Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

El Kaide Esirlerini Yaktı. +18


kitana

Öne çıkan mesajlar

Altta vereceğim link tam olarak bir provakasyon videosu. Zamanında kendi kulelerini yıktırıp Irak'a a girme bahanesini eline geçiren Amerika. Şimdi kendi yarattığı ve terrörist dediği "El Kaide" esirlerini yaktığı video yu internete sürdü.

Hurriyet yorumcularının yorumlarını tek tek okudum ki belli hiç kimse hala birşey anlamış değil. Hala olaya tek yönlü bakmaya ısrar ediyorlar. "Bu nasıl müslüman bu nasıl insanlık , lanet olsun el kaide" yorumları. Ah yavrum vah yavrum her insan terörist mi doğuyor? yoksa terörist mi oluyor? Neden oluyor? diye soralım kendimize. El Kaide ye sövmeden dinini imanını sorgulamadan , El Kaide yi terörist! terörist! diye lanetlemeden önce El Kaide'yi kendi eliyle yaratan Amerika yı sorgulayın az. Olaylara at gözlüğü ile bakmayın.

http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=2107

İzlemeyecek kişiler için anlatayım. El Kaide cellatı gene elinde bir kağıt ne yaptıklarını ve muhtelemen neden yaptıklarını okuduktan sonra "Allah'ın adı" ile önünde bulunan 3 esirini ateş bulunan bi çukura atıp , yakıyor.
Video yarıda kesilmiş , ölen esirlerin cesetleri gösterilmiyor. Gariptir ki esirler hiç çığlık atmıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aptallar olmasa akıllıların karnı nasıl doyacaktı?

önce kafayı kullanacaksın ondan sonra mıymıylanırsın amerika kötü kaka die bunnarın zihniyetini düsünme özürlü örümcek beyinlerini..........

bu insanlar zekalarını kullanmayı bilmeyen , kullananlarda sapıkca seylere kullanan insanlar kusura bakmasın kimse amerika dedi diye insanları yakıolar hıııııııııı diye düsümek , bahane üretmek te ayrı bi şenlik bence
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Olaya fazla yukardan baktığım doğru olabilir ; ama şunu da söyleyeyim. Zihni yıkanmış insanlardan bahsediyoruz. Canlı bombalar diyelim. Bence hepsinin yıkandığı pek söylenemez. Size çok açık konuşayım ; Amerika askerleri gidip annemi , babamı , kardeşimi alsa benden. Eee hayatta neyim kaldı? Hergün vahşet , ailem ölmüş. Sizce yaşammı bu onlar için? Kusura bakmayın ama ailemi elimden alan , duygularımı öldüren insanların üstüne bende bombalara sarılıp atlayabilirim. Artık zihnim mi yıkanmış , yıkanmamış yoruma açık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

El Kaide'nin Amerikan askerlerine karşı yaptıklarına bir lafım yok zaten. Ben terörist sayılan grupların bazılarına sempati bile duyarım zaman zaman. Bana göre sorun El Kaide ideolojisi.

(insan yakmak, kafa kesmek vahşetide üstüne eklenince El Kaide'nin yapacağı özgürlük mücadelesinin geçmişini gelceğini ben....)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İşte belli sorunlardan biri ideoloji.

Amerika'nın hergün öldürdüğü yüzlerce insan haberlerde konu almıyor. İnsanları silahla öldürmesi pek lanet edilesi gelmiyor bazı insanlarca. Lanet edip , sövülmesi için illaki kafa kesmesi , insan yakmaları lazım Amerika'nın da.

İnsanlar tarafından algı çok değişti. Sonucun ölüm olduğu tartışılmıyor , ölümün nasıl olduğu konuşuluyor hep.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ama tek yönlü düşünüyor insanlar bu video ya bakınca yanlış söylüyorum şimdi?
Vizyon öyle El Kaide denmiş insanlar yakılıyor denmiş.
İnsanlar hiç olayı sorgulamıyor. Nereden biliyorsunuz bu olayın Amerika askerleri tarafından yapılmış bir provokasyon video su olmadığına? Çok basit kıyafet taklidi yapılabilir açıkçası.
İnsanlar yönlendiriliyor , algı değiştiriliyor ben bundan bahsediyorum.

Ama ben bunları söylüyorum siz gidip beni El Kaide'yi savunuyor , sempati duyuyor diyorsunuz. Açıkçası terörist grubuna sempati duyuyor , onları savunuyor benzeri sözler çok ağır bir hakaret açıkçası.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

eğer kendilerinin böyle birşey yaptıklarını reddetmezlerse, bir de üstlenirlerse elbette ki onlardan bileceğiz. komplo teoriciliğinin cılkını çıkarmanın alemi yok.

bağımsız basın kuruluşlarına faks çekersin "hayır biz yapmadık, birisi üzerimize atıyor" diye olur biter. yapılmamış şey değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere el-kaide yada hizbullah bunlar kesinlikle müslüman olamazlar.Hiçbir müslüman katliam yapmaz.Hele hele diğer müslümanlara hiç yapmaz.Ben hiç görmedimki el-kaide yada diğerleri müslümanlar dışındakilere zarar versin(11 eylül demeyin onlar tamamen düzmece).Benim şahsi görüşüm bunlar sadece birer dış kuvvetlerin köpekleri.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...