimin içinde patlasın, Kalli'ninde. Özellikle Hakan Şükür kenisi patlaın bi zahmet..
  • Yeni Oluştur...