kitana Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Altta vereceğim link tam olarak bir provakasyon videosu. Zamanında kendi kulelerini yıktırıp Irak'a a girme bahanesini eline geçiren Amerika. Şimdi kendi yarattığı ve terrörist dediği "El Kaide" esirlerini yaktığı video yu internete sürdü. Hurriyet yorumcularının yorumlarını tek tek okudum ki belli hiç kimse hala birşey anlamış değil. Hala olaya tek yönlü bakmaya ısrar ediyorlar. "Bu nasıl müslüman bu nasıl insanlık , lanet olsun el kaide" yorumları. Ah yavrum vah yavrum her insan terörist mi doğuyor? yoksa terörist mi oluyor? Neden oluyor? diye soralım kendimize. El Kaide ye sövmeden dinini imanını sorgulamadan , El Kaide yi terörist! terörist! diye lanetlemeden önce El Kaide'yi kendi eliyle yaratan Amerika yı sorgulayın az. Olaylara at gözlüğü ile bakmayın. http://videogaleri.hurriyet.com.tr/Video.aspx?s=5&vid=2107 İzlemeyecek kişiler için anlatayım. El Kaide cellatı gene elinde bir kağıt ne yaptıklarını ve muhtelemen neden yaptıklarını okuduktan sonra "Allah'ın adı" ile önünde bulunan 3 esirini ateş bulunan bi çukura atıp , yakıyor. Video yarıda kesilmiş , ölen esirlerin cesetleri gösterilmiyor. Gariptir ki esirler hiç çığlık atmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Oksijen olmadığından sesleri çıkmıyordur, boğuluyorlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 video paylaşımına artı rep sana da ayrıca gelecek neredeyse her çeşit mesaja önceden verdiğin ayrıca yine rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Amerikan karşıtlığı adına EL Kaide'yi savunmak kadar yanlış birşey olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Kesinlikle; arkasında azmettiricisi var diye teröriste sempati duyulamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 omg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Anlamıyorsunuz herhalde. El Kaide'nin yaptığı tabiki kabul edilemez bir vahşet. Ben sadece olaya neden olanları gösteriyorum. Teröristlere sempati duyduğum falan yok ya da El Kaide'nin terörist olmadığını falan savunmuyorum , saçmalamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 aptallar olmasa akıllıların karnı nasıl doyacaktı? önce kafayı kullanacaksın ondan sonra mıymıylanırsın amerika kötü kaka die bunnarın zihniyetini düsünme özürlü örümcek beyinlerini.......... bu insanlar zekalarını kullanmayı bilmeyen , kullananlarda sapıkca seylere kullanan insanlar kusura bakmasın kimse amerika dedi diye insanları yakıolar hıııııııııı diye düsümek , bahane üretmek te ayrı bi şenlik bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 biri esir yakar diğeri özgürlük getirir biri din diye saçmalar ötekisi bilim diye saçmalar hiçkimse de orta yolu bulamaz yok! dünya böyle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 senin hatan burda direk abdnin olayın azmettirici olduğunu söylemen olmuş. tabi bi mesajla herşeyi anlatmak zor oluyo. olaya geniş ölçekte bakacam derken bazı şeyleri kaçırmamamk lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Olaya fazla yukardan baktığım doğru olabilir ; ama şunu da söyleyeyim. Zihni yıkanmış insanlardan bahsediyoruz. Canlı bombalar diyelim. Bence hepsinin yıkandığı pek söylenemez. Size çok açık konuşayım ; Amerika askerleri gidip annemi , babamı , kardeşimi alsa benden. Eee hayatta neyim kaldı? Hergün vahşet , ailem ölmüş. Sizce yaşammı bu onlar için? Kusura bakmayın ama ailemi elimden alan , duygularımı öldüren insanların üstüne bende bombalara sarılıp atlayabilirim. Artık zihnim mi yıkanmış , yıkanmamış yoruma açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 El Kaide'nin Amerikan askerlerine karşı yaptıklarına bir lafım yok zaten. Ben terörist sayılan grupların bazılarına sempati bile duyarım zaman zaman. Bana göre sorun El Kaide ideolojisi. (insan yakmak, kafa kesmek vahşetide üstüne eklenince El Kaide'nin yapacağı özgürlük mücadelesinin geçmişini gelceğini ben....) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 İşte belli sorunlardan biri ideoloji. Amerika'nın hergün öldürdüğü yüzlerce insan haberlerde konu almıyor. İnsanları silahla öldürmesi pek lanet edilesi gelmiyor bazı insanlarca. Lanet edip , sövülmesi için illaki kafa kesmesi , insan yakmaları lazım Amerika'nın da. İnsanlar tarafından algı çok değişti. Sonucun ölüm olduğu tartışılmıyor , ölümün nasıl olduğu konuşuluyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Napalmdan daha iyidir en azından hızlı ölüyor esirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 E burada gelip direk yakılan esirlerin videosundan yola çıkıp tek yönlü düşünüyorsunuz azmettiricisi var dersen ilk düşünceğimiz şey bu olur kusura bakma yani. Sonradan yaptığın gibi açıklamaya git tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Ama tek yönlü düşünüyor insanlar bu video ya bakınca yanlış söylüyorum şimdi? Vizyon öyle El Kaide denmiş insanlar yakılıyor denmiş. İnsanlar hiç olayı sorgulamıyor. Nereden biliyorsunuz bu olayın Amerika askerleri tarafından yapılmış bir provokasyon video su olmadığına? Çok basit kıyafet taklidi yapılabilir açıkçası. İnsanlar yönlendiriliyor , algı değiştiriliyor ben bundan bahsediyorum. Ama ben bunları söylüyorum siz gidip beni El Kaide'yi savunuyor , sempati duyuyor diyorsunuz. Açıkçası terörist grubuna sempati duyuyor , onları savunuyor benzeri sözler çok ağır bir hakaret açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Burda oldu önceden o dediğin. O yüzden çabuk tepki veriyoruz sanırım. edit: Ayrıca bu tip eylemlerden sonra üstlenen çıkıyor bunları. Bu nedenle zaten yaptıkları haltı bir eksik bir fazla yapmaları bence çok farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 bütün adamlarıda hep türkiyede yakalanıyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 eğer kendilerinin böyle birşey yaptıklarını reddetmezlerse, bir de üstlenirlerse elbette ki onlardan bileceğiz. komplo teoriciliğinin cılkını çıkarmanın alemi yok. bağımsız basın kuruluşlarına faks çekersin "hayır biz yapmadık, birisi üzerimize atıyor" diye olur biter. yapılmamış şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 yalan, yalanın allahı.. >Bir zaten bu islamı tarza uygun değil.. kafaları kesse anlaşılırda.. Artı geçen gece barda eğlenrken sadece parmağımla yanlışlıkla sigarayı tutum. walla feryat figan oldum ..adamlar her numarayı deniyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 +18 değil 18+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 o değil de, ses işi garip gerçekten ya, havasızlık da bi yere kadar diyeceğim yani, çok da derin çukur değil. asetonla mı yakıyorlar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ulan acaip küfür ettim ya. insan ya onlar insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 öle yanan adam ister havasız olsun, ister ağzı bağlı olsun, hatta ister ölü olsun, bağırır. düşün yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Bi kere el-kaide yada hizbullah bunlar kesinlikle müslüman olamazlar.Hiçbir müslüman katliam yapmaz.Hele hele diğer müslümanlara hiç yapmaz.Ben hiç görmedimki el-kaide yada diğerleri müslümanlar dışındakilere zarar versin(11 eylül demeyin onlar tamamen düzmece).Benim şahsi görüşüm bunlar sadece birer dış kuvvetlerin köpekleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar