Apache Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 İZMİR Konak, Göztepe Semti'nde üniversite öğrencisi 25 yaşındaki D.Ö., üzerindeki kıyafetlerini çıkararak çırılçıplak denize girdi. Doğum gününü kutlamak için soyunup denize girdiğini söyleyen genç kız, polis ekipleri tarafından ikna edilerek denizden çıkarıldı. Olay, dün saat 00.15 sıralarında Konak İlçesi Göztepe semti Mustafa Kemal Sahil Bulvarı Vali Konağı karşısındaki deniz kenarında meydana geldi. Ege Üniversitesi öğrencisi D.Ö. doğum gününü, arkadaşı G. D. O. (27) ile birlikte sahil kenarında kutladı. Bir süre alkol aldıkları belirtilen kızlardan D.Ö., üzerindeki kıyafetleri çıkararak çırılçıplak denize girdi. Çevredeki vatandaşlar genç kızın canına kıymak istediğini düşünerek durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen deniz polisi ve asayiş polis ekipleri genç kızın denizde yüzdüğünü gördü. Daha sonra polisler tarafından ikna edilen genç kız, kıyıya kadar geldi. Polislerle bir süre tartışan genç kız, elbiselerini giymemekte direndi. Yaşanan tartışmanın ardından D.Ö. ikna edilerek elbiselerini giydi. Arkadaşı ise, üzerindeki tişörtü çıkararak giymesi için genç kıza verdi. POLİSLERLE TARTIŞTI, KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ Polislerin neden çırılçıplak denize girdin sorusuna genç kız, "Siz üstünüzdeki elbiseler olmadan insan değil misiniz? Bir insanın elbiselerin çıkarması bu kadar mı sorun olur? Siz normal düşünemiyorsunuz. Ben özgürüm'' cevabını verdi. D.Ö., doğum gününü kutlamak için soyunup denize girdiğini söyledi. Arkadaşı ile birlikte ekip otosuyla Güzelyalı Polis Karakolu'na götürülen D.Ö. hakkında, 'çevreyi rahatsız ettiği' gerekçesiyle tutanak tutuldu. Genç kız daha sonra nöbetçi savcının talimatıyla polisler tarafından ekip otosuyla evine gönderildi. Bu sırada basın mensuplarına tehtitler savurken yanındaki arkadaşı ise parmak işareti yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 çok eski haber en az 5 aylık babsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 parmak işareti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 hatta ve hatta resimlerini görmek için tıklayınız gazeteciliği ile kızı ayan beyan gördük.yazın sıcaktan bunalmış kızcağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Cımcıbıl mı girmiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 punkçılıkla ne alakası var bilemiyorum ama, bu ülkede denize çıplak da mı giremiycez artık!birbir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Absolut said: Cımcıbıl mı girmiş? anadan doğma girmiş bu arada harbi punkla ne alaksı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 haber oyle yazılmıs bende degistirmek icin bir sebep bulamadım.demek ki panklarmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 körfezde yüzdüyse o kızın ömrü uzun değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 punk pls die:( ama kızın resmini isterim yani görmeden inanmam!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Tremour77 said: körfezde yüzdüyse o kızın ömrü uzun değil. izmire gitmeyeli 6 7 yıl oldu hala o haldemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 yok canım deniz o kdrda pis diil artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fightersfight Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 lol tartışmayı da amma istiyorsunuz hahaha.şeriat geliyor oturun birşey yapmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 çok eski bir haber bu. Ama eski meski demeden kendisini seviyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 odiflame said: izmire gitmeyeli 6 7 yıl oldu hala o haldemi? o kadar değil de yine pis. ayrıca no way punk! walk on homeboy diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 tam isim verin kardeşim bulamıyoruz facebookta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 ewt eskı bı olay bende okuyorum dedım yenı bı vakamı dıye:) özgürlük işte herkes cıksın dogum gunlerınde cıplak gezsin ferah ferah ama kışın zorlar biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 bu haberin üstüne punklar ayakladı hep beraber toplu denize girdiler biride bendim arada kaynadım ama haber olmadı : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Fistan said: çok eski haber en az 5 aylık babsi ben diyecektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 eski baya okulda önce bi test eder insan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 fotoğraflar için tıklayınız yok -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 wardı fotoları normal kız vücudu işte beyaz dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 zencisi yok mu bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Bodrack said: zencisi yok mu bunun? ah taze bitti yarın gelicek kardeş... zuhazuhauhzahuzahuahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar